homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doresc un sfat......

#1 2011-08-03 18:07:44

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

doresc un sfat......

Buna fetelor!
am si eu o problema si nu stiu nici cui sa cer un sfat...nici nu stiu cui as putea sa o povestesc...asa ca m-am gandit poate imi da-ti voi un sfat ...
singura rugaminte e ca atunci cand cititi sa nu va grabiti sa ma judecati pentru ca ....poate sunt si lucruri gresite pe care le fac sau le-am facut .... insa le-am facut poate din naivitate,in nici un caz din rautate.
Deci....in liceu am avut un prieten vreo 4 ani...o relatie mai apropiata de prietenie decat de iubire. In acest timp un prieten de-al prietenului meu s-a dat la mine...si incetul cu incetu' am inceput sa ma indragostesc de el...pana cand...am ajuns in punctul in care as fi renuntat la tot pentru el...nu m-ar fi interesat nici de prietenul meu(desi chiar tineam la el), nici de parinti, nici de nimeni si nimic.I-am spus si lui ca as vrea sa incercam sa avem o relatie...si ca pe mine nu ma intereseaza nimic altceva...insa el a considerat ca nu ii poate face asta prietenului lui...si in perioada respectiva a inceput si el o relatie cu o fata.
Eu am incercat atunci, si am insistat....si desi...uneori simteam ca sentimentul e reciproc...pot spune ca pur si simplu nu a vrut...Asta a fost acum vreo 6 ani.
Eu m-am despartit de baiatul respectiv(prietenul lui) si am inceput o alta relatie.
Intre timp,ne-am mai intalnit dupa vreo 2 ani de la aceasta poveste si .... ne-am sarutat,am stat nopti de vorba, am ajuns amandoi dezbracati in pat...mom in care eu am realizat ce se intampla si am spus stop- pt ca eu aveam prieten de ceva ani, si el prietena de cativa ani....desi mi-as fi dorit enorm sa merg mai departe...
Si ne-am mai vazut de cateva ori de-a lungul anilor....
Ultima data a fost week-end-ul acesta....Astazi cam asa stau lucrurile: el se casatoreste intr-o luna cu fata aceea cu care era , eu am o relatie de 6 ani. Si week-end-ul acesta ne-am vazut...am stat de vorba, ne-am sarutat,mi-a spus ca ii e sufiient ca ne vedem si stam de vorba ...ca ar putea sa astepte oricat pana cand sa facem dragoste, mi-a spus cat de mult ma vrea si cum mereu a avut ceva pt mine, dar nu a putut sa faca nimic pt ca era prieten cu fostul meu iubit, si cum si acum dupa 6 ani i-ar fi greu sa ii spuna ca s-a vazut cu mine si ca m-a sarutat.
Am uitat sa mentionez ca el nu locuieste in  tara ...si ca vine o data, de 2 ori pe an.
Si uite asa ....acum stau in casa, ascult madalina manole -suflet gol si nu ma mai pot opri din plans....ma doare atat de mult tot....
Ma intreb de ce nu a incercat macar ?de ce nu a incercat o luna sa vada daca merge o relatie intre noi......pentru ca spune ca nu e fericit cu fata asta...ca nu e ceea ce isi doreste.Acum cand am aflat ca se casatoreste........m-a...terminat ...plang si imi vine sa tip...nci nu stiu ca explic sentimentul.
Ideea e ca imi  greu sa stau departe de el...imi e greu sa nu ii raspund atunci cand ma suna, sa nu il sarut atunci cand ma saruta....si doare a naibii de mult totul.......
Am principii...si tocmai asta e...ca stiu ca nu e bine, dar ma si doare sa fac altfel.....ma intreb ce-o fi in mintea lui...si ce e mai bine sa fac??

#2 2011-08-03 18:30:51

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: doresc un sfat......

