|
Nu esti logat.
Pozitie care trebuie schimbata sau continuata?#1 2011-08-17 18:48:09
pozitie care trebuie schimbata sau continuata?Salutare. Offline #2 2011-08-17 18:55:50
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?In mod evident, daca prietena ta nu vrea sa continuati, nu o faceti. Daca tu crezi ca este doar speriata de acea senzatie de urinare, lamureste-o ca este doar atat si nu va urina. Failure teaches Success! Offline #3 2011-08-17 20:30:32
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?ar trebui sa asculti si de prietena ta.daca se simte nasol in pozitia respectiva,schimbati.am avut si eu o problema la inceput cu senzatia de urinare in anumite pozitii si pur si simplu nu puteam continua.insa m-am obisnuit si acum nu am probleme.e o chestiune de timp(la mine de ex a durat cam 1 an jumatate).cat despre venitul orgasmului intr-o anumita pozitie....asta tine de voi.depinde cum ii place si ei,in ce pozitie si daca e relaxata.nu este o anumita pozitie care aduce orgasmul,la fiecare persoana e diferit. Offline #4 2011-08-17 23:01:23
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?Asa-zisa ejaculare feminina e precedata de obicei de senzatia de urinare Poate ar trebui sa incerce sa se lase dusa de val in momentele alea si s-ar putea sa fiti surprinsi amandoi Offline #5 2011-08-18 03:49:14
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?^ asa cred si eu. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-20 18:58:00
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?am inteles.. dar totusi mai astept niste raspunsuri cu cine a mai trecut prin astea Offline #7 2011-08-21 21:39:24
Re: pozitie care trebuie schimbata sau continuata?poate sa iti vina orgasmul si folosind o singura pozitie. mi se pare inutil sa schimbi pozitia in timpul actului sexual pentru ca e ca si cum ai face o mica pauza de la excitare si iar trebuie sa duci lungul drum spre "fericire". When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|