homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de paternitate

#1 2011-08-10 16:35:15

blueblossom
New member
Inregistrat: 2009-05-10

Test de paternitate

Buna fetelor

Mi-am facut analize la sange si am cerut sa mi se afle si grupa sanguina. Tatal meu are O, mama mea are A2 iar mie mi-a iesit B3. Exista posibilitatea ca tatal meu sa nu fie el? Nu are rost sa mai invart cutitul in rana drept urmare nu doresc sa deschid acest subiect de fata cu ei, de accea va intreb pe voi  ce parere aveti. Daca bine imi amintesc un frate are A2 ca si mama iar celalalt 0 ca si tata si toti avem RH pozitiv. Multumesc anticipat, astept un raspuns. V-am pupat!

#2 2011-08-10 17:30:33

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Test de paternitate

desi exista mai multe tabele care determina posibilele grupe sanguine ale copilului in raport cu cele ale parintilor, grupa sanguina nu este o modalitate de indicare/excludere a paternitatii, testul de paternitate vizand alte asemanari.
deci nu-ti mai face griji ca n-ai de ce.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2011-08-10 18:22:49

Dreamgirl
Full member
Inregistrat: 2009-03-22

din grupa 0 si A2 nu are cum sa iasa niciodata copii cu grupa B3.

Ultima oara a fost editat de Dreamgirl (2011-08-10 18:23:46)

Sunt femeia visurilor tale.Sa nu cumva sa uiti acest lucru daca nu vrei sa devin femeia cosmarurilor tale.

#4 2011-08-10 20:02:31

blueblossom
New member
Inregistrat: 2009-05-10

Pai anomalii exista dar sunt rare.. si din pacate trebuie sa fiu de acord cu Dreamgirl. Nu e imposibil dar sunt sanse mici... intre timp m-am documentat. Si oricum daca inclusiv mama sustinea ca nu ar fi, asta nu face decat sa afirme spusele ei, dar am vrut totusi o parere. Acuma rezultatul nu prea conteaza, tot cel mai fain tata din lume ramane. smile Numa' bine fetelor, si merci de raspuns.

Ultima oara a fost editat de blueblossom (2011-08-10 20:06:13)

#5 2011-08-11 10:50:02

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Dar esti 110% convinsa ca acelea sunt grupele de sange ale parintilor tai?

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-11 10:52:59)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

Publicitate

loading...

#6 2011-08-11 11:11:17

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

se poate lua si dupa grupele sanguine ale bunicilor, strabunicilor. poate in trecut a fost dominant B3, dar parintii tai sa fi iesit/mostenit grupele de la bunici, sau de la un parinte. e ca un arbore, si atata timp cat nu stii si grupele de sange ale bunicilor/strabunicilor, fratilor parintilor tai, nu poti nega sau nu poti blama grupa ta sanguina. smile
totusi, asigura-te ca astea sunt grupele parintilor tai, apoi mai fa niste cercetari. Dintr-un parinte cu O si unul cu AB, pot iesi copii cu orice grupa sanguina. la fel si daca din stramosii tai au avut B3 sau AB.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.