|
Nu esti logat.
Raceala la ovare= dereglare ciclu#1 2011-08-01 18:01:27
raceala la ovare= dereglare ciclubuna ,mai aveam aproximativ 2 sapt de luat anticonceptionale (mercilon) dar am racit asa de tare(am facut si cistita).., incat mi-a venit ciclul inainte cu o saptamana, normal era sa vina in pauza de 7 zile adik dupa ce termianm blisterul ,problema e ca nu mi sa oprit cilcul de loc si am 2 sapt deja intradevar nu e abundent dar e ..ceea ce e enervant .am vrut sa merg la medic dar miam zis sa astept sami treaca ciclul pt a-mi face niste analize mai amanuntite ..ce sa fac chiar nu stiu ..eu initial am crezut ca daca imi vine ciclul mai devreme cu o saptamana de data normal nu o sa mai vina si a 2 oara ..nush nu mai inteleg...plz un sfat ..(medicamnte am luat doar de cistita si de dureri atat) Offline #2 2011-08-01 19:49:48
Re: raceala la ovare= dereglare ciclude cat timp iei anticonceptionale? daca iei de mai putin de 3 luni poate fi spotting. Offline #3 2011-08-02 00:41:34
Re: raceala la ovare= dereglare cicluiau cam de 5,6 luni iar pt cistita am luat ciprozone dar problema era ca nu stiam daca trebuia mai continui sa iau anticon. in timp ce mi-a venit ciclul dar am continuat pana am terminat blisterul iar ciclul nu sa oprit ... Offline #4 2011-08-02 22:49:49
Re: raceala la ovare= dereglare ciclupoate sangerarea din timpul foliei a fost de la antibiotic. vezi daca se opreste menstruatia in perioada in care s-ar termina in mod normal si daca nu, mergi la medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|