homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doresc un sfat......-4

#58 2011-09-11 19:57:42

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: doresc un sfat......

Ah mi se par atat de fragile relatiile astea la 20 de ani  tillfreds si mai ales april, ca voi sunteti de aceeasi varsta. Se stie ca baietii/ barbatii se maturizeaza mai greu si inca la 20 de ani au mintea de 17 ( multi dintre ei). Eu zic ca e normal ce se intampla...pe alocuri...sunteti tineri, tentatii sunt peste tot...e greu sa ramai fidel la varsta asta. Iubesti ce ai acasa dar parca ti-ar placea sa gusti si din restul ca te gandesti ca trece tineretea pe langa tine lol chiar daca ai acasa tot ce vrei. Si intr-un fel e bine sa experimentezi  rodnar

Sfatul meu e sa va dati sau sa-i dai libertate totala si daca e sa ramaneti impreuna, sa va casatoriti, sa aveti copii si toate astea vor veni de la sine, pe bune  smile

#59 2011-09-11 20:03:36

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

ar trebui sa ii spui f clar ca te deranjeaza situatia asta.. daca ar fi in locul tau nu cred ca i-ar placea nici lui
cred ca e in aceeasi situatie ca si sotul meu in trecut.. nu prea stie cei cu el.. ii place sa fie placut si de una si de alta din moment ce-ti spune si tie..
eu cred ca atunci cand eram in situatia ta trebuia sa port o discutie cu aia inainte sa se intample toata nebunia.. dar nu stiu daca pe tine te-ar ajuta..
bafta multa.. barbatii astia uneori trebe sa piarda ca sa realizeze ce au pierdut

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#60 2011-09-12 09:29:35

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai nu, nu aveai dreptul sa ii incalci (ca sa nu zic altfel) intimitatea; parerea mea; il poti intreba daca a mai vb cu aia, daca a aflat ce era atat de important si de serios sa-i spuna smile

si mai bine astepti sa vina acasa ca sa povestiti, nu il lua la discutii cat e inca la lucru; n-o sa aiba timp sa vorbeasca cu tine pe indelete, si nici sa-si faca treaba ca lumea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#61 2011-09-12 09:52:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

apai... ce sa mai zic forgetit
si noi am facut schimb de parole, dar pt cazuri de urgenta, cand de ex unul dintre noi nu are acces la net si are neaparata nevoie de ceva de pe mail sau mai stiu eu de unde... la voi mai exista notiunea de "al meu", "al tau"?

un sg lucru mai zic pe aici, dupa aia ma retrag: daca te roade chestia asta, spune-i in fata, direct, n-o tot lungi si trai cu drobul de sare deasupra capului, ca pana la urma TU ai de pierdut.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#62 2011-09-12 09:55:03

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

offtopic  voi va dati seama ca o sa aveti o "discutie serioasa" datorita FACEBOOKULUI?! Doar mie mi se par multe in neregula cu afirmatia respectiva? Si eu ma gandesc sa ma despart de prietena-mea imediat... I-a dat unu add la friends pe Farmerama... I-a trimis si mesaj "Ti-am gasit id-ul intr-o lista pe forum si ti-am dat add la friends. Sper ca nu te superi"... Zice el lista, dar sunt convins ca defapt e ceva mai mult la mijloc... Nu mai pot dormi noaptea  grater  grater  applause  applause

Imi cer scuze pentru doza de sarcasm... dar e cel putin haios...

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

Publicitate

loading...

