|
Nu esti logat.
Probleme cu dintii#1 2011-08-18 16:26:54
Probleme cu dintiiCand eram mica eram mai tot timpul racita, si medicul meu, mi-a dat antibiotic mult, si medicul stomatolog mi-a zis ca din cauza antibioticelor am o dunga neagra pe dinti. Si a zis ca nu va iesi orice as face, chiar si daca as face albire, am de gand sa merg si la alti medici sa vad ce parere au. A-ti patit asa ceva? I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2011-08-18 18:40:33
Re: Probleme cu dintiiam si eu o prietena, care (cica) tot de la antibiotice are o pata neagra pe un dinte. Asa stie si ea, ca nu dispare de la tratamentele de albire. Dar poti incerca o fatetare a dintilor respectivi Offline #3 2011-08-19 08:31:25
Re: Probleme cu dintiiyep, nu iese daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-08-19 11:36:29
Re: Probleme cu dintiifetelor...stiti ceva despre tratamentul cu stiloul White Smile? sau e doar simpla publicitate nefolositoare? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-08-19 16:15:31
Re: Probleme cu dintiihai faiv, eu mi-am comandat ieri, plus white, gelul de albit dintii. Nu e acelasi cu stiloul, dar presupun ca mare diferenta nu e. O sa scriu aici dupa ce il folosesc, dar tare m-as mira sa se vada diferenta dupa 5 minute, cum spun ei Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-19 16:17:28
Re: Probleme cu dintiieu am facut albire si tot nu s-a albit nimic ...si am incercat pentru o perioada mai lunga de timp pearl care cica e cea mai buna solutie de albire ...si tot ce am reusit a fost sa-mi sensibilizez dintii de acum abia suport rece sau cald viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #7 2011-08-19 17:25:07
Re: Probleme cu dintiidepinde si de persoana. Offline #8 2011-08-19 17:38:06
Re: Probleme cu dintiifetelor.. spalarea pe dinti cu bicarbonat de sodiu o data pe zi, face minuni... Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|