|
Nu esti logat.
Nehotarata si foarte influentata#1 2011-08-10 19:11:51
Nehotarata si foarte influentataDe cand ma stiu eram obisnuita de parinti sa fac doar ce zic ei, doar ce aleg ei, nimic din ce faceam nu era bine si corect, numa ce ziceau ei. Si acum am ajuns mare si nu pot lua decizii, sunt foarte nehotarata si ma razgandesc ca vremea, si sunt si usor de influentat de parinti mai ales. Cand sunt cu parintii ma influenteaza ei, si trec de partea lor, cand sunt cu prietenul trec de partea lui. Cum sa fiu mai tare/hotarata I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2011-08-10 19:27:45Re: Nehotarata si foarte influentataaceeasi problema o am si eu, desi in general sunt bataioasa si imi impun punctul de vedere cu ei mei nu reusesc deloc sa fiu mai tare, e drept ca depind financiar de ei iar la o eventuala cearta ei aduc in discutie problema banilor si acolo se incheie totul insa cateodata ma trateaza de parca as avea 14 ani si culmea eu ii las Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-08-10 19:31:05
Re: Nehotarata si foarte influentataBine nu zice nimeni sa nu ii respectam si sa le ascultam sfaturile, dar trebuie sa ne lase sa decidem ptr. noi, ptr. ca o sa avem o anumita varsta cand vom fi casatorite si nu vom fi in stare sa ne spunem cuvantul in fata sotului, si o sa ajungem sa facem tot ce alege el, si pe urma, tot parintii vor zice: ,,Te lasi condusa de el? Pune piciorul in prag". I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #4 2011-08-10 19:37:45Re: Nehotarata si foarte influentatala mine singura problema e cu parintii, in alte cazuri nu am dificultati in a-mi impune punctul de vedere Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2011-08-10 19:44:11
Re: Nehotarata si foarte influentataEu si cu prieteni/prietene sunt asa. Cum doamne sa scap I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-10 22:19:40
Re: Nehotarata si foarte influentatasi eu am trecut prin asta..de voi depinde sa puneti piciorul in prag..asa se purta cu mine taikamiu..pana i am zis la o cearta ca nu mai sunt copil de 10 ani si ca am capul pe umeri... mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #7 2011-08-11 08:31:45
Re: Nehotarata si foarte influentatabubu, trage aer in piept si spune ce ai de spus o reteta pt chestia asta nu prea exista; tre' sa-ti cauti gramul ala de tupeu care zace in tine si sa-l scoti la suprafata... prima oara e mai greu (proprie experienta). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-08-11 09:38:27
Re: Nehotarata si foarte influentatasi eu am aceeasi problema ma las influentata de ai mei intr-un mare fel am 24 de ani si o relatie de 7 ani si tot nu ma mut cu prietenul meu de teama la ai mei...am program de intrat in casa (maxim 22.30) ei mereu il gasesc vinovat pe prietenul meu de tot ce se intampla cu mine. Sper ca intr-o zi sa imi fac curaj si sa imi spun punctul de vedere Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2011-08-11 10:48:51
Re: Nehotarata si foarte influentataeu sunt de parere ca o "rabufnire" de genul " caut curaj si le zic eu tot intr-o zi" nu ajuta. Offline #10 2011-08-11 12:22:37
Re: Nehotarata si foarte influentata
poti incepe prin a te ghida dupa citatul din semnatura ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2011-08-11 12:34:15Re: Nehotarata si foarte influentatanu e neaparat ideea de a "tine din scurt" pentru ca cel putin in cazul meu ar fi si penibil, ei sunt la mii de kilometri departare deci cred ca nu e cazul sa imi spuna ce sa fac si ce sa nu fac, dar au asa un stil de a-mi baga opinia lor pe gat si de a insista pana satula de discutii le dau dreptate. Stiu ca ar trebui sa ma impun dar v-am zis imi invoca motivul banilor si imi inchid gura Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #12 2011-08-11 13:55:22
Re: Nehotarata si foarte influentataeu cred ca ar trebui sa iti fixezi niste obiective si sa iti expui& sustii punctul de vedere si dorintele in fata parintilor/prietenilor fara tupeu sau nervi. doar sincer si deschis, dar hotarat. They can because they think they can. Offline #13 2011-08-11 14:17:09
Re: Nehotarata si foarte influentataEu ma ghidez dupa o chestie: daca gresesc, sa fie gresala mea. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #14 2011-08-11 14:28:04
Re: Nehotarata si foarte influentatasi asta e adevarat. desi uneori stii cum e, e mai usor sa aleaga altcineva. dak iese treaba prost, sa dai vina. They can because they think they can. Offline #16 2011-08-13 00:20:08
Re: Nehotarata si foarte influentatacamy, zici ca ea si faci ca tine Offline #17 2011-08-13 01:42:43
Re: Nehotarata si foarte influentata
aia e clar Offline #18 2011-08-13 15:12:15
Re: Nehotarata si foarte influentataChestia e ca, parintii mei, tin mult la ,,gura lumii" ,, Cum sa merg la el, ma vad vecinii, si ce parere le fac" si sa ma mut cu prietenul, sa nu tot mergem unul la celalalt, si eu nu prea as vrea sa ma mut, ptr. ca am facultatea, si am timp sa locuiesc cu el, dar de facultate acum e timpul. si toate trebuie facute la timpul lor. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #19 2011-08-13 21:44:28
Re: Nehotarata si foarte influentatace n-as da sa-mi spuna si ai mei sa ma mut cu prietenul lasand asta la o parte, si eu sunt in situatia ta dintr-un anumit punct de vedere. de mica am fost ascultatoare, n-am iesit din cuvantul alor mei si asta m-a costat multe lacrimi, multi nervi terminati. am 20 de ani, dar inca vin la ora 9 jumate acasa si multe multe altele. am stiut dintotdeauna ca trebuie sa schimb situatia, dar imi e greu. nu mai iau in calcul ca ai mei au o varsta inaintata, deci e foarte dificil sa le mai schimb felul de a gandi. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|