#63 2011-09-12 10:06:20

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Ok smile Nu ma mai bag tongue

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#64 2011-09-12 10:21:02

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

april,imi pare rau de toata situatia dintre tine si iubitul tau.

parerea mea este ca ar trebuii sa il astepti sa plece de la munca si atunci sa vorbesti cu el despre atitudinea lui fata de tipa respectiva.referitor la statusul de pe fbk,nu mi se pare ceva grav deoarece,de exemplu,eu sunt intr-o relatie foarte serioasa si totusi pe fbk am ca status "in open relationship" fara ca yub y sa se supere sau ceva de genu.

incearca sa te linistesti putin pana iese de la munca

Ultima oara a fost editat de crystel23 (2011-09-12 10:21:15)

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#65 2011-09-12 11:06:49

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

tot timpul cel vinovat se supara.eu zic sa iei taurul de coarne si sa vezi ce vrea.ce mai vrea.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#66 2011-09-12 13:56:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

april, eu cred ca e o greseala lipsa trasarii unei limite a intimitatii fiecaruia, asa cum este schimbul de parole de facebook si verificarea. practic anuleaza orice urma de intimitate si provoaca situatii de acest gen, de exemplu scoaterea din context a anumitor lucruri si exagerarea lor..si pur si simplu controlarea, ca asta faci....asta e parerea mea. exagerezi oricum tare mult, si tocmai pentru ca ati facut acest pattern de relatie in care nu mai sunteti fiecare al lui, ci v-ati pierdut.

succes.

#67 2011-09-12 15:23:01

sonia30
Moderator

april,te incalzeste si linisteste gandu ca tot la tine se intoarce? wow mie mi se pare ingrozitor.m-ar innebuni doar gandu.pai eu ce sunt,presu lui?sa se duca la alta/altele si sa vina apoi la mine ca la una care stie ca o sa-l primeasca oricum,orice ar face?nu e pt mine asa ceva.n-a fost niciodata!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#68 2011-09-12 15:50:19

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Si cum spune o vorba veche.. ce nu sti, nu te afecteaza.
Poate vrea sa te faca geloasa. Eu am patit ceva de genul de la al meu pe la inceput. I se parea lui ca sunt indiferenta si prin urmare credea ca nu tin la el. Drept consecinta a fcut tot posibilul sa ma faca sa-i fac o criza de gelozie lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#69 2011-09-12 16:10:42

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

april, eu zic sa nu-ti cauti acum necazuri cu lumanarea...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#70 2011-09-12 16:17:33

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

din ce am citit(problema cu facebookul in special) vad ca al tau este dornic sa vada daca mai are "atractie" spre alte femei..daca i se pare interesant alteia..isi verifica "farmecul". poate a ajuns intr-o faza in care nu se mai apreciaza pe sine sau poate tu nu-l faci sa se simta.. sexy si atragator, zic eu..parerea mea este in felul urmator: nu lasa mania fb-ului ca te cuprinda. schimbarea si actualizarea "starii civile" este cea mai mare prostie exista. eu si cu al meu nu avem nici unul intr-o relatie cu, sau intr-o relatie, sau singuri..pur si simplu nu avem "stare civila". si mai sunt si la el "fetite" care se baga in seama cateodata si nu cred ca voi ajunge sa fac o tragedie din asta. fii realista si da-ti seama ca fb distruge multe relatii sau mai bine zis, site-urile de socializare in general. de ce se numesc si de "socializare", pt ca trebuie sa socializezi. si uite, eu nu am poze cu al meu, el nu are cu mine si chiar nu simt nevoia sa-mi afisez in fata tutor ce dragoste mare am acasa si invers in cazul lui.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#71 2011-09-12 16:20:54

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

april, nu e vorba aici ca e sau nu e un capat de tara, e vorba de faptul ca s-a intamplat chestia X iar tu o amplifici la X la puterea a 17-a si parca vrei cu tot dinadinsul sa se intample ceva si mai grav decat atat... asta de ce, ca sa-ti poata hrani un soi de orgoliu cum ca ai avut tu dreptate cand ai dramatizat?
si mai e si problema asta cu facebook-ul.... ajungeti sa va certati pentru tampenii care nu exista in viata reala...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#72 2011-09-12 16:37:33

moksha
Hero member

april, trebuie sa intelegi ca fiecare om are spatiul lui intim, cum il ai si tu si cum are nevoie absolut oricine.
faptul ca ai cautat informatii suplimentare nu te-a ajutat cu absolut nimic si e de asemenea exagerat si nu iti da o imagine corecta...
tu decizi, dar eu consider ca o relatie este zguduita profund daca partenerii ajung sa se controleze unul pe altul. in plus nu obtii nimic daca afli ce vorbeste cu ea...oamenii au nevoie de guri de aer mai mici sau mai mari si daca tu nu constientizezi asta, punand evident o limita si te superi si suferi asa pentru o conversatie pe facebook  nu stiu daca o sa iti fie bine.