Tocmai,daca ai principii..gandeste-te cum ar fi sa fii in locul fetei cu care se insoara.
Gandeste rational..daca era sa insemni ceva mult mai mult pentru el,facea mai mult.
Din pacate,el se insoara si nu tine chestia cu..nu o iubeste,bla,bla...offf tare mi-e mila de viata fetei si de viata ta.
Priveste inainte si gandeste-te ca nu este si nu va fi ceva de viitor cu tine.Nu te chinui aiurea sa te gandesti ca iti va da dragoste cu lingurita atunci cand vine in tara.
Toate isi au rostul lor pe lumea asta,aduna-te si da-te la o parte...este cel mai bine.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2011-08-03 18:48:18

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

mie  mi se pare ca acest baiat are un comportament care lasa de dorit...pe langa faptul ca s-a dat la tine stiind ca esti iubita prietenului sau,a ajuns acum sa-si insele viitoarea sotie.Te-ai gandit sa te pui in locul bietei fete cu care urmeaza sa se casatoreasca?Sunt sigura ca nu ti-ar placea sa fii in locul ei.Nu mai pleca urechea la tot ce iti spune cum ca nu e fericit cu ea,ca nu e ce isi doreste,daca era asa crezi ca se mai ajungea la casatorie?Eu zic sa nu te mai gandesti la el si sa fii fericita ca nu esti tu cea care se casatoreste cu un asa specimen.

Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2011-08-03 18:50:44)

#4 2011-08-03 18:58:12

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Naivitatea ta l'a incurajat pe el sa se joace cu tine si se pare ca i'a mers destula vreme. Cred ca acum e cazul sa vezi lucrurile altfel decat ai facut'o pana acum, lasa trecutul in urma si tu mergi mai departe cu capul sus.
Daca nu a incercat nimic pana acum (si aici ma refer la a avea o relatie cu tine) e evident ca nu asta vroia de la tine, ci cu totul altceva si venea cu promisiuni ca va astepta pana cand sa faceti dragoste si bla bla blaaaaa. Nu merita sa plangi din cauza unui magar, ci cred ca ar trebui sa te gandesti la prietenul tau (caci ziceai ca ai o relatie de 6 ani, parca) wink
Mergi mai departe caci nu aici e sfarsitul drumului wink peste ceva vreme, cand iti vei aminti de acest mic lucru, vei gandi altfel tongue

Ultima oara a fost editat de somebody's me (2011-08-03 18:59:34)

#5 2011-08-03 19:48:10

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Parerea mea e ca daca ar fi vrut intr-adevar ceva mai mult,ar fi trecut peste prietenie  si peste orice. Acum cand nu mai esti cu prietenul lui...se insoara  forgetit
Zic sa iti vezi de viata ta in continuare...fara sa te mai gandesti la el smile

Publicitate

loading...

#6 2011-08-03 21:11:11

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Spune ca nu e fericit ca sa-i cazi tu in plasa, sa te abia o noapte pt sex, dupa sa plece, se insoare si gata. Tu ramani poate plangand dupa el si atat. Daca ar fi vrut o relatie cu tine, ar fi incercat asta si nu ar fi lasat sa treaca atata timp. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de viata ta. Ai putea si sa faci doar sex cu el si atat, fara implicare sentimentala dar nu cred ca s-ar potrivi cu dorinta ta de a avea o relatie cu el, nici cu faptul ca el se insoara peste o luna, nici cu relatia ta de 6 ani de zile...

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-08-03 21:12:38)

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#7 2011-08-03 21:24:58

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

maria,daca intr-adevar vroia sa fie cu tine era de la bun inceput. incearca sa fii rationala si sa te pui in locul viitoarei lui sotii....poate ca a spus ce a spus despre logodnica sa tocmai pt a te determina pe tine sa te culci cu el....multi baieti cand au o relatie stabila mai vor si "ceva" nou.... sper ca nu te superi pe mine ca am vorbit asa... gandeste-te la iubitul tau pe care il ai acum .. i-ai trada toata increderea si sentimentele...nu cred ca e bine sa dai cu piciorul la ceva stabil pt o aventura...

Ne dorim si noi bebic

#8 2011-08-03 22:04:25

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

get a grip on yourself!!

asta imi aduce aminte de un episod din how i met your brother in care se vorbea despre the bro code smile si despre cum un barbat nu are voie sa se implice intr-o relatie cu fosta sau evident actuala unui prieten.

eu am mai multe intrebari pentru tine. nu zic ca nu te inteleg sau ca te judec, dar poate ar trebui sa te gandesti la urmatoarele:

