homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doresc un sfat......-5

#77 2011-09-12 21:52:03

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: doresc un sfat......

moksha,nu m-ai inteles.eu am spus ca nu accept deloc IDEEA ca el sa se mai duca si la altele si sa vina inapoi la mine,asa ca la o fraiera.nu am zis ca nu-l primesc inapoi,cine stie cum oi reactiona ?mi-o lua Dumnezeu mintile sau pur si simplu mi-oi schimba parerea.iar eu sunt cea mai antifeminista femeie din lume.daca m-ai cunoaste! lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#78 2011-09-12 22:55:23

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

april, eu inteleg ca asa v-ati obisnuit si inteleg ca fiecare cuplu are regulile sale, dar obiectiv vorbind este exagerat. daca nici macar un cont de facebook-gargauni baltati.com-orice altceva din aceasta familie nu poti sa ai si nici macar in mediul asta virtual nu poti sa iti alegi prietenii si sa fii cum naiba vrei sa fii, eventual sa te uiti la o poza frumoasa, unde se ajunge? raspunsul o sa il afli singura si nu o sa iti placa..

tu stii cel mai bine.

aaa..si "l-am lasat sa doarma la o colega" este iarasi o expresie a unei atitudini care mie nu mi se pare ok. l-ai lasat fiindca e un catelus care are nevoie sa aiba permisiune cand doarme in alt cosulet? nu mi se pare ok ideea care transpare, dar exact cum am spus, tu stii cel mai bine.

sonia, nu te cunosc si sincer mi-ar face placere, dar ideile pe care le scrii sunt singurele "indicii". si le vad asa cum am scris mai sus.

#79 2011-09-13 00:29:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

april, am citit de la inceput ce ai scris si vreau sa zic urmatoarele:
1. Ce-a facut el e, intr-adevar urat si ai avut tot dreptul sa te superi pe el. Si eu m-as fi suparat pana la soare si-napoi daca prietenul meu ar fi facut faza cu statusul. Si nu pentru ca mor dupa facebook sau ca imi ghidez viata dupa el, dar daca atunci cand ti-ai facut profilul l-ai setat pe "intr-o relatie", nu ti-l schimbi in "singur" doar ca sa testezi piata si sa vezi cate dudui disperate s-ar interesa de tine in eventualitatea unei despartiri. Mi se pare o jignire la adresa partenerului.
Da, bine, ne luam de Facebook ca asta e la moda acum. Mai demult, ca sa-si testeze potentialul barbatii isi puneau their best jeans on, un pumn de gel in par si isi mai si scoteau eventuala verigheta, pe care de altfel nu au mai scos-o din ziua casatoriei. Nu dadeau like, faceau cu ochiul. Tot un drac. Acum, de lene, probabil, o fac in spatiul virtual. Ideea e aceasi, doar ca pe net totul e mai la vedere.
(In rest, eu habar n-am cui da like, ca am si altceva mai bun de facut toata ziua decat sa-i pazesc FB-ul. )

DAAAR, toata chestia nu e chiar suprinzatoare daca te gandesti ca sunteti foarte tineri amandoi, sunteti la prima relatie de lunga durata, ati fost primii unul pt altul, nu e de mirare ca baiatul vrea sa vada cum se pozitioneaza pe piata. Nu mi s-ar parea anormal nici daca tu ai simti nevoia sa faci asta, doar esti femeie, noi ar trebui sa simtim o dorinta si mai mare decat ei de a fi admirate. Dar de la asta si pana la a da cuiva nr de telefon e o anumita distanta si pana la inselat e inca si mai multa. Indiferent a cata relatie e pt oricare din cei doi.
Sau cel putin eu asa functionez. Mi-e destul sa vad ca se uita barbatii dupa mine pe strada cand am o fusta mulata pe fund, imi ridica moralul suficient, iar daca cineva mi-ar cere un nr. de telefon, scopul mi-ar fi atins si si n-as avea de ce sa-l dau. Simplu fapt ca mi-l cere, inseamna ca mai am potential  big_smile 

2. ... maine, ca e cam tarziu si am scris destul acum ....

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#80 2011-09-13 09:10:52

sonia30
Moderator

offtopic moksha,nici acum nu ai inteles ce am vrut sa spun.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#81 2011-09-13 10:43:34

sonia30
Moderator

eu asta nu pricep si acu sunt feminista,printre putinele cazuri in viata mea-de ce el sa aiba voie sa doarma la alta,zic sa aiba voie,pt ca si-a cerut voie,si ea nu?lamuriti-ma!sa nu mor proasta....

Publicitate

loading...

#82 2011-09-13 10:50:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pt ca intr-o relatie tot timpul unul va avea mai multa incredere in celalalalt decat invers... si la fel, unul va fi mai posesiv decat celalalt smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#83 2011-09-13 10:59:26

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

sonia30 a scris:

eu asta nu pricep si acu sunt feminista,printre putinele cazuri in viata mea-de ce el sa aiba voie sa doarma la alta,zic sa aiba voie,pt ca si-a cerut voie,si ea nu?lamuriti-ma!sa nu mor proasta....

aici iti dau dreptate!
pe langa faptul ca mi se pare destul de bizar ca el/ea sa innopteze la altcineva fara vreun motiv intemeiat (calatorie, etc), mi se pare si mai ciudata chestia asta cu "iti dau/nu-ti dau voie"

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#84 2011-09-13 11:01:58

sonia30
Moderator

nu,nu,nu,intr-o relatie,de obicei,barbatu are voie aia,aia si ailalta si femeia nu.cam asa merg lucrurile.

