homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mare problema!

#1 2011-08-03 13:39:19

luella
New member
Inregistrat: 2011-06-19

Mare problema!

Buna fetelor! Poate intrebarea mea se regaseste si in alte topicuri, dar din lipsa de timp n-am avut cum sa le studiez... smile

Problema mea ar fi urmatoarea:

Prietenul meu se straduieste de la o vreme sa ma faca sa ajung la un Mare O prin oral...omul se pricepe foarte bine, de simtit ma simt excelent singura problema ar fi ca la un anumit moment am o senzatie de urinare, chiar daca vezica a fost golita in prealabil, iar senzatia asta vine exact cand mi-e lumea mai draga...Mereu ma sperii ca as putea face cand e el acolo si mereu il rog sa se opreasca ceea ce am impresia ca e cam frustrant pentru el..ma intreaba intotdeauna de ce l-am oprit si mie mi-e jena sa-i spun care e cauza...as vrea un sfat referitor la ce ar putea cauza aceasta senzatie si cum as putea sa scap de ea, pentru ca uneori chiar am impresia ca maiam putin si termin...    grater

#2 2011-08-03 13:41:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Mare problema!

da-i drumu' smile nu e pipi tongue n-o sa-ti para rau big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-08-03 15:34:59

luella
New member
Inregistrat: 2011-06-19

Re: Mare problema!

Multumesc  dance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.