homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii, un rau necesar!

#1 2011-07-30 18:01:59

adriana20crazy
New member
De la: Terni,Italia
Inregistrat: 2011-05-26

Barbatii, un rau necesar!

Nu ne convine nimic din ce fac sau ce spun, dar nu putem trai fara ei.

buna.am o relatie de 3 ani si o luna cu D.(scorpion-22 ani).eu sunt rac-21 ani.totul a inceput in vara anului 2008 cand am fost dupa un an si jumatate in tara.l-am cunoscut prin verisoara mea.la inceput nu era chiar totul ok.nu ma tinea de mana,nu ma saruta/pupa pe strada sau de fata cu altii.motivul,pt ca sunt mai plinuta si ii era rusine cu mine,da' tot a stat cu mine.eu trebuia sa ma intorc inapoi in italia(unde sunt si acum) in august si am decis sa-l iau cu mine.a acceptat.numai ca dupa 2 luni,cat a stat la mine,a plecat la unchiul lui in alt oras sa-l ajute cu loc de munca.cand vorbeam la tel se comporta urat(ma injura de fata cu cei de langa el-acum a devenit ceva normal sa mai spunem cate o mica injuratura big_smile ),cand venea la mine era altfel,in sensul bun.in iarna in 2008 a fost pt prima oara cand am mers in tara cu el.nu mai era rusinea de la inceput.era totul bn.in februarie 2009 am decis sa ne mutam impreuna.m-a chemat la el.a fost toul ok(doar mici certuri).anul asta am decis sa ne mutam cu maica'mea(criza).toate bune pana acum o luna.a decis sa se mute inapoi unde am stat amandoi,dar la unchiul lui(pt ca nu am de munca.cat am stat cu el nu gasisem nimic si am stat pe banii lui-la asta ii dau dreptate).de atunci s-au stricat treburile.am fost de comun acord sa vorbim o data pe zi(nu-i place stresul),da' n-a fost asa.vazand ca el nu suna,il sunam eu.erau momente cand imi raspundea la tel si zicea sa nu-l mai stresez,ca vrea libertate.erau momente cand nu-mi raspundea la tel.am asteptat si 3-4 zile fara sa-l sun(am incercat sa fiu mai indiferenta),fara sa ma sune.luna asta am mers de 2 ori la el(de fapt am dormit la o prietena).iesea sambata 2-3 ore,duminica nu mai iesea ca era obosit si luni trebuia sa se duca la munca sau zicea ca n-are bani.in cursul saptamanii are bani.cand e vorba de prietenii lui are bani,dar cand e vorba de mine nu mai are.cum el are masina,i-am zis sa mai vina la mine azi ca sunt singura acasa.primul motiv au fost banii,ca nu are.5 euro nu ai ca sa vii pana la mine(si e dus-intors cu trenul 5 euro)???el:pai si vrei sa stau in casa? spranceana ok.alt motiv a fost ca matusa lui are o nepoata pe la roma si e ziua copilului ei si ca merg pe nu stiu unde.pai unchiul si matusa ta merg fara bani???tu pe ce lucrezi???daca ei au,tu de ce nu ai???am uitat sa specific:cand suntem impreuna,totul e bn,cand e la neamurile lui,nu mai e bn.vorbeste cu mine la tel de fata cu ei si mie asta nu-mi place.a fost ziua mea pe 9 iulie.a venit la mine,am iesit(m-a invitat el la restaurant si a platit tot el),a decurs totul bn.am incercat sa vorbesc cu el,da' n-am raspunsuri concrete de la el.l-am intrebat daca vrea sa mai stea cu mine sau ce vrea sa faca.imi tot zice NU STIU(il foloseste destul de des) bang nici eu nu stiu ce sa fac.il iubesc si tin la el,dar nu stiu daca sentimetul e reciproc.cateodata ma face sa cred ca da,cateodata nu la felul in care se comporta.in concluzie,totul e bn cand suntem doar noi 2 si nu stiu de ce nustiu

Sper sa nu va plictisesc big_smile  wave

#2 2011-07-30 18:09:39

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Re: Barbatii, un rau necesar!

eu cred ca e destul de clar ca ceva nu merge bine acolo. Ii era rsine cu tine, te injura, iti vorbeste urat, gaseste tot felul de motive sa nu va intalniti. Pe bune.. tu asta vrei de la o relatie?   roll
Poate ca te accepta cand sunteti impreuna si incearca sa va petreceti timpul intr-un mod placut, dar degeaba daca trebuie sa tragi de el ca sa va intalniti. E evident ca nu-i mai e dor de tine, nu ii lipsesti, daca se comporta asa.
Eu zic s-o lasi balta, gaseste-ti un baiat care sa te respecte.

#3 2011-07-30 18:10:59

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu nu stiu pe ce lume traiesti tu de nu iti dai seama. Adica...cum sa ii fie rusine cu tine?! Daca v-ati mutat impreuna si va numiti "cuplu",impartiti totul...chiar si banii.
Pe mine sincer ma lasi fara replica,la cate chestii iti face si iti spune,trebuia sa pleci de mult.
Daca ii era rusine cu tine,la ce mai statea langa tine?!
Nu stiu,sunt lucruri pe care eu nu reusesc sa le inteleg,de exemplu,e peste puterea mea sa inteleg de ce inca mai stai langa el cand lui nu ii pasa,nu iti raspunde la telefon,nu vine la tine...

