homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata URGENT!!!!

#1 2011-08-19 00:12:11

marinaoltean93
Membru
Inregistrat: 2011-08-19

Menstruatie intarziata URGENT!!!!

sad  cesafac  cesafac Buna! Am o problema! Am luat 2 ani yasmine si de trei luni am decis sa renunt. Acum o luna menstruatia mi-a intarziat  saptamana! Acum trebuia sa imi vina pe 2 si mi-a intarziat doua saptamani...Cand fac dragoste cu prietenul este atent si nu isi da drumul in mine dar am facut alaltaieri un test de sarcina si a iesit negativ...E normal sa intarzie atat? Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!!

#2 2011-08-19 00:19:35

YourLove
Full member
Inregistrat: 2008-09-15

Re: Menstruatie intarziata URGENT!!!!

Cand ai avut ultima oara contact sexual? Va protejati?

#3 2011-08-19 12:16:48

andrreeea8
Membru

Hey! Am si eu o problemuta.. Bun, deci pe 11 iulie am facut sex anal cu prietenul meu. Fiind sex anal stiu ca e cam imposibil sa ramai insarcinata. Problema e ca la o saptamana dupa mi-a fost rau(greata, lesin,etc) si am ajuns la spital, unde mi s-au facut diverse analize de sange si ecograf. Nu ar fi trebuit sa apara cumva daca as fi fost insarcinata? Oricum, a trecut o luna si mie inca nu mi-a venit menstruatia...sincer nu stiu ce sa fac. Eu am avut dureri de burta, m-au durut sanii si in ultimul timp ma doare ovarul drept. Putin ajutor?

#4 2011-08-19 12:26:09

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

nu e cam imposibil sa ramai insarcinata, chiar e imposibil prin sex anal, greata si lesinul pot fi simptome ale multor probleme medicale.

#5 2011-08-19 12:28:19

andrreeea8
Membru

pai stiu.. dar imagineaza-ti ca mi-a intraziat doua saptamani si nu mai stiu ce sa cred. o sa merg la ginecolog...

Publicitate

loading...

#6 2011-08-19 12:29:42

cristinaV
Sr. member

cel mai bine, daca zici ca te doare si ovarul.

#7 2011-08-19 12:42:51

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

sad  cesafac  cesafac Buna! Am o problema! Am luat 2 ani yasmine si de trei luni am decis sa renunt. Acum o luna menstruatia mi-a intarziat  saptamana! Acum trebuia sa imi vina pe 2 si mi-a intarziat doua saptamani...Cand fac dragoste cu prietenul este atent si nu isi da drumul in mine dar am facut alaltaieri un test de sarcina si a iesit negativ...E normal sa intarzie atat? Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!!

intarzierea poate sa fie cauzata de intreruperea pastilelor, totusi, faptul ca nu te protejezi... nu e in regula pentru ca sunt sanse sa ramai insarcinata chiar daca prietenul tau nu ejaculeaza inauntru.

Daca testul a fost facut la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 1 saptamana de la intarzierea ciclului menstrual atunci rezultatul este concludent.

In orice caz, daca nu va doriti un copil apeleaza la o alta metoda contraceptiva, nu te baza pe 'are grija prietenul' pentru ca se pot intampla multe.

Succes.

#8 2011-08-19 13:29:52

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

am si eu o problema si imi macina si ultimul neuron. luna trecuta am avut niste dereglari menstruale, menometroragie (2 saptamani) din cauza ca in loc de novy am luat mercilon. mi s-a oferit tratament cu calciu si orgamet. mi-au incetat sangerarile si am reluat administrarea cu novynette la recomandarea ginecologului. insa am terminat blisterul, ieri trebuia sa imi vina si nici urma de menstra. am avut un singur contact neprotejat pe durata acestui blister, undeva dupa 9 pastile, ca nu stiam daca protectia a fost afectata sau nu din cauza sangerarilor anterioare. totusi, de ce intarzie? nu mi s-a mai intamplat niciodata. sa ma gandesc la o sarcina? sad faza naspa ca acum o saptamana s-a mai pus si o afurisita de barza pe acoperisul casei, iar bunica a zis ca o sa fac un bebe curand. (pure speculatii) de aici toate indoielile mele. lol

le: acum 4 sapt, cand aveam acele sangerari, la eco s-a vazut o dungulita alba la endometru, ceea ce doctorul nu isi putea explica. sarcina atunci nu era...deci ce sa ma fac?  disperat

