homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotic-reactii adverse?

#1 2011-08-17 18:10:14

biANkaa
New member
Inregistrat: 2009-08-09

antibiotic-reactii adverse?

buna.iau antibiotic augmentin de o saptamana la recomandarea medicului,pentru ca am facut o infectie oribila in gat.o data ce am inceput sa iau antibiotic am suferit si o constipatie extrema,iar singura solutie sa "Elimin" a fost sa iau de la farmacie un dispozitiv cu pompita,care se introducea in anus si elimina o solutie cu glicerina,care "inmoaie" ca sa zic asa.doar asa am reusit sa scap de constipatia aia oribila.si de atunci am niste usturimi in zona anusului-perineu-si putin zona inferioara a labiilor(partea de langa perineu).simt niste arsuri,iar pielea din acea zona parca se cojeste.e ca atunci cand ti-ai ars pielea de la soare,iar la dush ti se fac asa niste gramajoare mici de piele subtire adunata.am avut contact sexual si chiar m-a deranjat un pic la intrarea in vagin,cand imi atingea labiile.plus de asta am si labiile foarte uscate,intarite,sunt diferite.e posibil sa fie o reactie adversa de la antibiotic? sau doar pentru ca m-am fortat extrem atunci cand am fost constipata?mi-e frica pe de alta parte sa nu fie vreo infectie,vreo ciuperca sad please help me:)

#2 2011-08-17 19:55:37

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: antibiotic-reactii adverse?

cel mai probabil constipatia a fost de la tratament smile asa patesc si eu.
daca te iriti rau, pune niste unbguent de galbenele, doar la exterior smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-08-19 10:58:25

biANkaa
New member
Inregistrat: 2009-08-09

Re: antibiotic-reactii adverse?

constipatia aia nu prea ma mai intereseaza,a trecut.ma sperie insa acum usturimile pe care le am in zona anus-perineu si putin din labii si pielea aia care se exfoliaza.si asta tot de la antibiotic ar putea fi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.