|
Nu esti logat.
O intrebare legata de anticonceptionale-2#20 2007-01-05 10:38:39
Re: o intrebare legata de anticonceptionalestrumfulica,nu-i cazul de pauza.doar dc vrei un bebe ,atat. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #21 2007-01-05 13:05:41
Re: o intrebare legata de anticonceptionaleGaZa, daca ai mai mult de 4 scaune moi/zi, se cheama ca ai diaree si deci protectia contraceptiva poate fi compromisa. Caz in care te protejezi suplimentar 7 zile. Daca ai avut un singur scaun moale nu se cheama ca ai diaree ci doar un scaun moale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-01-05 15:18:59
Re: o intrebare legata de anticonceptionaleVa multumesc foarte mult....fara voi nu stiu ce m as face.. Offline #23 2007-09-15 11:56:15
Re: o intrebare legata de anticonceptionaledaca aseara am luat prima pilula de marvelon in a doua zi a ciclului, si ca de obicei curge cam abundent cu cheaguri, nu ar trrebui sa se reduca cantitativ?nu e o regula sau mai trebuie sa astept? iubind dincolo de moarte Offline #24 2007-09-15 12:14:41
Re: o intrebare legata de anticonceptionalenu se reduce de la inceput..abia de la urmatoarea menstruatie ai sa vezi scimbari Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-15 12:16:29
Re: o intrebare legata de anticonceptionaleok.merci.sper sa nu am efecte secundare mari ca am inima cit un purice de teama:) iubind dincolo de moarte Offline #26 2009-05-16 22:48:07
Re: o intrebare legata de anticonceptionaleam luat ultima pilula azi si tot azi mi/a venit si mentruatia ciudat ca in cei 2 ani de cand iau nu a fost asa mereu terminam folia sambata si marti imi venea .este vreo problema?s/a mai intamplat la cineva ? oare se intampa asta pt ca sunt racita?si ce fac acum cand se termina mensruatia pana incep urmatoarea folie sunt protejata chiar daca trec vreo 4 zile pana la inceperea acesteia/? ms mult Offline #27 2009-05-16 22:51:25
Re: o intrebare legata de anticonceptionale
si mie mi s-a intamplat sa vina repede repede chiar dupa terminare...eu zic sa stai calma..mai ales ca poate contribui faptul ca esti racita ... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|