|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa!!!#1 2011-08-19 12:03:21
Intrebare pentru doctoressa!!!Buna ziua! Offline #2 2011-08-26 09:53:00
Re: Intrebare pentru doctoressa!!!OK, vad ca nu am primit niciun raspuns, dar makr o opinie din partea cuiva care se pricepe cat de cat??? Offline #3 2011-08-26 11:19:33
Re: Intrebare pentru doctoressa!!!legatura dintre chisturi si viata sexuala e mit. la 4.2 mm nu ai niciun motiv de ingrijorare. daca sunt chisturi da, pot sa dispara in timp, sa creasca, sau sa apara altele. eu zic sa stai linistita si eventual sa repeti ecografia peste 6 luni. medicul ce ti-a spus? Offline #4 2011-08-27 10:43:19
Re: Intrebare pentru doctoressa!!!OK. Medicul mi-a spus ca nu este o boala in sine, ci o problema fiziologica care trebuie doar tinuta sub observatie intrucat nu exista tratament si nu se cunosc nici cauzele exacte. Citisem pe net ca ar putea exista o cauza hormonala legata de viata sexuala si nu stiam daca e adevarat. Offline #5 2011-08-27 18:31:41
Re: Intrebare pentru doctoressa!!!Am facut saptamana trecuta testul papa nicolau si cu secretia si nu am ajuns nici acum la un medic,as dori dak se poate sa-mi spuneti care ar fi interpretarea rezultatului...sper sa nu fie nici grav,sunt cam ingrijorata.O zi buna. "Transformati timpul in succes" Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-27 18:44:42
Re: Intrebare pentru doctoressa!!!ingerash06, ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul si sa astepti raspunsuri unde ai postat prima data. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|