homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor, va rog

#1 2011-08-03 17:21:01

LarisaLali
New member
Inregistrat: 2011-08-03

Putin ajutor, va rog

Buna ziua. Am avut o intarziere a ciclului menstrual de aprox. 10 zile. Am mai avut intarzieri de maxim 2-3 zile, insa atatea zile nu. Am facut 2 teste de sarcina ambele negative. Astazi mi-a venit menstruatia asa cateva pete, pe absorbant nu am nicio pata insa cand stau pe wc curge din mine mult. Tin sa mentionez ca am avut si am dureri de ovare iar ovarul stang este parca umflat. Sau mi se pare? Se poate sa se simta prin atingere asta? eu vad si simt o diferenta clara. Care ar putea fi problema? Oricum urmeaza sa merg si la medic zilele urmatoare insa sunt speriata putin. Va multumesc

#2 2011-08-03 19:54:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Putin ajutor, va rog

o vizita la doctor in legatura cu durerea de ovare nu strica. In legatura cu menstra e posibil sa fie doar o dereglare, clar nu esti insarcinata. Ovarele marite din cate stiu eu nu se simt la palpare, doar la echografie se vad. Sa ma corecteze fetele daca gresesc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2011-08-03 23:03:14

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: Putin ajutor, va rog

Poate fi anexita,de aceea si intarzierea menstrei..este necesar un consult la medic..

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.