homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am luat tabletele si nu mi-a venit ciclul. Ce se intampla?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » am luat tabletele si nu mi-a venit ciclul. Ce se intampla?

#1 2011-07-29 12:07:50

nk_kinge
New member
Inregistrat: 2009-06-03

am luat tabletele si nu mi-a venit ciclul. Ce se intampla?

Buna smile
As avea si eu o intrebare.
Eu am ovare polichistice, pentru care medicul mi-a recomandat mercilon.Iau aceste tablete de vreo 3 ani.Intr-o vreme au disparut chisturile, dar apoi au reaparut iar...eu indeferent de evolutia lor, continuam sa iau pastilele, cu mici pauze de 1 luna (anul acesta am facut 2 luni pauza).
Luna aceasta am luat regulat tabletele, dar au trecut cele 7 zile de asteptare, si nu mi-a venit nimic.(zic eu)Poate ceva ceva, dar nici nu stiu daca era ce trebuia :-??era o secretie asemanatoare dar era foare putin colorata, de o cantitate aproape nesemnificativa si de abaia a tinut o noapte nustiu Azi mi-am luat un test de sarcina, si pentru a ma linisti l-am si facut.A iesit negativ.Deci m-am usurat..intr-un fel..dar pe de alta parte nu stiu ce sa fac in continoare..ce se intampla?eu ma tot intreb dece nu a venit?As merge la un control medical dar medicul meu e in concediu..eventual incerc un alt medic...dar pana ce ajung la el, astep o parere de la cei care ma pot ajuta...
O zi placuta in continoare!
Kinga

#2 2011-07-29 12:16:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: am luat tabletele si nu mi-a venit ciclul. Ce se intampla?

Incepe o folie noua, normal, iar daca nici luna viitoare nu iti vine, inseamna ca s-ar putea sa trebuiasca sa le schimbi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-07-29 21:20:14

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

dar de ce ai mai facut acele pauze de o luna doua? mai rau te dai peste cap cu ciclul si hormonii, sau... au fost recomandate de medic pauzele, ca nu inteleg?

#4 2011-07-29 23:21:50

nk_kinge
New member
Inregistrat: 2009-06-03

Yoyolina, multumesc frumos pentru raspuns smile
V. - am facut pauzele asa de capul meu..si recunosc nu trebuia...dar sper sa fie totul ok smile Si important e ca testul meu e negativ  big_smile  Eu ma ingrijorasem pt ca nu stiam ce se intampla,caci niciodata nu s-a mai intamplat sa nu vina nimic nustiu Dar -dupa cele spuse de tine- probabil am dereglat eu lucrurile cu acele pauze luate aiurea sad
O seara frumoasa sa aveti puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » am luat tabletele si nu mi-a venit ciclul. Ce se intampla?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.