|
Nu esti logat.
Interpretare ecografie sani#1 2011-07-28 17:02:45
interpretare ecografie saniAm facut ieri o ecografie la sani, doctorita nu mi-a dat prea multe detalii legat de interpretarea ei, doar mi-a recomandat sa fac analize pt estradiol si progesteron. la sanul drept, apare "anecogenitate bine delimitata de 3.1 mm rotund ovalara." La sanul stang - " anecogenitate bine delimitata de 2.2 mm rotund ovalara cu intarire acustica posterioara." Formatiunile astea sunt chisturi? E cazul sa-mi fac probleme? Am citit undeva ca analizele pt estradiol se fac doar intr-o anumita zi a ciclului,e adevarat? pana ajung la o consultatie, poate ma ajutati cu niste sfaturi. Multumesc mult! Offline #2 2011-07-28 17:50:58
Re: interpretare ecografie saniin primul rand sunt extreeeem de mici formatiunile ca sa iti faci probleme - sigur vorbim de mm si nu cm, nu? in al doilea rand, doctorul trebuia sa vada daca sunt chisturi sau fibroadenoame si sa scrie asta pe rezultat - sau poate la dimensiunile astea nu se vede, nu stiu. mie nu mi se pare a fi cazul de analize hormonale si nici de stres inutil. ce ai putea sa faci e sa repeti ecografia peste 3 luni, la un doctor pe care il lasa mana sa scrie ceva mai mult pe rezultat . Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-07-28 17:52:51) Offline #3 2011-07-28 22:47:27
Re: interpretare ecografie sanimerci pentru raspuns! da, e vorba de mm, nu de cm. am facut ecografia mai mult de control, fara sa ma trimita cineva, si ma gandeam ca primesc si o interpretare in sensul - am sau nu o problema..insa doctorita a spus doar , "sa speram ca nu aveti o problema, faceti analizele..". Pe langa ceea ce am scris ca apare pe rezultatul analizei, mai sunt si alte detalii, gen" tegument de aspect normal, tesut subcutanat bogat reprezentat"etc- toate normale. sper sa fie totul ok... Offline #4 2011-07-29 10:50:29
Re: interpretare ecografie saniesti in regula, nu-ti face probleme. daca e sa repeti ecografia peste 3 luni (asta ca sa vezi daca se schimba ceva), fa-o la alt doctor. Offline #5 2011-07-29 21:35:03
Re: interpretare ecografie saniCele doua analize daca chiar doresti sa le faci se fac in a saptea zi de ciclu si costa cam 80 de ron! Stiu de la endocrinolog ziua...Eu inca nu le-am facut pt ca nu ma indur... Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-30 20:53:30
Re: interpretare ecografie sanicred ca o sa repet ecografia poate chiar luna viitoare, la alta clinica. apropos, ecografia asta am facut-o pe baza unui voucher, a fost doar 25 ron, poate la pretul asta nu era inclusa si interpretarea detaliata iar analizele o sa le fac mai tarziu, daca o sa fie cazul . merci mult pt raspunsuri! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|