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-08-19 13:35:03)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#9 2011-08-19 13:34:15

cristinaV
Sr. member

menstruatia poate veni oricand in timpul celor 7 zile de pauza, va veni, asa mi se intampla si mie cateodata: stiind ca trebuie sa-mi vina in a treia zi si mi-a venit in a 5-a zi m-am speriat, dar e normal.

#10 2011-08-19 13:35:54

hai_faiv
Hero member

dar de obicei ar trebui sa vina in aceeasi zi, nu?

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#11 2011-08-19 13:41:20

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ar trebui, dar de la tratamente si schimbari s-o fi schimbat smile
daca zici ca ai avut contact dupa 9 zile, normal si logic ar fi sa nu se puna in discutie o sarcina big_smile
mai asteapta smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-08-19 13:44:40

hai_faiv
Hero member

dar daca nu si-au facut efectul? rodnar hai ca o dau in paranoia rau de tot sad nu am luat antibiotice, gref etc.. dar, mi-e teama...

#13 2011-08-19 13:48:40

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

pt andrreeea8 : cu sigurantza nu esti insarcinata dupa sex anal, linisteste'te! mergi la medic, cel mai probabil e vorba despre vreo raceala mai puternica (pe mine cand sunt racita ma doare ovarul drept mereu)  si d'aia intarzie menstruatia.

#14 2011-08-19 14:03:21

cristinaV
Sr. member

hai_faiv, daca le-ai luat corect nu are de ce sa scada protectia, eu iau de vreo 4 ani anticonceptionale si iti spun ca vine perioade lungi in aceeasi zi, dar se mai schimba ziua,ori mai devreme, ori mai tarziu, am avut perioade cand venea si la aceeasi ora.
chiar daca le-ai schimbat trebuie sa te protejezi cat iei primele 7 pastile, tu ai luat 9, nu te mai panica a trecut abia o zi de intarziere.

#15 2011-08-19 14:04:56

sweeeeety
New member

pt hai_faiv : eu cred ca o sa'ti vina zilele astea, din ce am inteles din cele povestite de tine erai protejata :-?. Mi s'a intamplat si mie o chestie ciudata si chiar tu m'ai linistit rotfl am vrut sa aman menstruatia, dar din al doilea blister am luat doar cateva pastile si dupa aia am facut pauza timp in care am avut doar intr'o dimineata sa zic vreo 6 picaturi mici de spotting si atat nimic altceva rotfl nici o mestra! dupa pauza am luat in continuare AC si abea luna asta mi'a venit cat de cat ca lumea. Poate si la tine la fel e vorba de o dereglare ca ai luat atunci mercilon in loc de ce luai de obicei. Nu mai zic ca si eu eram panicata la maxim, il puneam pe iubitul meu sa'mi ia teste de sarcina aproape in fiecare zi  vedeam numai femei insarcinate, prin parc pe toti copii ii apuca dragul de mine fugeau spre mine, toate colegele vorbeau despre cum o sa fie cand o sa faca copii, iubitul meu cu care nu mai vorbisem pana atunci de asa ceva  mi'a zis ca vrea sa avem doar un copil cand ne casatorim, etc rotfl eram super stresata!

#16 2011-08-19 14:08:56

hai_faiv
Hero member

m-ati mai linistit atunci. multumesc fetelor..si sa speram ca vine. oricum, daca intarzie mult, o sa fac si un test de sarcina.
multumesc inca o data

#17 2011-08-19 22:03:27

hai_faiv
Hero member

wheeew, mi-a venit. ce usurare... smile

#18 2011-08-20 09:38:04

sweeeeety
New member

super big_smile! we're happy for you ;wink!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.