homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare , va rog frumos !

#1 2011-08-16 21:27:29

Sish
Membru
Inregistrat: 2011-08-16

O intrebare , va rog frumos !

Buna .
Am si eu o nedumerire , motiv pentru care am ales sa ma adresez acestui forum .
Sa spunem ca un barbat se masturbeaza in baie ... si cand iese din baie , nu se spala pe maini de posibila sperma care se poate afla pe mana / mainile sale ( in cel mai bun caz se sterge cu un servetel sau hartia de la baie ). In momentul in care paraseste baia , acesta atinge clanta de la baie cu respectiva mana / maini pe care se afla posibila sperma .
Imediat dupa ce acesta iese din baie , vine o femeie care pune mana pe aceeasi clanta cand intra in baie . Aceasta urineaza , motiv pentru care trebuie sa se stearga cu hartie igienica acolo jos . Acum vine si intrebarea mea :
Daca pe mainile fetei ramane sperma in urma atingerii clantei , aceasta ajungand pe hartia igienica in urma contactului cu mana , este posibil ca femeia sa ramana insarcinata din cauza vreunui  spermatozoid / spermatozoizi care ar putea ajunge in zona vaginala ( respectiv in vagin ) prin stergerea cu aceea hartie igienica jos ?
E posibil acest lucru ?
Astept raspunsul dumneavoastra .

#2 2011-08-16 21:35:53

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

Re: O intrebare , va rog frumos !

Haha, ce gluma buna, mor de ras!

#3 2011-08-16 21:44:21

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Sishule, zi-mi ca glumesti si ca ai o imaginatie bogata.
Sau poate ai niste super-spermatozoizi care rezista si au radar, astfel gasind vaginul femeii cand aceasta se sterge.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#4 2011-08-16 21:46:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

raspunsul la intrebarea ta este nu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2011-08-16 22:06:34

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

rotfl rotfl rotfl rotfl

gluma anului 2011 si posibil chiar si 2012

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

Publicitate

loading...

#6 2011-08-16 22:09:39

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

ca si chestia cu "daca fac secs oral pot ramane insarcinata"?? rotfl2 rotfl2

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#7 2011-08-16 22:12:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

daca nu aveti nimic concludent de spus ca raspuns la intrebare va rog sa va abtineti sau voi inchide topicul

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2011-08-17 23:42:24

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

nu mai radeti atat, mai bine linistiti omul! nu ai cum sa ramai insarcinata doar dintr'atat. Nu sunt foarte experta, dar din cate am citit si eu e nevoie de o penetrare adanca pentru ca o femeie sa ramana insarcinata. Nu ramai insarcinata doar atingand cu putina sperma zona. Mai intreba cineva pe aici mai demult daca poti ramane insarcinata dupa ce te stergi cu prosopul iubitului daca a lasat sperma pe el, raspunsul e nu si de data aceasta. M'am sters de multe ori cu prosopul iubitului meu si uite ca nu am ramas tongue! deci stai linistita si nu te mai agita din orice fleac!

#9 2011-08-18 08:03:00

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu exista nici cea mai mica sansa sa ramai gravida asa.. si totusi ar trebui discutat cu acel barbat sa se spele pe maini dupa ce se masturbeaza...e chestie de igiena totusi

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.