homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tatuaj

#1 2011-08-21 00:05:55

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

tatuaj

as dori sa va intreb daca si-a facut cineva dintre voi tatuaj?
eu mi-as dori un tatuaj...nu tribal sau ceva de genu...unul micutz care ar semnifica ceva pentru mine normal...
as dori niste informati,opinii...poate cineva care si-a facut sa imi spuna cam cum e.daca stiti cam care sunt preturile si daca e adevarat ca exisa tatuaj care iese dupa 6 ani?

Ultima oara a fost editat de cinderela (2011-08-21 00:06:38)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#2 2011-08-21 00:21:42

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Re: tatuaj

Stiu ca exista tatuaje semipermanente care se elimina singure dupa 4-6 ani. Avantajul e ca din cate am citit, nu doare atat de tare pentru ca acul nu perforeaza atat de adanc, iar locul se anesteziaza inainte. Dupa 4 ani sau ceva de genu, tatuajul incepe sa se elimine uniform, datorita regenerarii celulelor. Despre pret nu pot sa-ti spun prea multe, presupun ca e relativ, in functie de orasul in care stai si salonul la care mergi smile

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#3 2011-08-21 00:29:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mai e un topic pe acelasi subiect.
http://forum.anticonceptionale.ro/t3082 … inine.html
ca sa-ti raspund la intrebare, eu prefer tatuajele permanente nu cele semi pentru ca cele semi incep sa se degradeze dupa un anumit timp si spre final vei arata ca si cum ai avea o mare pata de jeg.. plus de asta ca parerea mea e ca daca intradevar faci un tatuaj te gandesti de 10 ori inante daca iti place si il vrei pt totdeauna.. sunt f greu de scos daca sunt permanente si oricum ramane semn dupa

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#4 2011-08-21 00:41:33

cinderela
Hero member

tu ai tatuaj mihaela??
eu vreau unul mic cu semnul de la zodia leu pe incheietura mainii drepte
trec printr-o perioada dificila...si imi place sa cred k am o inima de leu si sunt o luptatoare...

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#5 2011-08-21 00:53:52

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu am un tatuaj,o initiala,pe inelarul de la mana stanga. Si acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti...deci fiti atente ce tatuaje/unde le faceti.

Publicitate

loading...

#6 2011-08-21 00:57:37

cinderela
Hero member

dc iti vine sa te dai cu capu de pereti?

#7 2011-08-21 01:04:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Pentru ca probabil e initiala unei persoane pe care a iubit-o si cu care acum nu mai e, si initiala e acolo ca sa ii aminteasca asta zilnic. smile

#8 2011-08-21 01:13:20

*joy*
Insomniac member

OmniaVincitAmor a scris:

Pentru ca probabil e initiala unei persoane pe care a iubit-o si cu care acum nu mai e, si initiala e acolo ca sa ii aminteasca asta zilnic. smile

exact  smile

#9 2011-08-21 01:27:01

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

da cinderela, am un tatuaj pe spate, aproape de fund, un tribal mic si finut. imi place si inca nu m-am plictisit de el si il am de 6 ani deja..
biannca, naspa cu initiala, de asta nu mi-as tatua eu niciodata numele/initiala iubitului..ca nu stii ce surprize iti rezerva viata. in schimb acum as vrea sa-mi fac un phoenix, care sa-mi aminteasca mereu cat de greu mi-a fost intr-o perioada anume si ca am reusit sa merg mai departe..si cand voi face copii vreau numele lor scris in ebraica pe incheietura mainii

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#10 2011-08-21 01:47:52

*joy*
Insomniac member

Va dati seama ca nici nu pot sa port vreun inel pe degetul ala,asa ca maschez initiala cum pot si eu...cu pudra,fdt  big_smile

#11 2011-08-21 08:29:54

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

cele semipermanente suck, nu se duc niciodata de tot, doar se strica in asa hal incat vei fi nevoita sa faci unul permanent peste ca sa arate si el a ceva. mihaela a spus ff bine.

biannca cesafac n-ai cum sa faci ceva peste? sa acoperi? floare, fluture, nota muzicala, pistol? lol ca sa nu mai ai probleme.

