|
Nu esti logat.
Doresc un sfat......-10#172 2011-09-22 19:29:21
Re: doresc un sfat......
astea da, se fac repede, asa e..dar in fiecare zi tot nu as face. Offline #173 2011-09-22 19:41:40#174 2011-09-22 19:46:14
Re: doresc un sfat......De acord, e valabil si pt barbati, dar parca mai rau ii sta unei femei care nu stie sa faca astea. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #175 2011-09-22 19:49:03
Re: doresc un sfat......si noua ni se face cateodata pofta de altceva decat de ce avem in frigider, dar asta nu inseamna ca mancare deja preparata nu o sa se manance. mancam mancare preparata si cu 2-3 zile inainte si este f ok. totusi si eu arunc destul de multa mancare iubesc si sunt iubita Offline #176 2011-09-22 20:02:29
Re: doresc un sfat......Si la noi e problema importanta mancarea Nu avem gusturi tocmai comune si nu prea avem nici timp sa gatim si ptr el si ptr mine.Dar facem compromisuri. Asa ca o data/de doua/de trei ori gatesc ce stiu sigur ca ii place lui si o data ce imi place mie. Offline Publicitateloading...
#177 2011-09-22 20:21:23
Re: doresc un sfat......De acord cu toate felete.Merge gatit si la 2 zile cu conditia ca mancarea sa fie depozitata corespunzator.Daca o pui intr-o casorela inchisa ermetic eu cred ca mancarea are acelasi gust si a 2a zi. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #178 2011-09-22 21:07:03
Re: doresc un sfat......Eu subscriu 100% la faza cu mancare afacuta intr-o sila care iese rau. Daca nu pui cat de cat un pic de suflet, de drag cand o faci, nu prea iese bine decat printr-o minune. Am vazut-o de o gramada de ori la mine, ca sa nu mai vorbesc cand gatim impreuna , daca ne mai si certam putin in timpul asta, iese delicioasa. In schimb am patit-o cand am facut ceva si n-aveam chef, a iesit rau - a se vedea dezastrul de tort pe care l-am pus la Retete acum cateva zile. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|