|
Nu esti logat.
Tu,actualul si fostul prieten#1 2011-07-29 22:55:12
Tu,actualul si fostul prietenvi s-a intamplat ca dupa o perioada sa va caute fostul prieten? Ne dorim si noi Offline #2 2011-07-29 22:58:52
Re: Tu,actualul si fostul prietenDa,mi s-a intamplat. Cautat,plecat cu coada intre picioare...daca relatia cu el s-a incheiat,clar ceva nu a mers Deci eu merg pe principiul"ciorba reincalzita nu are acelasi gust. Offline #3 2011-07-29 23:02:40
Re: Tu,actualul si fostul prietennu stiu de ce a inceput fostul meu prieten sa ma caute....ma suna la tot felul de ore foarte aiurea...spune ca ii pare rau,ca ma vrea inapoi etc etc...problema e ca trece mereu de la o stare la alta....acum vorbeste frumos,acum cauta nod in papura...acum spune ca ii pare rau,acum ca regreta ca m-a cunoscut...fostul cu actualul sunt cunostinte...daca i-as spune stiu ca ar face urat..vreau sa ii spun si nu stiu cum s-o fac...ptr ca sunt sigura ca in secunda doi va face foarte urat...si nu mie mi-ar face scandal ci fostului... Ne dorim si noi Offline #4 2011-07-29 23:04:34
Re: Tu,actualul si fostul prietenIn primul rand,lamureste-te tu...mai simti ceva pt fostul,sau iti e indiferent? Offline #5 2011-07-29 23:10:18
Re: Tu,actualul si fostul prietenimi e indiferent...dar sunand si cautandu-ma mereu....imi face probleme...chiar mi-a lasat mesaj ca daca nu ii raspund il va suna pe el...si i-am lasat un offline pe messenger informandul ca nu ma intereseaza si nu are decat sa il sune....si stiu ca la cat de constient si iresponsabil este ( la 25 de ani inca este baiatul mamii) va face o nefacuta.... Ne dorim si noi Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-29 23:14:52
Re: Tu,actualul si fostul prietenrocsana,trebuie sa ii spui prietenului tau. Asta e parerea mea. Nu lasa lucrurile sa mearga mai departe si sa isi piarda increderea in tine Offline #7 2011-07-29 23:26:36
Re: Tu,actualul si fostul prietenmi-e teama...ca se enerveaza destul de repede cand vine vorba de mine...si stiu ca ar face foarte urat...mai ales ca ei au avut o discutie inainte pe tema asta...oarecum sa zic ca au fost prieteni...dar actualul a fost cel mai bun prieten al meu...a fost decizia mea, eu am ales...si chiar daca am avut momente mai dificile am trecut peste...chiar inainte sa ii dau papucii fostului s-a dus si i-a spus ca sunt cu el ( pe vremea aia aveam cam 6 luni deja de cand eram impreuna) de aproape 6 luni si nici atunci nu a crezut..dupa ce s-a convins ca e adevarat a plecat la sorsa in strainatate...a venit inapoi in tara acum cateva zile si tot ma cauta disperat...intr-o seara stateam la colt si il asteptam pe cumnatul lui ( actualului) si a aparut si fostu...a iesit destul de rau...abea l-am potolit pe al meu ca sa nu il plezneasca...si stiu ca daca loveste...are forta....atunci i-a promis ca daca ma mai deranjeaza nu o sa mai treaca cu vederea Ne dorim si noi Offline #8 2011-07-30 11:00:27
Re: Tu,actualul si fostul prietenrocss, si eu sunt de parere ca ar trebui sa-i spui prietenului ca te suna fostul... Iubesc si sunt iubita Offline #9 2011-07-30 12:12:14
Re: Tu,actualul si fostul prietenSunt de aceeasi parere cu minatgv. O relatie se bazeaza pe incredere si nu vad de ce i-ai ascunde asta. Mai ales ca cei doi sunt prieteni, desi pt tine e o situatie dificila, mi s-ar parea absolut normal ca fostul sa fie pus la punct de actualul. Failure teaches Success! Offline #10 2011-07-30 19:05:18
Re: Tu,actualul si fostul prietenastazi am fost cu el prin parc sa ne plimbam cu bicicletele...era calm si i-am zis... s-a enervat groaznic..am cam reusit sa ii stric ziua...insa nu era nervos pe mine ci pe fostu...stie ca nu l-as minti...mi-e frica sa nu faca vre-o prostie... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|