|
Nu esti logat.
Manichiura - 5-44#818 2011-12-26 01:20:44
Re: Manichiura - 5multe fete au unghiile scurte si late, si patrate pentru ca daca ai mana mica, evident si degetele scurte si unghiile vor fii pe masura. asta nu egal ne-feminin. nu zic ca te-ai referit la asta, faceam doar o remarca (mai ales si ti-au placut ale lui meliko si nu sunt deloc lungi sau subtiri din fire, din poze cel putin ). am observat ca de fapt in general baietii au unghiile lungi pentru ca au mainile mai mari si degetele lungi de multe ori, nu zic ca nu am intalnit si exceptii. Offline #819 2011-12-26 10:56:09
Re: Manichiura - 5ma bag si eu? unghiile din carne carne, daca sunt din acelea micute, mie mi se par foarte urate. imi pare rau ca nu gasesc o poza sa arat exact la ce ma refer ca sa nu se inteleaga aiurea. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-12-26 10:58:14) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #820 2011-12-26 13:57:51
Re: Manichiura - 5cora nu o iau peronal, dar nu stiu de ce asociati, taiat cu neingrijit sau cu lipsa de timp si interes? dar poate nu imi cresc efectiv... sau se rup, agata mereu de nu pot sa le las nici un cm (nu e cazul meu dar dau un exemplu concludent) sau cant la chitara, sau cazul meu, ma catar din cand in cand (alpinism), in astfel de cazuri nu ai cum! sa nu le ai taiate din carne. stii in ce hal doare sa te urci pe perete sau stanca cu ditamai unghiile? si categoric le rupi instant, chiar si ale mele care sunt super tari/rezistente... plus ca risti sa cazi. pai daca le fac absolut tot ce le fac si cand sunt lungi, numai ca nu sunt lungi nu egal neingrijire sau ca-mi ia mai putin timp, le acord acelsi timp si interes si arata la fel de ingrijit, doar ca efectiv nu sunt lungi. stiu ca lung denota feminitate, dar nu neingrijire. poate pt ca de obicei cand ai vazut unghii scurte erau la femei neingrijite. eu sunt doar naturala, imaginea sexy-relaxata era de femeie frumoasa dar nemachiata, neojata (sau ma rog doar cu lac), pt ca pana la urma trebuie sa fii frumoasa si fara machiaje, altfel nu cred ca esti frumoasa. punct bineinteles ca nu te duci asa la o ocazie, dar te duci asa pe munte, la alergat, in parc cu cainele sau cu iubitul, etc. etc. cred ca daca reusesti sa fii frumoasa si asa... you really got it. Offline #821 2011-12-26 14:00:54
Re: Manichiura - 5@ asil - bine ca poti sta locului atata timp. Eu n-as putea, mi-ar trebui ori la baie, ori sa mananc ceva, ori sa beau ceva, ori sa caut ceva in poseta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #822 2011-12-26 14:09:42
Re: Manichiura - 5kath, dar le pilesti bine marginile daca le lasi mai lungi? ca daca nu, de aia arata ca niste lopeti. eu acum le-am taiat din carne (si mama de cand nu le-am mai avut asa) pt ca pilisem prea mult o unghie si arata opusul lopetelei si nu o suportam. adica nu stiu, din pozele din urma, toate fetele au lopeti? Offline Publicitateloading...
#823 2011-12-26 14:13:51
Re: Manichiura - 5pentru ca in general cand se vede o mana cu unghii taiate din carne, sunt si neingrijite, forma urata, cuticule neingrijite. mie una imaginea asta imi creeaza. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #824 2011-12-26 14:35:02
Re: Manichiura - 5Frankie, ce sa fac, mie asa mi se par, si nu ale mele, ca ale mele nu cresc niciodata atat de mult incat sa arate a lopatele. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #825 2011-12-26 14:53:46
Re: Manichiura - 5Nici mie nu mi se pare ca trebuie sa ai unghii lungi ca sa fii ingrijita, ci sa fie curate, cu cuticulele ingrijite, date cu un lac... e suficient. Mai rau e sa ai oja sarita sau jeg pe sub oja Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-12-26 15:19:22) Offline #826 2011-12-26 15:50:54
Re: Manichiura - 5treaba voastra eu ma mandresc cu faptul ca intodeauna dupa ce am dormit cu un baiat, in acelasi pat/cort sau nu, dar oricum ne-am trezit impreuna, oricat de pretentios si atent la detalii ar fii fost am primit mereu remarci pe aceeasi idee: ca sunt frumoasa si dimineata, si nemachiata si nearanjata si cand abia m-am trezit, ca nu intelege cum pot sa arat asa dimineata, si cea mai draguta, exact cuvintele lui 'mi-am dat seama ca nu esti o femeie frumoasa... (eu in gandul meu what?)... esti o femeie superba! (eu ) si imi explica aceeasi chestie (dormisem 2 ore ) Offline #827 2011-12-26 16:00:05
Re: Manichiura - 5vaaai..sa spun..sa nu spun nu, nu mai spun Ultima oara a fost editat de timo (2011-12-26 16:09:34) Offline #828 2011-12-26 21:07:48
Re: Manichiura - 5"modelul" meu de saptamana trecuta (nu radeti f rau ) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #829 2011-12-26 23:56:02
Re: Manichiura - 5fetelor de unde si ce marca este crapacioasa? si cum naiba se cheama oficial ca doar nu o sa intreb daca au crapacioasa Offline #830 2011-12-27 00:33:58
Re: Manichiura - 5mama ce dezbateri aici... Ultima oara a fost editat de Asil (2011-12-27 01:03:26) Offline #831 2011-12-27 00:46:56
Re: Manichiura - 5Frankie, crackle se cheama. gasesti la Flormar, Natty sau Rimmel, care crapa mult mai finut Offline #833 2011-12-27 10:05:54#834 2011-12-27 10:48:00
Re: Manichiura - 5
imi cer scuze dar nu ma pot abtine No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #835 2011-12-27 12:07:40#836 2011-12-27 12:11:28
Re: Manichiura - 5mi le-am facut si eu rosii, in ton cu sarbatorile! dar in ultimul timp nu prea am mai apucat sa le bibilesc cum trebuie, plus ca am tot impachetat cadouri la serviciu si le-am facut varza, le-am rupt, s-au exfoliat, vai de capul lor! acum le-am taiat din carne, nu arata asa de rau pentru ca forma lor e destul de lunga oricum, si degetele le am lungi! dar mi-ar placea si mie sa le pot tine un pic mai lungi... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|