|
Nu esti logat.
Intarzierea cilului dupa anticonceptionale.#1 2011-08-02 11:15:56
Intarzierea cilului dupa anticonceptionale.Buna, sunt Chabu si am o problema, iau anticonceptionale Diane 35 dupa recomandarea medicului ginecolog de 4 luni. In prima luna ciclul mi-a venit in a 6-a zi de pauza intre blistere, in a doua luna in ziua a 5-a, in a treia luna in ziua a 4-a, iar acum am treminat blisterul pe data de 28 iulie si nu mi-a venit nici pana astazi (2.08). Ce este in neregula? Anticonceptionalele le-am luat corect si n-am uitat nici una, as putea fi insarcinata? PS: In ultima luna am fumat cam mult dar cu siguranta n-am trecut pragul acela de 10 tigari/zi este posibil ca tigarile sa le scada efectul anticonceptionalelor? Offline #2 2011-08-02 11:19:20
Re: Intarzierea cilului dupa anticonceptionale.Tigarile nu scad efectul, cresc doar riscul de tromboza; daca le-ai luat corect, nu ai luat antibiotice/antidepresive/gref/sunatoare, nu ai vomat dupa pastile, nu ai avut diaree, sarcina nu este... poate va veni iar in a 6a zi de pauza mai asteapta, ziua in care vine poate diferi de la luna la luna. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-02 11:20:20
Re: Intarzierea cilului dupa anticonceptionale.pai azi e a 5-a zi de pauza, nu e niciun motiv de ingrijorare. asteapta, menstra poate veni in oricare zi. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2011-08-02 11:22:39
Re: Intarzierea cilului dupa anticonceptionale.Multumesc mult pentru raspunsuri! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|