eu vreau sa imi fac de vreun an, desi este ff reprezentativ inca sunt in dubii pentru ca nu stiu unde ma va duce viata si daca vreodata nu voi avea probleme cu el (gen corporatie mare, tatuaj obligatoriu de acoperit).

parerea mea,, daca esti nehotarata sau inca te mai gandesti, fa-l intr-un loc unde nu il vede toata lumea, inclusiv tu, asa nici nu te vei plictisi de el. momentan ai o perioada mai nashpa, cand trece...sa nu ajungi sa regreti ori ca l-ai facut, ori ca e asa vizibil. 

am acum un prieten, si-a facut saptamana trecuta pe tot antebratul chipul fecioarei maria, a fost facut in 3 ore si a costat 800 lei. ca durere cica a fost ok. bine sunt zone care dor ff tare (oase - coaste, sira spinatii) si cele mai rezistente (unde e mai mult muschi). mie personal mi se pare o mare porcarie sa nu zic altfel, motiv religios pus maaaaare pe mana. dar e ff bine realizat. macar atat tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-21 08:31:08)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2011-08-21 10:32:29

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Eu nu uit niciodata ca la admitere la facultate, a fost o doamna profesoara la vreo 40-45 de ani, tunsa scurt, baieteste, cu un tribal destul de mare pe gat. Ai zice ca arata dizgratios cel putin, dar nu stiu, parca ei i se potrivea. Se vedea ca e mandra. Am aflat apoi si ca e una dintre cele mai bune profesoare din facultate pe un anumit domeniu. Totul e sa fii sigur ca-l vrei pentru totdeauna atunci cand il faci.

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#13 2011-08-21 13:36:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Cunosc un domn avocat foarte bun pe felia lui care, bineinteles, din cauza profesiei nu poate avea tatuaje... la vedere. Omul, insa, are un body suit minunat, care incepe de la gat, unde e gulerul camasii, pana la incheieturile mainilor, unde se termina manecile big_smile Si uite asa a rezolvat el treaba cu "the job does not allow tattoos". Tatuajele pe care le am si eu in plan sunt puse tot strategic, astfel incat sa poata fi acoperite cu haine, sa nu am probleme in viitor.

#14 2011-08-21 13:44:55

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu una imi voi face pe sira spinarii. am par lung, la munca nu port spate gol, e clar acoperit.

e mai greu vara cand e cald sa porti maneci lungi, ca fata mai ales. de aia ziceam de tatuajul ei, ca voia la incheietura mainii.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#15 2011-08-21 13:47:22

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da,dar poate pune o bratara, un bandaj, se acopera cumva. Mai grav e daca iti faci pe gat, fata, si alte zone in care chiar nu ai ce face, ca nici machiajul nu acopera 100%.

#16 2011-08-21 14:12:13

*joy*
Insomniac member

E un plan pentru viitor acoperirea tauajului,in 2-3 luni sper sa il refac. Dar eu sincera sa fiu,imi doresc din toata inima sa scap definitiv de el,dar nicio metoda nu este eficienta 100%,asa ca aleg sa il acopar cu un fluturas dragut,decat sa raman cu niste urme urate pe deget.
Deh,nebuniile adolescentei  forgetit

#17 2011-08-21 14:18:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu am in plan ceva legat de mama, ca sa imi aminteasca de ea si ceva legat de orasul preferat, in care am petrecut sejurul perfect impreuna cu ea, dar presupun ca si daca e ceva specific, de amintirea mamei nu o sa ma satur niciodata. nustiu

#18 2011-08-21 14:19:54

*joy*
Insomniac member

Omnia,foarte frumos  smile
Eu nu suport motivele religioase,asa cum spunea si cora. Nu-mi plac  neutral

#19 2011-08-21 14:22:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu am ceva cu religia, period lol Din principiu am ceva cu orice legat de religie, nu numai cu tatuajele. Iar tatuajele religioase mi se par niste statements care nu au nevoie sa fie atat de evidente, oricat de fanatica ar fi persoana in cauza.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.