1. de ce stai tu intr-o relatie cu cineva 6 ani de zile daca evident nu il vrei, nu il respecti, nu te intereseaza?
2. de ce transformi totul intr-o iubire ideala care nu poate fi implinita? daca citesti mesajul tau inca o data o sa vezi ca tot ce reiese e ca el e fat-frumos si sunteti meniti sa fiti impreuna...sa stii ca eu am prieteni care au incalcat the bro code daca a fost cazul. adica daca au iubit. el nu a facut-o. ai insistat o vreme cu el, adica ti-ai pierdut un pic din demnitate pana la urma. te minte...si tu il crezi. sa fim seriosi, daca nu se intelege cu iubita lui si e totul asa de rau de ce sa va insura cu ea? da, exact, te minte.
3. tot din sfera nu te judec, dar trebuie sa te intreb, ce principii ai mai exact daca tu deja de acum 2 ani stateai dezbracata in pat cu fat-frumos? de ce ramai in relatia in care esti? (eu chiar cred ca se greseste mult tragand de lucruri care nu merg, doar ca sa mearga).
4. si cel mai important. pana la urma tu ce vrei si ce viitor crezi ca are relatia voastra? locuieste in alta tara, se va casatori, nu a fost pana acum in stare sa lupte pentru tine,tu ai o relatie...practic da, hi hi ha ha, hai sa ne sarutam, dar mai departe ce? te-ai gandit la asta?

asa ca da-ti raspunsurile la intrebarile astea, nu e nevoie sa mi le dai mie si vezi ce ai de facut...parerea mea e ca idealizezi ceva ce nu e acolo, iti pierzi timp si lacrimi absolut degeaba, ba mai mult pierzi si timpul altora, incalci bro codul feminin (ups, nu exista, pentru ca noi suntem in stare sa punem capul pe perna stiind ca ne-am sarutat cu logodnicul altei femei...da, nu ai nici o responsabilitate fata de ea, dar ca idee..sustin ca el e singurul care poarta vina fata de ea personal, dar...tu ar trebui sa fii empatica si nu esti) si suferi. degeaba.

si te rog, oooo te rog mult de tot nu fi si tu inca una dintre cele care cred toata gargara cu nu sunt fericit cu prietena mea...insist cu asta, pentru ca e important. barbatii (si evident si femeile)...rectific, oamenii smile ar zice orice ca sa faca sex, trust me smile mai mult, ceea ce e intre voi e ceva neimplinit si de aia are cu atat mai mult efect asupra lui. si si asupra ta, ca de aia iti tot imaginezi lucruri si idealizezi acolo unde nu ai de ce.

mult succes cu toate!

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-08-03 22:04:57)

#9 2011-08-04 02:31:38

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

In primul rand vreau sa te asigur ca nu suntem aici ca sa te judecam smile Aici iti poti deschide sufletelul si cere sfaturi, fetele de pe forum sunt foarte receptive:) Aici o sa ne dam majoritatea cu parerea, tot ce trebuie sa faci e sa culegi cate putin din ce te sfatuie fiecae si sa iei o decizie corecta! Cel putin eu, am incredere in tine si stiu ca o sa reusesti ! goodluck

Eu consider ca trebuie sa gasesti puterea de a pune punct acestei relatii. Acum e momentul! Oricat de dur n-ar suna - Daca Tot Ce Face El e Sa Gaseasca Scuze Pentru a Nu Fi Cu Tine, Atunci e Evident Ca Nu Tine DEstul De Mult La Tine  sad Asta e! Si nu , nu e cazul sa cauti vinovati ! E decis ca se insoara cu fata aceea ! Asa a fost sa fie! Vezi-ti de relatia pe care o ai, zimbeste, iesi in oras cu prietenii, fa doar ce iti place, nu mai asculta piese triste (treci la cele din seria "andreea banica - love in brazil" big_smile) , nu iti mai pune intrebari retorice, nu mai cauta raspunsuri (cel putin o vreme) , traieste clipa si realizeaza ca viata e frumoasa!  goodluck

Dintr-o parte se vede mai bine , lacrimile, naivitatea si tristetea ta nu isi mai au locul ! Nu idealiza aventura asta! A fost doar o aventura, o scapare de moment, un vis frumos ...

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#10 2011-08-04 05:30:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Subscriu la ce au scris toate fetele pana acum (nu am ingrosat degeaba "toate", ci ca sa vezi la ce se gandesc mai multe persoane cand citesc povestea ta) si anume ca daca isi dorea intr-adevar cu tine, pai facea un demers in sensul asta, nu se eschiva. Au trecut atatia ani de cand va cunoasteti, putea foarte bine sa actioneze la un moment dat si sa incerce sa fiti impreuna. Singurul lucru care reiese din ce iti spune el si din situatia lui (logodit in alta tara cu o alta femeie) este ca ar astepta oricat sa se culce cu tine si cam atat, nimic altceva. Daca ar fi existat si altceva, ar fi depus un minim de efort.

