homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere maronie

#1 2011-08-01 11:59:28

yasha
New member
Inregistrat: 2007-11-22

Scurgere maronie

Am avut contacte neprotejate pan a in ziua 9 a ciclului, in conditiile in care nu am avut niciodata ciclu mai scurt de 31 de zile, iar Luna trecuta de 36 dup a o deregulate.
In ziua 20 am inceput sa am niste dureri de sani puternice, ca inainte de menstruate.
Aseara, in ziua 25, am avut o usoara scurgere maronie, care a continuat pana dimineata. Initial am crezut ca-mi va veni mai devreme. Apoi m-am gandit la o sangerare de nidatie, desi am mai fost insarcinata si nu am avut asa ceva. Dar dup a acest  episod mi s-au desumflat instant sanii si mi-a trecut toata durerea. Ce poate fi?

#2 2011-08-01 13:05:40

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Scurgere maronie

O dereglare hormonala poate, nicio o sarcina nu e exclusa sa stii. Metoda calendarului nu e o metoda pe care sa te poti baza si nici toate sarcinile nu evolueaza la fel. Poti face un test de sarcina, daca e negativ ai putea sa consulti un medic. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.