|
Nu esti logat.
Despre inelul nuvarig#1 2011-07-29 14:45:04
despre inelul nuvarigBuna ziua. Am inceput sa folosesc inelul nuvaring si am cateva intrebari. Il folosesc de o sapt si 5 zile si am citit ca dupa o sapt pot avea contact doar cu inelul fara sa folosesc nimic altceva ( baiatul putand sa ejaculeze inauntru fara nici o problema) si vreau sa ma asigur ca asa este .Ma intereseaza daca din momentul in care il folosesc mai trebuie sa folosesc si prezervativul sau inelul este de ajuns pt a ma feri de o sarcina ? Inelul te protejeaza si cand este scos acea sapt ? Sau in sapt aceea trebuie sa folosesc ceva ( de ex prezervativul) ? va multumesc si astept raspuns Offline #2 2011-07-29 14:59:09
Re: despre inelul nuvarigIn mod evident nu mai este necesara si folosirea prezervativului. Da, esti protejata si in pauza de 7 zile in care scoti inelul. Totusi, de nu scrii la sectiunea "Vreau sa aflu"? Failure teaches Success! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|