sonia, nu inseamna ca daca e constienta ca viata nu e perfecta si isi impune alta limita decat una foarte stricta e presul cuiva...e o chestiune de optiune, care se schimba permanent in functie de ce experiente avem, cred eu.

#73 2011-09-12 16:56:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

alinda a scris:

april, eu zic sa nu-ti cauti acum necazuri cu lumanarea...

De acord. E ca povestea aia cu "id fals, poza cu o bunaciune" si cateva conversatii sa vezi ce ar face el.
Si eu pana acum vreo 2 ani (aveam tot ca voi, 3 ani de relatie) eram la fel... sa scotocesc, sa verific. Pana la urma m-am si ars, dar nu imi pare rau  forgetit  Intotdeauna am considerat ca daca o femeie nu stie ca e inselata, asta se intampla pentru ca  nu vrea sa afle.
Iar asta cu ce nu stii nu te doare ar fi valabila, insa sa nu uitam de "cand afli mai tarziu te doare mult mai tare". Eu tin foarte mult sa nu mi ascunda anumite chestii, iar daca vrea sa iasa undeva sau s-a intamplat sa il abordeze x, iar eu stiu de la el,  nu ma ingrijoareaza in niciun fel.
In orice caz, cu timpul am inceput sa am mai multa incredere in mine si uneori rolurile s-au schimbat.
Nu putem sa traim intr-o capsula doar noi, si nu astept fidelitate pe viata pentru ca nici eu la randul meu nu sunt sigura ca as putea sa o fac (asta nu inseamna ca avem o relatie in care fiecare face ce vrea).

April, daca tu simti ca e ceva in neregula (si nu, nu ma refer la un like, ci la felul in care el se comporta cu tine) si vrei sa te convingi, fa-o mai discret si nu ii spune pana nu ai argumente si dovezi clare; altfel tot tu o sa pici "vinovata".

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2011-09-12 17:04:19

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

April, in loc sa faci pe detectivul mai bine ai incerca sa rezolvi problema cu neincrederea in el...sau in tine. E normal ca sa mai vorbeasca si cu alte fete...ce naiba ca doar nu si-o trag pe FB neutral Si eu vorbesc cu o gramada de tipi, cu fosti iubiti si ii spun si lui sau vede dar nu-mi spune nimic sau nu se supara. Atata timp cat va iubiti si aveti incredere unul in celalalt prostioarele astea mici nu ar trebui sa conteze.
Tine minte: cu cat ii oferi mai multa libertate omului de langa tine cu atat va sta si mai aproape de tine si nu va simti nevoia sa faca lucruri interzise pentru ca lucrurile la care ai drum liber nu mai sunt atat de interesante chicot

#75 2011-09-12 17:20:32

sonia30
Moderator

moksha,in cazul asta,prefer o limita f stricta.decatsa ma multumesc cu o bucatica de os aruncata.

sper ca al meu nu m-a inselat in toti acesti ani,pt ca eu vreau sa aflu,sa pot lua o decizie.

#76 2011-09-12 19:45:02

moksha
Hero member

offtopic sonia, cu mult drag si respect, mi se pare ca ideile tare sunt rigide si  exagerat de feministe. nu ai de unde sa stii ce s-ar intampla si cum ai reactiona. cum am scris si mai sus, sunt multe nuante de gri.

situatiile sunt mult prea variabile ca sa putem sti dinainte cum o sa reactionam.

evident insa ca fiecare are o parere, are principii si idei pe care eu nu sunt in masura sa le contest.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.