|
Nu esti logat.
Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?#1 2011-08-17 10:43:59Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Fetelor, stateam eu asa si ma gandeam ca nu mi-ar strica sa mai invat o limba straina. Offline #2 2011-08-17 10:56:34
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Limbile acelea sunt in ordinea dificultatii? Cel putin mie asa mi se pare. Oricum, parerea mea e ca, daca o iei dupa circulatie, ai putea sa inveti fie chineza, fie germana. Ambele trag (din cate stiu eu) greu la CV, pe langa engleza. Eu ti-as sugera germana. Ca dificultate as zice ca e de grad mediu, iar fiind prin Europa, chiar cred ca ti-ar folosi. Depinde oricum foarte mult si de slujba ta, dar multor limbi din acea lista nu le vad rostul, decat acela de a stii o limba straina in plus. Asa ca parerea mea e ca ar trebui sa te apuci de germana Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #3 2011-08-17 10:58:20
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Lady...in ultimul timp,are mare cautare rusa. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2011-08-17 11:03:53
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Lady, unde lucrez eu ( si nu numai, la fostul job era cam la fel) se cauta destul de mult si se plateste binisor pe portugheza/germana. Bine, cel mai mult se cauta pe franceza dar aici e usor de gasit candidati. Offline #5 2011-08-17 11:18:35
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Lady... depinde cat de mult esti dispusa sa investesti in treaba asta, si nu ma refer neaparat la bani, cat la timp. Cel putin limbile de la primele trei puncte sunt grele si e nevoie de mult timp pentru a le invatat si cel mai mult pentru a le perfectiona, adica trebuie sa-ti placa foarte mult si sa fii dispusa sa le aloci mult timp. Posibilitatile pe care ti le deschid sunt insa nenumarate si banoase. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-17 11:24:55
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Eu am observat ca germana nu e cautata decat in tarile vorbitoare de germana si si acolo daca stii engleza sau franceza e ok. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2011-08-17 11:29:02Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Nu stiu daca voi mai ajunge vreodata sa profesez in domeniul meu (jurnalism) daca n-am facut-o pana acum dar, daca ma ajuta Dumnezeu, poate ajung pe la vreo multinationala sau mai stiu eu prin ce firma mai mare. Plus ca stiu ca "da bine" sa mai stii si o alta limba mediu spre bine cam pe oriunde te duci in ziua de azi. Offline #8 2011-08-17 11:33:47Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Lela, stiu ca ar trebui investit mult timp, dar mie daca imi place ceva, ma motiveaza suficient de mult cat sa aloc tot timpul necesar. Nu cred ca as mai avea energie pentru a studia la facultate, ma gandeam la cursuri/meditatori (probabil intai cursuri pentru o baza si mai apoi meditatori pentru aprofundare). Offline #9 2011-08-17 11:38:27
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Eu stiu pe cineva care a facut in facultate ( nu stiu ce facultate, una de litere mai mult ca sigur ) ebraica si japoneza. Dupa ce a terminat facultatea nu i-a venit sa creada cate posturi de traducator se cereau exact pentru limbile acestea doua. Si acum e traducator si e foarte multumit. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #10 2011-08-17 11:41:09
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?
aha..atunci,da-i drumul cu germana. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2011-08-17 11:45:31
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?eu votez pentru germana Offline #12 2011-08-17 12:04:15
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Eu votez pentru suedeza, pentru simplul fapt ca e frumoasa, ca de asta m-am apucat si eu de ea. Offline #13 2011-08-17 19:49:35
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Eu pt. rusa, germana si ebraica, tocmai ca si pe mine ma atrag fara un motiv anume The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #14 2011-08-17 19:59:30
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?
tu, copile, iti mai schimbi mult nick-ul? intr-o zi o sa iti zic din greseala pe nume unde imi recomanzi si mie sa ma apuc de suedeza? si nu acasa, nu cred ca o sa reusesc Offline #15 2011-08-17 20:13:51
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Da, limbile nordice, zic eu ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-08-17 20:14:07) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2011-08-17 20:15:35
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?nu pot sa raspund eu in locul ei, insa la actualul loc de munca nu prea are treaba cu limbile straine Offline #17 2011-08-17 20:18:41
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?Ah. Mersi Eram doar curioasa daca a terminat jurnalismul dar nu lucreaza in domeniu, ce face, totusi. Pentru ca eu am ales alta facultate in detrimentul jurnalismului si na, eram curioasa. Dar o sa ma lamureasca ea daca vrea Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2011-08-17 20:28:14
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?s-ar putea sa fii un pic dezamagita daca vei afla Offline #19 2011-08-17 20:32:57
Re: Ce limbi straine se mai cauta in ziua de azi?eu cred ca germana se mai cauta destul de mult. cel putin mie mi-ar fi utila Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|