|
Nu esti logat.
Menstruatia a aparut cu mult mai devreme#1 2011-08-17 11:24:36
Menstruatia a aparut cu mult mai devremeBuna ziua, luna aceasta menstruatia a aparut mult mai devreme decat era asteptata adica cu aprox.7 zile inainte. Sunt destul de ingrijorata in sensul aparitiei unei sarcini, poate fi un semn? E nevoie de un test de sarcina? Precizez ca am avut contact sexual in urma cu aprox. o saptamana insa a fost protejat, si ca acest lucra s-a mai intamplat, dar cu 3-4 zile. Am nevoie urgenta de raspunsuri, va rog! Offline #2 2011-08-17 11:27:39
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremeDin moment ce ti-a venit, sarcina nu e, cu atat mai mult cu cat contactele au fost protejate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-17 11:31:40
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremefirst question: cred ca da Offline #4 2011-08-17 11:40:24
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremeeu zic ca n-ai nimic... dereglari mai apar daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-08-17 11:40:50
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremesa inteleg ca sarcina poate aparea doar la o eventuala intarziere? am citit undeva si am inteles ca si atunci cand acesta apare mai devreme se poate ... Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-17 11:41:28
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremedaca ai fi insarcinata, ai sangera mai putin, nu ar semana cu menstra. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-08-17 11:49:13
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremenu e musai, yoyolina . eu am avut menstra ca oricare alta, mi-a dat de gandit doar cand nu se mai oprea . Offline #8 2011-08-17 12:00:31
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremeanca90, iarta-ma daca sunt putin batuta in cap, dar cu fraza "nu e adevarat ca atunci cand vine mai devreme menstruatia, poate fi sarcina." aio vrut sa spui ca atunci cand menstra apare mai devreme NU poate exista sarcina ? Offline #9 2011-08-17 12:02:42
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devreme
subscriu. Offline #10 2011-08-17 12:03:13
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremes-a referit ca nu in toate cazurile e asa... dar oricum, nu intelegi ca nu esti gravida? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-08-17 12:17:00
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devreme
nu, nu asta am vrut sa spun, ci ca un ciclu venit mai devreme nu e simptom de sarcina. la fel cum daca te doare un deget de la picior, nu inseamna ca esti insarcinata, desi ai putea fi.
Offline #12 2011-08-17 15:38:09
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremehelp mee!!buna..mi-a venit ciclu mai devreme cu cateva zile trebuia sa-mi vina in 18 si a venit in 13 desi mie nu-mi venea tot timpu in aceeasi data.bun...inainte sa-mi vina stopu am facut sex dar protejat,samb mi-a venit stopu iar duminik am facut sex dar inainte de asta nu m-am dezbracat iar pretenumeu se tot freca de mn si aveam tamponu,pana la urma am facut sex k imi curgea f putin iar acum am niste mancarimi ingrozitoare.m-am iritat cumva??deci ciclu meu e f slab,ink mai imi cirge ceva dar nu arata a ciclu park is bucati de cva si au o culoare roz spre rosu si park am greturi...e posbil sa fiu gravida?? Offline #14 2011-08-17 15:41:36
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremeda a fost protejat de fiecare data cand am facut,n-am mai patit asa pana acum:-s..mai ales k a fost f slab ciclu plus k ma trezeam cu bucati din alea pe tampon:|...si cum ziceam park am greturi.dar ne-am protejat de fiecare data si stopu trebuia sa-mi fi trecut iar eu mai am din cand in cand pe chilot bucati de alea..oare de la ce o fi?.. Ultima oara a fost editat de Misterious20 (2011-08-17 15:49:19) Offline #15 2011-08-17 17:18:35
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremeimi rasp cineva va rog? Offline #16 2011-08-17 17:24:52
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremela medic ai fost? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #17 2011-08-17 17:30:48
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devreme1. greturile sunt inchipuite (pt ca te gandesti la sarcina), intr-o sarcina nu apar asa devreme Offline #18 2011-08-17 17:55:56
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremene-am protejat cu prezervativ...si cam de 2 sapt am inceput sa avem relatii da cum ziceam ne-am protejat de fiecare data.as vrea sa merg la doctor dar nu am bani:( si faza e k m-am si iritat banuiesc din cauza tamponului si asta a fost prima data cand am facut-o fiind pe stop...iar bucatelele au si un miros ciudat si is asa spre maronii,cu rosu si chiar putin roz.chiar nu am mai patit asa si is putin speriata mai ales cu sarcina in nici un caz nu as vrea sa raman desi mi-as dori un copil dar putin mai trz:) Offline #19 2011-08-17 18:01:47
Re: Menstruatia a aparut cu mult mai devremesarcina nu are cum sa fie. dar pt iritatie si restul, nu strica un control ginecologic. de obicei asa se intampla cand iti incepi viata sexuala, apare ceva care sa te sperie inca din prima luna. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|