|
Nu esti logat.
Dureri in timpul actului sexual-2#20 2012-01-04 19:08:10
Re: Dureri in timpul actului sexualAm revenit de la consultatie a zis ca e normal sa sangerez datorita anticonceptionalelor, si mi`a dat doar niste ovule si unguent pt mine si pt iubi...iar pe reteta a scris vaginita micotica. O sa revin dupa menstruatie pt un test Nicolau. In rest a zis ca arata f bine colul.. Cam atat. Offline #21 2012-01-04 19:16:02
Re: Dureri in timpul actului sexualmai dar nu ti-a luat proba de secretie sa o trimita la laborator? a spus asa ochiometric, of! eu nu am mai auzit sa fie normal sa-ti curga sange cat doua palme pe saltea de la anticonceptionale, dar ma rog. exista spotting de la ele, dar nici tot spottingul dintr-o luna intreaga nu face cat doua palme. Offline #22 2012-01-04 19:26:16
Re: Dureri in timpul actului sexualpai nu mi`a luat ca a zis ca m`am spalat prea bine inauntru si nu a avut ce sa ia e vina mea. A zis sa revin dupa ce termin tratamentul cu ovule si dupa ce imi trece menstruatia, ca sa fac Papanicolau. M`a intrebat daca am intarziat cu vreo pastila in ziua aia cu contactul...dar nu`mi amintesc. De obicei le iau la 23:30, daar mai sunt zile cand ma apuca si 1 si n`am luat`o...are ceva ? Offline #23 2012-01-04 21:36:46
Re: Dureri in timpul actului sexualnu are nimic, poti sa intarzii 12 ore maxim, dupa 12 ore se pune ca uitat. pai tu ai mai fost la ginecolog? nu faci sex cu 48 de ore inainte, nu pui nimic ovul sau crema sau mai stiu eu ce, nu te speli intern. oricum, nu e indicat sa faci spalaturi vaginale deloc, dar ma rog. mi se parea logic sa te trimita acasa si sa revii sa-ti ia proba cand se va putea, nu sa-ti dea ovule aiurea. daca pui ovulele, trebuie sa treaca macar o saptamana intre ultimul ovul pus si ziua cand te duci la analize ca sa nu le influentezi, iar dupa menstra trebuie sa astepti 5-7 zile din acelasi motiv. si fara sex cu 2 zile inainte. Offline #24 2012-01-04 23:36:31
Re: Dureri in timpul actului sexualAm mai fost dar mi`era rusine sa nu ma spal in interior..am facut asta cu 2 ore inainte sa ajung la dr, pt ca imi curgea prea multa secretie, si am crezut ca in cele 2 ore oricum o sa mai curga. Dar se pare ca nu a fost asa. Pun acu 6 ovule, apoi urmeaza menstra si dupa ce se termina mai stau o saptamana daca zici ca asa e bine. Pe mine ma ingrijoreaza sangele si durerea puternica pe care am simtit`o, dar a zis ca e din cauza anticonceptionalelor, desi iau de mai bine de un an de zile. Ultima oara a fost editat de alina_andreea21 (2012-01-04 23:39:31) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|