Asa, in situatia lui, normal ca poate sa astepte oricat sa "faceti dragoste". S-ar intampla probabil o data sau de mai multe ori intr-un weekend in care il petreceti impreuna si apoi s-ar intoarce linistit la logodnica/nevasta lui, linistit ca a bifat ceva ce probabil vrea sa obtina inca de prin liceu.
Reciteste ce ai scris, insa fa-o cu mintea libera si rationala si o sa vezi si tu ca el nu vrea o relatie cu tine, ci cateva partide de sex si cam atat, sa-si scoata chestia asta din sistem si apoi sa mearga linistit inapoi la viata si logodnica lui.

In plus, gandeste-te un pic mai bine la ce fel de principii spui ca ai daca faci niste lucruri cu omul asta stiind care e situatia lui actuala (ca e sau nu fericit nu conteaza si nu justifica nimic, ci ca e logodit si pe cale sa se insoare) si ca ai facut niste lucruri nu doar o data deci nu ai avut un moment de slabiciune cand ti-ai pierdut capul, ci mai multe. Pe el nu-l costa nimic sa-ti spuna ca e nefericit, isi da seama ca daca ti-ar spune ca lucrurile stau extrem de bine sansele lui sa isi atinga scopul ar fi mult mai mici, mai ales daca si lui i-ai spus ca ai niste principii.

Cum spuneam, limpezeste-ti un pic mintea si citeste ce ai scris tu pana sa citesti ce ti-am raspuns noi si o sa vezi din felul in care ai povestit tu ca lucrurile nu stau tocmai asa cum incerci tu sa le vezi si sa le justifici si incearca sa actionezi asa cum e mai bine pentru toata lumea, inclusiv pentru tine si anume sa renunti la "chestia" asta pe care o ai cu el, ca mi-e greu sa-i spun relatie si sa vezi adevaratele motive pentru care iti spune ce-ti spune si nu de ce ti le spune.

#11 2011-08-04 10:26:17

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

kapitulation  eu am impresia ca se joaca cu tine si cu mintea ta, ai o relatie de 6 ani, nu te gandesti k doar gandind in felul asta ii faci rau prietenului tau? subscriu la ce au scris fetele mai sus, nu incerca sa iti complici viata singura goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#12 2011-08-04 10:33:18

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

fetele au dreptate prin ceea ce au scris...

Daca ai fi fost tu in locul logodnicei lui?  Sa fim seriosi... nu o iubeste si nu mai stiu ce, atunci de ce se insoara cu ea? (poate pt. bani sau chestii de gen, ca alta explicatie nu ar fi).
Parerea mea e sa ai grija de relatia ta, sa iti vezi de viata ta si lasa-l pe el... se insoara, poate o sa aiba si copii, nu cred ca mai e loc de escapadele astea...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#13 2011-08-04 10:40:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

fluturascrys a scris:

kapitulation  eu am impresia ca se joaca cu tine si cu mintea ta, ai o relatie de 6 ani, nu te gandesti k doar gandind in felul asta ii faci rau prietenului tau? subscriu la ce au scris fetele mai sus, nu incerca sa iti complici viata singura goodluck

subscriu

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#14 2011-08-04 13:27:40

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Tipul ala ar trebui s-o mai lase jos ca măcăne. Cand erati in liceu nu a vrut sa aveti o relatie fiindca iubitul tau era prietenul lui, dar asta nu l-a impiedicat sa iti faca avansuri totusi.
Acum, vezi Doamne, nu-i fericit langa fata cu care se va casatori, dar va face acest pas important chiar daca nu o mai iubeste. In acelasi timp te va astepta pe tine oricat pana cand vei fi pregatita sa faci dragoste cu el. Ca sa vezi ce martir!

Daca tinea la tine asa de mult, te cauta dupa ce te-ai despartit de prietenul tau si incerca sa aiba o relatie cu tine, nu o tot lalaia cu intalniri in weekend, cu saruturi si vorbe dulci.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#15 2011-08-04 14:32:35

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

parerea mea e ca el doar se joaca ... si daca obtine pasa de la tine obtine,daca nu sigur va incerca in alta parte ...

Ne dorim si noi bebic

#16 2011-08-04 14:45:29

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

din toata situatia ata mie mi-e mila da amarata aia care urmeaza sa se marite cu canalia asta mincinoasa care vrea sa inscrie cat mai multe pasarici neutral

#17 2011-08-04 14:59:57

maria123
Full member

alyush a scris:

fetele au dreptate prin ceea ce au scris...

