|
Nu esti logat.
Rh Negativ#1 2011-08-09 11:05:22
Rh NegativBuna ziua! De cateva saptamani, sunt disperata si caut incontinuu subiecte legate de acest Rh negativ la femei. Tot ce am gasit pe internet, tin sa va spun ca m-a bagat in toti sperietii. Am aflat si eu ca am Rh negativ, in urma unuiexamen de sange. Tin sa precizez ca mi s-a efectuat un chiretaj uterin, deoarece am avut o hemoragie de cateva zile, dar medicii spun ca nu se stie sigur daca asta a fost sau nu o sarcina. In ipoteza ca a fost, va rog sa-mi spuneti .. o sa mai pot avea copii pe viitor, partenerul meu fiind Rh Pozitiv. Cum se procedeaza cu acel vaccin? MULTUMESC MULT! Offline #2 2011-08-09 11:08:26
Re: Rh NegativPoti avea linistita copii, trebuie doar sa faci dozari de RH nu e nici o problema. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-09 13:04:27
Re: Rh Negativpoti face stai linistita ...cel mai bine era sa iti faca vaccinul atunci la chiuretaj , dar oricum , cum ti-a zis si yoyolina, o sa faci niste dozari de anticorpi la urmatoarea sarcina ... Offline #4 2011-08-09 17:01:05
Re: Rh NegativPai, eu luam Diane 35 si mai aveam vreo 8 pastile cand am inceput sa am o scurgere maronie foarte urata, urmata de cateva zile de sangerari si apoi iarasi acea scurgere maronie abundenta. Am ajuns la UPU si m-au trimis la Ginecologie. Acolo mi s-a facut un test de sarcina care a iesit negativ. La ecograf aparea o ceva suspect, iar doctorii, majoritatea rezidenti au zis ca poate este o sarcina oprita in curs, deci un avort spontan si au decis sa imi faca chiuretaj. Dupa chiuretaj au trimis continutul la anatomie patologica, iar la rezultate nu scris clar. De aceea doctorii nu au exclus posibilitatea unei sarcini, pentru ca aceasta s-ar fi putut elimina pe parcurs. Nu stiu nici eu cum as fi putut ramane, deoarece eram sub tratament cu AC Diane 35 si le luasem ca la carte. Vaccinul nu puteau sa mi-l faca pentru ca nu erau siguri cand anume a incetat sarcina din evolutie. Deci, ziceti ca este ok? Offline #5 2011-08-09 17:13:12
Re: Rh Negativ
in primul rand chiar daca erau rezidenti sa stii ca nu erau idioti complet, am observat nota de ironie din ce ai scris. au actionat in consecinta situatiei. chiuretaj inseamna curatarea cavitatii uterine, nu se refera neaparat la o sarcina. eu vad ok ce au facut. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-09 21:03:33
Re: Rh NegativImi pare rau sa va contrazic, dar in ce am zis nu era nici o nota de ironie. Eu doar am specificat cat mai multe detalii incercand sa ma rezum in cat mai putine randuri. Printre aceste detalii am enumerat si personalul medical care s-a ocupat de cazul meu. Nu sunt in masura sa judec, mai ales ca nu sunt medic. Si da, dupa ce le-am aratat medicilor rezultatele venite de la anatomie patologica (eu nefiind in masura sa le interpretez), i-am intrebat daca a fost sarcina si au zis ca nu este sigur si ca e posibil sa se fi eliminat continutul ei in timpul acelor scurgeri. Offline #7 2011-08-09 22:27:57
ok. imi cer scuze. Offline #8 2011-08-10 14:07:47
Re: Rh NegativScrie asa: Microscopie: Mat examinat este reprezentat de fragmente de endometru cu decidualizare marcata a celulelor stromale, mase hematice si mucus cu celule inflamatorii polimorfonucleare neutrofile. Si medicul ginecolog la care merg acum a zis: se poate sa fii fost o sarcina. :-| Offline #9 2011-08-10 14:40:27
decidualizarea este procesul prin care trece mucoasa uterina in cazul in care apare sarcina..practic e o pregatire pentru a gazdui eficient embrionul...dar modificarea asta nu e neaparat specifica. totusi, cred si eu ca e posibil sa fi fost o sarcina. Offline #10 2011-08-10 14:51:20
Re: Rh NegativSi eu m-am obisnuit cu gandul asta. :-| Revin insa la intrebarea mea, pot sa am o sarcina normala pe viitor, eu avand Rh negativ si dupa cum v-am spus intr-unul din mesajele anterioare, nu mi s-a facut vaccinul ... Ultima oara a fost editat de IuliaP1985 (2011-08-10 14:56:32) Offline #11 2011-08-10 16:25:55
In primul rand linisteste-te cu Rhul, trebuie doar urmarita sarcina si atat. Offline #12 2011-08-10 16:39:13
Re: Rh NegativThank you a million times! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|