|
Nu esti logat.
O intrebare , va rog frumos !#1 2011-08-16 21:27:29
O intrebare , va rog frumos !Buna . Offline #2 2011-08-16 21:35:53
Re: O intrebare , va rog frumos !Haha, ce gluma buna, mor de ras! Offline #3 2011-08-16 21:44:21
Re: O intrebare , va rog frumos !Sishule, zi-mi ca glumesti si ca ai o imaginatie bogata. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #5 2011-08-16 22:06:34
Re: O intrebare , va rog frumos ! iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-16 22:09:39
Re: O intrebare , va rog frumos !ca si chestia cu "daca fac secs oral pot ramane insarcinata"?? Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #7 2011-08-16 22:12:44Re: O intrebare , va rog frumos !daca nu aveti nimic concludent de spus ca raspuns la intrebare va rog sa va abtineti sau voi inchide topicul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2011-08-17 23:42:24
Re: O intrebare , va rog frumos !nu mai radeti atat, mai bine linistiti omul! nu ai cum sa ramai insarcinata doar dintr'atat. Nu sunt foarte experta, dar din cate am citit si eu e nevoie de o penetrare adanca pentru ca o femeie sa ramana insarcinata. Nu ramai insarcinata doar atingand cu putina sperma zona. Mai intreba cineva pe aici mai demult daca poti ramane insarcinata dupa ce te stergi cu prosopul iubitului daca a lasat sperma pe el, raspunsul e nu si de data aceasta. M'am sters de multe ori cu prosopul iubitului meu si uite ca nu am ramas ! deci stai linistita si nu te mai agita din orice fleac! Offline #9 2011-08-18 08:03:00
Re: O intrebare , va rog frumos !nu exista nici cea mai mica sansa sa ramai gravida asa.. si totusi ar trebui discutat cu acel barbat sa se spele pe maini dupa ce se masturbeaza...e chestie de igiena totusi www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|