Daca ai fi fost tu in locul logodnicei lui?  Sa fim seriosi... nu o iubeste si nu mai stiu ce, atunci de ce se insoara cu ea? (poate pt. bani sau chestii de gen, ca alta explicatie nu ar fi).
Parerea mea e sa ai grija de relatia ta, sa iti vezi de viata ta si lasa-l pe el... se insoara, poate o sa aiba si copii, nu cred ca mai e loc de escapadele astea...

tocmai ...ca ea nu are bani...are o situatie financiara destul de proasta....eu ma bucur de ajutorul alor mei...am casa mea, am masina, am tot ce imi doresc financiar...deci se pare ca nu e vorba de bani

#18 2011-08-04 15:12:48

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

atunci inseamna ca o iubeste... altfel de ce s-ar casatori cu ea?
cum a mai spus si Sleeping_beauty, imi e mila de saraca femeie ca nu stie cu cine are de-a face... neutral

Maria, iti faci rau si tie gandindu-te la un astfel de barbat, daca se poate numi asa, dar si iubitului tau, care poate nu face asa ceva si se gandeste doar la tine si te iubeste...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#19 2011-08-04 15:15:13

maria123
Full member

Buna fetelor...va multumesc din suflet pentru sfaturile date....desi multe lucruri pe care le citesc acum ma dor.....ma dor rau de tot...si asta tocmai pentru ca s-ar putea sa fie adevarate. Poate ca m-am mintit mereu si mi-am spus ca ......pur si simplu nu s-a putut.....insa voi aveti dreptate:daca ma vroia suficient de mult macar incerca........
Insa .... credeti-ma .... e un sentiment f ciudat.....imi vine sa ma opresc,sunt furioasa....insa in acelasi timp....ma doare muult de tot...imi vine sa ma sui in masina si sa plec unde vad cu ochii, cu muzica la maxim si 200 km/h.
Nu v-am spus ......insa acum am mai facut o greseala.......una mare.......aseara plangand m-am dus la o prietena f buna, pur si simplu simteam ca ma sufoc daca nu vorbesc cu cineva.
Si m-am dus la ea, am baut ceva si pt ca nu beau in general, a suficient incat sa ma ametesc.Si plangand am rugat-o pe prietena mea sa il sune......eu niciodata nu i-am spus lui ce simt ...ca as vrea mai mult.Si am rugat-o pe ea sa faca asta.Si l-a sunat, i-a spus...el a reactionat destul de nasol , ca a zis de ce e treaba ei, ca asta e intre mine si el ..etc
Pana la urma i-am zis sa imi dea mie telefonul...si i-am spus ce simt pt el, ca as fi vrut mai mult, as fi vrut macar sa incerce sa avem o relatie, ca as fi renuntat la multe pt el, inclusiv la prietenul cu care sunt acum, ca nu i-am spus lucrurile astea pt ca nu am avut curaj si daca nu as fi fost ametita nu i le-as fi spus niciodata...el mi-a spus ca nu am lasat niciodata sa se vada asta,ca mereu eram mai mult indiferenta si a crezut ca e ok pt amandoi asa...ca nu si-a dat seama...ca daca imi dau seama eu in ce situatie il pun, ca nu a vrut niciodata sa imi faca rau....in fine...am vorbit mai bine de o ora...
Si discutia s-a incheiat el spunandu-mi sa discutam lucrurile astea face2face...ca acum el e in orasul unde am copilarit si eu sunt in alta parte. Nasol e ca se marita si o f buna prietena de-a mea in cateva saptamani, si eu trebuie sa merg, si acum am aflat ca merge si el cu viitoarea lu sotie. Din pacate eu nu pot sa merg cu prietenul meu pt ca parintii mei nu stiu ca sunt cu el(e o situatie mai complicata- ei nu sunt de acord cu el pt ca are o conditie mai modesta, si mai multe motive) Deci ar trebui sa merg singura......si nu mai stiu ce sa fac...ca daca  nu ma duc prietena mea se va supara, daca ma duc dau de el...
In fine ...ideea e ca dimineata cand m-am trezit ...imi venea sa ma dau cu capu' de pereti...de parca nu ar fi fost suficient de complicate lucrurile......acum le-am complicat si mai mult.....
Efectiv nu mai stiu ce sa fac..........

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.