homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pozitie care trebuie schimbata sau continuata?

#1 2011-08-17 18:48:09

toteuandrei
New member
Inregistrat: 2010-01-06

pozitie care trebuie schimbata sau continuata?

Salutare.
De vreo juma de an am inceput viata sexual cu prietena mea iar in 1-2 pozitii de dragoste ea nu prea mai vrea sa continuam ca are senzatia ca urineaza in pozitia respectiva.. ar trebuii sa continuam ? eu citisem pe undeva ca daca continui mai mult in acea pozitie asa ii poate venii orgasmu mai repede sau ceva de genu .. e ceva adevarat sau ar trebuii sa incercam alte pozitii ? si inca o intrebare va rog.. la o partida de sex/un numar   ajung 3-4 pozitii sau trebuiesc mai multe?

#2 2011-08-17 18:55:50

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?

In mod evident, daca prietena ta nu vrea sa continuati, nu o faceti. Daca tu crezi ca este doar speriata de acea senzatie de urinare, lamureste-o ca este doar atat si nu va urina.

Numarul de pozitii dintr-o partida il stabilesc partenerii, nu exista reguli sau standarde. Daca va simtiti bine sa o faceti doar intr-o singura pozitie si va multumeste asta, este foarte ok. Daca vreti sa incercati 8-10-20, la fel, este foarte bine. Totul depinde de voi....

Failure teaches Success!

#3 2011-08-17 20:30:32

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

ar trebui sa asculti si de prietena ta.daca se simte nasol in pozitia respectiva,schimbati.am avut si eu o problema la inceput cu senzatia de urinare in anumite pozitii si pur si simplu nu puteam continua.insa m-am obisnuit si acum nu am probleme.e o chestiune de timp(la mine de ex a durat cam 1 an jumatate).cat despre venitul orgasmului intr-o anumita pozitie....asta tine de voi.depinde cum ii place si ei,in ce pozitie si daca e relaxata.nu este o anumita pozitie care aduce orgasmul,la fiecare persoana e diferit.

#4 2011-08-17 23:01:23

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Asa-zisa ejaculare feminina e precedata de obicei de senzatia de urinare rodnar  Poate ar trebui sa incerce sa se lase dusa de val in momentele alea si s-ar putea sa fiti surprinsi amandoi big_smile

#5 2011-08-18 03:49:14

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

^ asa cred si eu.
Atunci cand se va plange durere sau discomfort ar trebui sa schimbati pozitia. Dar asa,mie mi se pare ca e spre bine big_smile

Publicitate

loading...

#6 2011-08-20 18:58:00

toteuandrei
New member
Inregistrat: 2010-01-06

am inteles.. dar totusi mai astept niste raspunsuri cu cine a mai trecut prin astea big_smile

#7 2011-08-21 21:39:24

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

poate sa iti vina orgasmul si folosind o singura pozitie. mi se pare inutil sa schimbi pozitia in timpul actului sexual pentru ca e ca si cum ai face o mica pauza de la excitare si iar trebuie sa duci lungul drum spre "fericire". tongue

daca are senzatia ca urineaza, nu o va face, decat daca a baut o galeata de apa inainte de contact tongue. e o excitare, o relaxare a muschiilor pe care o simte o femeie inainte de a avea orgasm. continuati in pozitia respectiva daca vreti sa ajungeti la marele final. daca ea spune totusi ca o incomodeaza ceva, opriti-va, ca doar va fi dureros si aiurea pentru ea.
smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.