#4 2011-07-30 18:13:16

adriana20crazy
New member

crede-ma,nu am puterea de a-l lasa supa  bang

#5 2011-07-30 18:14:01

*joy*
Insomniac member

Dar daca lui nu ii pasa,ce crezi ca poti sa faci? Dragoste cu sila nu se poate.
Trezeste-te.

Publicitate

loading...

#6 2011-07-30 18:16:03

adriana20crazy
New member

cum am zis,am incercat sa vorbesc cu el,dar nimic.imi spunea ca nu stie daca vrea sa mai fim impreuna,nu stie ce vrea.....el NU STIE nimic hmm

#7 2011-07-30 18:18:08

*joy*
Insomniac member

Pai si mai mult de atat ce poti sa faci? Daca nu stie,e clar ca inclina spre a nu mai avea nicio legatura cu tine,din moment ce se poarta cum se poarta. Eu nu stiu cum rezisti tu asa...

#8 2011-07-30 18:22:00

meliko
Full member

nu ai puterea? la 21 de ani, si dupa o relatie care numai relatie nu e? Pai atunci ce sa zica o femeie maritata, care dupa 20 de ani are puterea sa o ia de la capat dupa un divort. Esti tanara, da-ti o sansa la ceva mai bun, mai tarziu o sa regreti ca ti-ai pierdut ani frumosi langa cineva care nu merita.

#9 2011-07-30 18:22:44

adriana20crazy
New member

am zis sa-l iert,da' nu uit...acum vreau sa-mi gasesc de munca si sa vad daca vrea sa ne mutam impreuna din nou...daca nu accepta,e clar wink

#10 2011-07-30 18:24:33

adriana20crazy
New member

era vorba ca ne mutam impreuna dupa ce-mi gasesc de munca....

#11 2011-07-30 18:26:00

adriana20crazy
New member

acum o sa incerc iar sa nu-l mai sun,sa nu fiu eu aia care-l cauta si sa vad ce va mai fi

#12 2011-07-30 18:26:59

meliko
Full member

dar el ti-a cerut iertare pentru ceva? Pentru ca din ce spui tu, el nu prea vrea sa va impacati, ci incearca sa se cam distanteze de tine. Tu esti cea care trage de el, sa va impacati, sa va vedeti, sa va mutati impreuna. Mie imi lasa impresia ca el nu regreta nimic, el pur si simplu vrea libertate, vrea sa fie singur, iar tu te chinui degeaba sa resuscitezi ceva ce a cam murit, cel putin din partea lui.

#13 2011-07-30 18:27:00

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

adriana, cat de mult te respecti tu pe tine?

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#14 2011-07-30 18:31:39

anna10
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-05-12

nici eu nu pot sa inteleg cum poate cineva sa se autodistruga asa....daca se poarta asa cu tine, nu poate fi vorba nici de respect si in nici un caz de iubire...ce viitor crezi ca ai cu o persoana care te injura? gandește problema la rece.
Decizia ?ți aparține și c?nd iei hotararea, sa nu te uiți ?napoi. Adu-ti aminte că nu trăiești ?n trecut, ci ?n prezent pentru viitor.
Amintirile nu țin de foame, doar mai ?ncălzesc sufletul care a fost rănit! Curaj!

http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif

ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti?

#15 2011-07-30 18:32:13

adriana20crazy
New member

@meliko:el nu si-a cerut iertare....nu stie nici el ce vrea.cand e cu mine,isi arata sentimentele(ma saruta,ma ia de mana,ma iubeste...).cand nu mai e cu mine,se schimba total neutral  nustiu

@bubutadana:nu cum ar trebui sau cat ar trebui cesafac

#16 2011-07-30 18:35:32

*joy*
Insomniac member

wake-up girl  neutral

#17 2011-07-30 18:35:48

adriana20crazy
New member

@anna10:ai dreptate...oricum,cu injuraturile e ceva reciproc big_smile (mici injuraturi si nici grave)

#18 2011-07-30 18:37:14

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

adriana20crazy a scris:

esti la varsta la care ar trebui sa stii ca daca tu nu te respecti pe tine, nici cei din jurul tau nu o vor face
acum traiesti cei mai frumosi ani, nu-i pierde cu cineva care isi bate joc de tine!

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#19 2011-07-30 18:44:25

adriana20crazy
New member

bubutadana a scris:

adriana20crazy a scris:

esti la varsta la care ar trebui sa stii ca daca tu nu te respecti pe tine, nici cei din jurul tau nu o vor face
acum traiesti cei mai frumosi ani, nu-i pierde cu cineva care isi bate joc de tine!

ai dreptate cu respectul din partea altora.este un prieten de-al lui,dar nu prieten bun,un roman care sta in oras cu el,e mai nesimtit de felul lui.o data n-aveam minute ca voiam sa-i spun ceva prietenului meu si i-am zis lui sa-l sune printr-o prietena de-a mea,da' n-a vrut ca nu e posta.de atunci are ce are cu mine.cand vorbeam cu prietena mea de prietenul meu,incepea sa zica ala ca e cu blonda lui,are treaba cu blonda sau comenta fel de fel de chestii.mai mult ma stresa.deci nu-s satula de al meu,mai apari si tu spranceana  box

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.