#85 2011-09-13 11:08:45

yoyolina
Moderator

depinde cum il "dresezi"; ca daca de la inceput esti proasta si faci doar ca el, iti meriti soarta... trebuie stabilite niste chestii;

LE: si mai tine si de educatia primita de la mamica, daca ea i-a bagat in cap ca el e puiu' mamii cel net superior oricui, mai greu cu intelesul unor principii.

#86 2011-09-13 11:10:28

sonia30
Moderator

da,yoyo,cam asa e.trebuie de la inceput stabilite limite.fara prea multe du-te-ncolo,vino-ncoa!

#87 2011-09-13 11:19:44

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

apropo de dormitul pe la gagici lol ...acum ceva timp in urma al meu a ramas la niste restante, cu un coleg, la o prietena a aluia care statea cu inca o tipa care facea videochat. Cu alte cuvinte a stat in apartament cu 2 gagici din care una facea videochat lol . Alta faza dura e ca s-a intors acasa si a povestit faza la o masa la care eram mai multi.

Mie initial mi-a zis ca sta cu X la o prietena de-a aluia intr-un apartament si apoi la masa a povestit si faza cu aia. E clar ca nu s-a ascuns de mine din moment ce a povestit la o masa plina de oameni si eu langa el. Ideea e ca nu mi s-a parut nimic aiurea si acum cand mi-am amintit mi-a venit sa rad. Vorbeam in fiecare seara la telefon, faceam mijto si il intrebam daca e buna amica aia a lui X , dar sa vad o problema in asta...chiar deloc. Poate sunt eu defecta neutral

Sa ii cer voie, sau sa imi ceara voie sa isi rezolve niste probleme?! pentru ce?!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-09-13 11:20:13)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#88 2011-09-13 11:27:07

alinda
Diamond member

sonia, mie asta imi suna a puscarie, nu a relatie.
limite ar trebui sa avem noi insine, nu sa ni le impuna altii....

#89 2011-09-13 11:34:10

sonia30
Moderator

alinda,nu vorbeam numai de limite impuse de altii.trebuie citit si printre randuri...si crede-ma relatia mea nu e nici o puscarie.

#90 2011-09-13 11:37:18

yoyolina
Moderator

nici eu nu ma refeream la "puscarie" ci la limite echivalente... te duci seara cu baietii la bere? si eu ma duc cu pitipoancele mele in "mol"... iesi in club doar cu baietii? si eu ies doar cu fetele; dormi la o colega dintr-un motiv obiectiv cum erau alea de mai sus? si eu am voie.

#91 2011-09-13 11:38:48

alinda
Diamond member

sonia, eu nu vorbeam de relatia ta pentru ca nu stiu nimic despre ea, vorbeam de afirmatiile tale. din care afirmatii transpare (din punctul meu de vedere) o atitudine extrem de rigida vizavi de o gramada de situatii.

#92 2011-09-13 11:41:12

sonia30
Moderator

da,alinda,nu prea ne potrivim la multe atitudini vizavi de multe lucruri.de,oamenii sunt diferiti...de-asta nu sunt prietena nici in viata de zi cu zi cu toata lumea smile

yoyo,cam asa smile

#93 2011-09-13 12:05:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

:offtopic: sonia, am inteles foarte clar ce ai scris, am impresia despre mine ca nu am deficiente majore in intelegerea lucrurilor, parerea mea e ca ideile tale sunt rigide si expresiile tale au denotat pentru mine o nota masiva de feminism. nu are nici o importanta si relevanta ce cred eu, asa ca nu are rost sa mai continuam discutia, deja inutila.

april, ma refeream strict la felul in care te exprimi. l-am lasat, m-a lasat. nu e ok si asta face parte din ce iti spuneam si cu contul de facebook si tot restul. dar evident tu stii cel mai bine.

#94 2011-09-13 12:11:55

sonia30
Moderator

offtopic chiar ca inutila.sunt parerile mele si nu am de gand sa mi le schimb.poate intelege fiecare ce vrea!eu sunt eu si nu am de gand sa ma dau altcineva!

iar asta cu libertatea,cu vai domne,sa nu se simta ingradit....ce rigida sunt!totul se raporteaza la fiecare relatie in parte.nu putem generaliza.asa ca...

eu cand am citit ca si daca ma insala,cred ca se va intoarce la mine,mi s-a ridicat paru in cap!scuzati-ma ca sunt asa rigida...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-13 12:15:20)

#95 2011-09-13 12:16:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

alinda a scris:

sonia30 a scris:

aici iti dau dreptate!
pe langa faptul ca mi se pare destul de bizar ca el/ea sa innopteze la altcineva fara vreun motiv intemeiat (calatorie, etc), mi se pare si mai ciudata chestia asta cu "iti dau/nu-ti dau voie"

subscriu si mie mi se pare f ciudata situatia asta cu innoptatul va
in rest, ce sa zic..am trecut si eu printr-o perioada din asta (foarte urata de altfel, plina de certuri si reprosuri) cu "ma lasi/ fac eu aia faci si tu, nu iesi fara mine, nu dregi" dar mi-am dat seama cat de gresit e pt mine in principal.
acum ne-am "vindecat" amandoi ca si el era gelos si de aici ajunsesem la restrictii amandoi..repet, f urat neutral

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-09-13 12:17:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.