|
Nu esti logat.
Codyline vs antibebe#1 2011-08-09 09:45:49
codyline vs antibebebuna. am si eu o intrebare: codyline(podofilotoxina) interactioneaza cu anticonceptionalele?ma refer la solutia pt uz extern. Offline #2 2011-08-09 09:47:48
Re: codyline vs antibebeEu spun ca nu interactioneaza. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-09 10:57:58
Re: codyline vs antibebenu. este pentru uz extern asa ca nu interactioneaza cu medicamentele de uz intern. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2011-08-10 21:35:52
Re: codyline vs antibebemultumesc..gata am rezolvat, am scapat era ceva de marimea unei seminte de mac...si mai spre picior asa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|