homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2011-07-31 21:19:10

bingbing
Membru
Inregistrat: 2011-07-31

intrebare

Eu si prietena mea ne-am jucat , fara penetrare, ea e inca virgina , eu am ejacuat dar am avut grija sa nu ajunga in zona periculoasa. Ei i-a intarziat ciclul cu aproape doua saptamani dar pana la urma a venit dar dupa 11 zile a venit iarasi, se poate sa fi ramas insarcinata ? Din ce stiu si ce am citit peste tot sunt foarte mici sanse dar vreau sa fiu sigur.

#2 2011-07-31 22:05:07

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: intrebare

bingbing a scris:

Eu si prietena mea ne-am jucat , fara penetrare, ea e inca virgina , eu am ejacuat dar am avut grija sa nu ajunga in zona periculoasa. Ei i-a intarziat ciclul cu aproape doua saptamani dar pana la urma a venit dar dupa 11 zile a venit iarasi, se poate sa fi ramas insarcinata ? Din ce stiu si ce am citit peste tot sunt foarte mici sanse dar vreau sa fiu sigur.

ca sa fii sigur trebuie sa faca un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact sau intamplare ca cea pe care o descrii. altfel nu poti sa fii sigur.

#3 2011-07-31 22:08:22

bingbing
Membru

acum este undeva unde nu poate cumpara sa il faca , care sunt sansele sa fi ramas?

#4 2011-07-31 22:41:27

moksha
Hero member

bingbing a scris:

acum este undeva unde nu poate cumpara sa il faca , care sunt sansele sa fi ramas?

17.456(2)%.

glumesc. de unde crezi ca putem noi sa iti zicem de sansele ca prietena ta virgina sa ramana insarcinata in urma unui joc care nu a inclus ajungerea spermei in locurile "periculoase"? faptul ca are ciclul neregulat nu inseamna ca e insarcinata..

dar deodata ce ai intrebat cum puteti sa stiti sigur, singura metoda sigura este testul. oriunde ar fi exista o farmacie, daca nu e undeva pe munte. se gasesc teste de sarcina si in supermarketuri cred...in fine, cert este ca pentru a fi siguri, sa faca un test.

si inchei prin a mentiona ca daca aveti jocuri din astea nu se mai cheama ca e virgina. daca nu se mai cheama ca e virgina, trebuie sa va protejati ca atare si de boli si de sarcina, nu?

mult succes.

#5 2011-07-31 23:07:08

bingbing
Membru

Daca himenul nu e rupt si nu exista penetrare nu mai e virgina din punct de vedere medical ? e la tara acum.. si sta cateva saptamani si chiar nu are cum sa ajunga la o farmacie momentan. Din ce am citit peste tot sunt foarte mici sanse dar vroiam sa mai aud pareri..

Publicitate

loading...

#6 2011-07-31 23:09:54

moksha
Hero member

bingbing a scris:

Daca himenul nu e rupt si nu exista penetrare nu mai e virgina din punct de vedere medical ? e la tara acum.. si sta cateva saptamani si chiar nu are cum sa ajunga la o farmacie momentan. Din ce am citit peste tot sunt foarte mici sanse dar vroiam sa mai aud pareri..

din punct de vedere medical este...din tot restul punctelor de vedere nu mai este.

evident ca sansele sunt minime.

totusi, repet, daca vreti sa va jucati de-a sexul macar jucati-va cum trebuie. adica protejati-va.

#7 2011-08-01 00:15:32

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

bingbing, asa cum a spus si moksha, fizic prietena ta , da , este virgina,d ar la feld e bine exista cazuri de fete active sexual co u viata intima activa si constanta care spre exemplu au un himen elastic, atunci fetele alea se numesc tot virgine?

In clipa in care o fata ajunge sa aiba parte de astfel de 'jocuri' fie ca ea ofera placere fie ca primeste, dpdv psihic acea persoana nu mai e virgina, deloc.

Asta ca sa te lamuresti putin cum stau lucrurile, ca virginitatea nu sta in bucatica aia de himen  ci tine mai mult de planul psihic si afectiv.

Doi la mana, acum, ca ai inteles partea cu virginitatea, tin sa te anunt ca si din aceste jocuri pot iesi probleme. Probleme cum sunt BTS (da, se pot transmite aceste boli si fara penetrare vaginala propriu-zisa) sau, rar dar... daca esti ghinionist si karma vrea sa se joace putin cu tine chiar si o sarcina. Asa ca, ar trebui sa iei in calcul, la modul serios, protectia, chiar si in cazul unor simple jocuri.

Daca prietena ta e atat de jucause din fire... pai... sa isi asume. Daca s-a jucat, acum sa faca totusi cumva sa ajunga la farmacie pentru ca doar un test de sarcina facut corect( la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile dupa ce ciclul a intarziat) ii poate spune daca jocul ala o sa-i aduca sau nu tripleti.

In rest, iti urez o viata frumoasa, si responsabilitate tie si prietenei/ viitoarelor prietene, sa va protejati corect ca sa nu mai fie nevoie sa faceti statistici pe forumuri.

Succes.

L.E si am vazut ca tot o tii cu sansele,d a sansele sunt mici, dar exista, si din procentul ala de 0,00001% poate sa faca parte chiar prietena ta. Repet, un test, simplu ca buna-ziua, ia-i tu unul si trimite-l prin posta sau un porumbel voiajor.

Ultima oara a fost editat de V. (2011-08-01 00:17:46)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.