homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

What's wrong??

#1 2011-08-01 21:08:28

PrincetonGirl
New member
Inregistrat: 2010-04-05

What's wrong??

well,sunt cu prietenul meu de 2 luni,si pe la petreceri ne mai harjonim gen hand-job,ne excitam,dar nu facem sex deoarece nu ma pot bucura cum trebuie de actul propriu-zis din cauza ca stau cu frica sa nu intre cineva. big_smile Ma rog,nu asta conteaza,conteaza ca totul decurge normal:eu excitata,el excitat.
Insa,atunci cand avem timp numai pt. noi si nu ne preseaza nimeni,nu mai are erectie,si lucrul asta s-a intamplat de 3 ori pana acum.Incep sa cred ca e vina mea,ca nu stiu eu sa il excita,sa ii trezesc interesul,cu toate ca alte dati a avut erectie.

What is the problem,girls?deja devine frustrant.. skitarg

#2 2011-08-01 21:19:58

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Re: What's wrong??

Daca e sa imi permit sa analizez asa din exterior pe plan psihologic, si sa-mi dau cu parerea strict dinc e ai spus tu:

Poate ca s-a obisnuit asa, cu hand-jobu facut pe fuga, stiind ca daca e la o petrecere oricum nu poate sa mearga mai departe.

Eu una ti-as recomanda sa nu te frustrezi ci sa discuti cu el (in asa fel incat sa inteleaga ce si cum, nu sa creada ca il consideri un ratat pentru ca nu i se scoala cand sunteti singuri).

Vezi ce ii place, atmosfera, poate ii place sa ii vorbesti itnr-un anumit fel. Incearca sa aflii chestiile astea si sa le aplici.

Oricum, cel mai important este sa discuti cu el, mai ales daca vrei o relatie cum trebuie, cladeste-o pe comunicare si sinceritate nu pe teama si rusine.

Succes!

#3 2011-08-01 21:24:05

PrincetonGirl
New member

eu stiu ca el isi doreste foarte mult sex oral,dar nu ca mi-e scarba sau ceva,simt doar ca nu il pot practica acum,din teama de nu a auzi dupa ce ne despartim "uite frate,aia mi-a facut m**e" cum mai discuta baietii.El nu e genul,dar chiar si asa tot am o retinere..

#4 2011-08-01 21:59:12

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

vorbiti mai oameni buni, fiti deschisi , serios, asta e singura solutie pentru 99% din problemele care apar in cuplu, chiar sid e natura sexuala.

#5 2011-08-01 22:02:46

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

PrincetonGirl probabil ca iubitului tau ii plac partidele spontane si riscum de a fi prinsi, nu cele "regizate", ca sa zic asa. Ai putea sa incerci sa vb cu el, sa va impartasiti fanteziile, sa afli ce il excita si apoi sa pui in aplicare. Mult succes si tine minte, comunicarea e totul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2011-08-01 22:06:30

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Princeton, 2 luni de relatie e foarte putin ca sa cunosti pe cineva. E normal ca la inceput sa fie mai inhibat. Eu cu prietenul meu am facut sex dupa vreo 2 luni jumate de relatie. La inceput era foarte aiurea, "frecam" la el o juma' de ora sa aiba erectie, si nu pt ca nu-i placea, ci era inhibat...psihic. Acum, nici nu ma dezbrac bine si el e deja excitat. Timpul si comunicarea le rezolva pe toate. Vorbeste cu el. Succes!

#7 2011-08-01 22:17:22

PrincetonGirl
New member

intr-adevar,privind problema cum ati pus-o voi,aveti dreptate.Eu sunt incepatoare,el nu..oricum eu de felul meu nu sunt pudica,dar prezenta lui ma face sa ma simt cea mai nepriceputa si cea mai urata fata si stiu ca nu e bine deloc dar nu imi pot schimba mentalitatea.
Va multumesc fetelor,e bine de stiut ca atunci cand ai o problema gasesti la cine sa apelezi!Tot respectul pentru voi,gagici ! puss

#8 2011-08-02 10:19:43

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

ai putea sa il iei prin surprindere cu ceva...merita sa incerci

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#9 2011-12-28 11:29:49

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Cu iubitul, mereu partide pasionale... Am inceput seara de ieri cu un oral, totul a decurs ca de obicei... Insa mai incolo, in toate incercarile noastre 3 la numar n-a mai reusit sa-si mentina erectie, efectiv ii murea neutral Am incercat sa fac haz de necaz dar mnah, ma ingrijoreaza! Nu am mai patit niciodata asa ceva. L-am intrebat daca ma mai vede atractiva sau nu stiu care-ar putea fi cauza.
Va dati cu parerea fetelor? smile

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#10 2011-12-28 12:08:09

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

zici ca este prima data cand i s-a intamplat asta? daca nu ati mai avut probleme de genul pana acum poate doar a fost un moment prost, se mai intampla si la ei. eu una nu mi-as pune mari probleme decat daca s-ar mai repeta. el ce ti-a raspuns cand l-ai intrebat din ce cauza?

#11 2011-12-28 12:11:29

Chamomile
Full member

Da, e prima data cand i s-a intamplat. Mi-a zis ca nu stie de ce, si eu l-am intrebat la ce s-a gandit si a zis ca la nimic. Dupa am dat vina pe televizor, a doua oara am mers in alta camera vulcanici sa nu mai vedem nici tv-ul si pauza. Era asa dezamagit saracul. Dimineata aceeasi poveste, totul ok si cand sa... gata. Deseara cand vine nu stiu ce sa fac, cum sa ma comport lol supa

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-12-28 12:12:15)

#12 2011-12-28 12:20:12

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

eu zic sa te comporti normal, poti sa ii zici sa nu isi faca griji in legatura cu ce s-a intamplat cu o seara inainte ca sa nu fie stresat....si vezi cum decurg lucrurile smile

#13 2011-12-28 12:33:16

Chamomile
Full member

Sper sa fie totul ok. Si relatia e cam subreda... sexul era bun de tot in ea, dar vad ca... neutral

#14 2011-12-28 18:13:44

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

pai poate tocmai de aceea...ca relatie e cam subreda. nu stiu...eu cand nu ma inteleg prea bine cu iubitul meu (probleme de orice natura) nu pot sa fac sex, pur si simplu nu-mi arde...

#15 2011-12-28 22:07:35

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

^ subscriu, si noua ni se intampla (adica ei).. intr-o relatie OK si serioasa, altfel e pofta de sex decat intr-una care nu aduce siguranta

cred ca si discutiile astea cu "ii moare" sunt cauza unor erectii de proasta calitate lol dar poate fi pe fond psihic.. nu m-as mira sa imi moara numai cand ma gandesc la ce se discuta p-aici pe forum.. dar sper sa nu big_smile

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#16 2011-12-28 22:10:50

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

sub lol  lol

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.