homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu cine flirtezi, cand si de ce?-2

#20 2011-07-30 21:53:55

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

Re: cu cine flirtezi, cand si de ce?

eu cand l-am vazut prima oara drool hjarta

Ne dorim si noi bebic

#21 2011-07-30 21:58:12

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

heart_beat a scris:

nu imi place situatia in care un tip pe care nu-l plac gets the wrong idea lol

in viata reala nu mi se prea intampla (sau na, cel putin asa scapi repede de ei), dar in club chiar am o problema cu doritorii de flirt care insista la infinit, ba din cauza bauturii drink , ba din cauza ideii gresite ca "fata de fapt vrea, chiar daca zice NU" spranceana box

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-31 16:46:36)

#22 2011-07-30 21:59:33

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Flirtez ca mod de interactionare cu cei din jurul meu,chiar si acum,cand am pe cineva...pentru ca e doar un flirt pur si simplu,fara nicio implicatie...si nu,nu ma numesc "c*rva" daca fac asta  forgetit

Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-07-30 22:00:15)

#23 2011-07-30 22:32:46

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

flirtez in general cu baietii care stiu ca ma plac, sau macar ma gasesc simpatica. altfel nu am tupeu sa flirtez pt ca simt ca ma fac de rusine daca tipu nu e interesat de mine si eu ma strofoc pe acolo smile cu cat baiatu e mai interesat de mine, cu atat mi`e mai usor sa flirtez.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#24 2011-07-31 11:21:03

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

flirtezi doar cand iti place un baiat? Da
flirtezi cu toti baietii/barbatii in general, ca mod de interactiune? Nu
flirtezi vreodata doar ca sa iti intaresti increderea in tine?Uneori(asta inainte de a avea o relatie stabila) 
flirtezi chiar daca ai deja pe cineva, doar ca sa vezi cum reactioneaza si alt baiat (doar sa vezi daca raspunsul lui e pozitiv, fara sa iti inseli in vreun fel prietenul)?Nu
flirtezi ca sa obtii favoruri de la cineva care ti le-ar putea face?Nu

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-07-31 11:21:34)

Publicitate

loading...

#25 2011-07-31 16:05:34

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu traiesc pentru flirt lol imi place, mai ales daca ies intr-un club... in general, raspunsul meu e "DA" la toate intrebarile! a nu se intelege gresit, flirt si atat! big_smile

#26 2011-07-31 16:08:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

flirtezi doar cand iti place un baiat? DA
flirtezi cu toti baietii/barbatii in general, ca mod de interactiune? nu, mai ales ca rar gasesc un baiat chiar sa imi placa tongue
flirtezi vreodata doar ca sa iti intaresti increderea in tine? DA tongue
flirtezi chiar daca ai deja pe cineva, doar ca sa vezi cum reactioneaza si alt baiat (doar sa vezi daca raspunsul lui e pozitiv, fara sa iti inseli in vreun fel prietenul)? NU
flirtezi ca sa obtii favoruri de la cineva care ti le-ar putea face? DA

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2011-07-31 17:31:45

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

daca raspunsul la prima intrebare este DA, adica filtrezi DOAR daca iti place un baiat, atunci automat raspunsul la restul intrebarilor ar fi NU ... lol

#28 2011-07-31 18:46:45

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

de ce? lol poate sa iti placa un baiat de la care sa obtii un favor si pentru a-ti intari increderea in tine, chiar daca ai pe cineva big_smile si atunci sa fie DA la urmatoarele big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#29 2011-07-31 20:37:21

lovingyou
Full member
Inregistrat: 2010-10-08

flirtezi cu toti baietii/barbatii in general, ca mod de interactiune?
avand in vedere DA-ul anterior(cum ca filtrezi doar cand iti place un baiat) => ca iti place de toti baietii?lol cam greu

flirtezi vreodata doar ca sa iti intaresti increderea in tine?
filtrezi doar pt a-ti intari increderea=> ca asta e singurul motiv

flirtezi chiar daca ai deja pe cineva, doar ca sa vezi cum reactioneaza si alt baiat (doar sa vezi daca raspunsul lui e pozitiv, fara sa iti inseli in vreun fel prietenul)?
filtrezi doar pt a vedea cum reactioneaza=>again, prezenta acelui DOAR indica faptul ca acela ar fi unicul motiv

in fine sunt chestiuni de nuanta, doesn't matter lol ontopic: da, la prima intrebare big_smile

Ultima oara a fost editat de lovingyou (2011-07-31 20:38:01)

#30 2011-07-31 23:48:10

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

jeannie a scris:

flirtezi doar cand iti place un baiat? da
flirtezi cu toti baietii/barbatii in general, ca mod de interactiune? Toti? Acuma nah lol sa nu exageram... dar dak o persoana mi se pare simpatica flirtez chiar daca nu am absolut nicio intentie serioasa
flirtezi vreodata doar ca sa iti intaresti increderea in tine? nu neaparat, but it's a good thing for the ego. Nu cred ca exista femeie careia sa nu-i placa sa fie magulita
flirtezi chiar daca ai deja pe cineva, doar ca sa vezi cum reactioneaza si alt baiat (doar sa vezi daca raspunsul lui e pozitiv, fara sa iti inseli in vreun fel prietenul)? uneori
flirtezi ca sa obtii favoruri de la cineva care ti le-ar putea face? niciodata (un foc la tigara nu se pune lol
big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#31 2011-08-01 23:53:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

sa ma lamureasca si pe mine cineva cand anume o conversatie cu alt individ, relaxata si cu anumite glume pe ici colo (eventual cu subinteles dar nu neaparat referitor la noi doi), se transforma in flirt.
ca sa stiu si eu ce sa raspund big_smile
ca m-am ars odata si acuma suflu si-n kefir

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.