|
Nu esti logat.
Usturimi si bubite :|#1 2011-08-02 22:12:31
usturimi si bubite :|Salut tuturor. Problema mea este : Din cand in cand....ma ustura vaginul..doar la exterior..si cateodata mi se fac mici bubite [care evident impiedica contactul sexual..pt ca din cauza lor si a usturimilor..nu e posibil...am o senzatie foarte aiurea si discomfort]... Mi se intampla deseori..ca dupa contactul sexual [folosim prezervativ]..sa ma usture la suprafata..Nu inteleg de la ce poate fi:|...Azi..pe penisul prietenului..au aparut 5 bubite mici si rosi.. Credeti ca e posibil de la prezervative?..Sau eu sa fiu alergica la Latex?..Nu intelegem de ce se intampla toate astea Specific ca bubitele mele sunt albe...si ustura enorm...In urmatoarele 2 saptamani...planuim sa mergem la medic..la ginecolog...poate aflam cauzele..Dar ati putea sa ne spuneti cate cv daca stiti?..Mersii ! Ultima oara a fost editat de StarBaby (2011-08-02 22:15:29) Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #2 2011-08-02 22:18:14
Re: usturimi si bubite :|Eu nu cred ca e de la prezervativ. N-ar fi aparut la amandoi. Cel mai probabil e o BTS, dar nu stiu sa iti spun exact ce e. Fara un consult ginecologic nici nu prea se poate, doar presupuneri si alea nu au nicio valoare. Mergeti cat mai rapid la medic si nu luati nimic inainte. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-02 22:22:01
Re: usturimi si bubite :|Mersii ! Mentionez ca la el e prima data..Iar la mine nu se intampla mereu..Le am de vreo 3-4 luni...si nu sunt constante nici usturimile nici bubitele . Iar la el sunt de 2 zile,pe capul penisului . Amandoi am fost virgini ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #4 2011-08-02 22:49:06
Re: usturimi si bubite :|scurgeri mai albe decat cele obisnuite, vascoase (cremoase), cu aspect branzos, urat mirositoare, mancarimi vulvare foarte intense, inrosirea si iritarea vulvei care apare umflata si de culoare rosu-aprins, senzatie de arsura la urinare. Fiindca pielea si mucoasa afectata de candidoza devin uscate apar dureri in timpul actului sexual (dispareunia). Offline #5 2011-08-02 22:59:56
Re: usturimi si bubite :|Poate fi [daca e Candidoza]..cauzata de raceli,lengerii sintetice,schimbari bruste ale starilor de spirit ? Sau ce alte cauze pot fi? [astea am citit pe un site] Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-02 23:49:19
Re: usturimi si bubite :|
nu poti sti ce e daca nu mergi la medic. eu asa la prima vedere as zice ca e herpes genital, dar am si argumente contra....deci mergi la medic. Offline #7 2011-08-03 10:49:32
Re: usturimi si bubite :|din ce am citit pe internet despre asta[herpes genital]..nu e ..din ce am citit..am cateva manifestari ale candidozei... Dar astept sigur confirmarea doctorului. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #8 2011-08-03 11:23:55
Re: usturimi si bubite :|
eu, din ce am citit in general si din ce ai scris tu cred ca e probabil sa fie herpes. manifestarile insa sunt comune pentru majoritatea infectiilor si problemelor din aceasta sfera, deci cel mai bun lucru pe care il poti face e sa mergi la medic si sa nu iti pui singura diagnosticul, caci e periculos aaa, si cel mai important, daca vrei sa afli ce ai, nu te trata singura pana mergi la medic, pentru ca pe urma nu o sa mai iasa analizele corecte. Offline #9 2011-08-03 11:55:28
Re: usturimi si bubite :|Mersii !...Ma gandisem si eu la alergie..de tratat singura nu e cazul..ca nu vreau sa agravez situatia..in 2 saptamani incerc sa merg la medic[atunci am posibilitatea].. Am citit is eu despre mai multe infectii..si au manifestari comune..deci nu pot stii sigur..decat dupa ce merg la medic. Sper sa nu fie nimic grav:-s ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #10 2011-08-03 12:05:33
Re: usturimi si bubite :|Bafta Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|