|
Nu esti logat.
Tatuaj#1 2011-08-21 00:05:55
tatuajas dori sa va intreb daca si-a facut cineva dintre voi tatuaj? Ultima oara a fost editat de cinderela (2011-08-21 00:06:38) 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #2 2011-08-21 00:21:42
Re: tatuajStiu ca exista tatuaje semipermanente care se elimina singure dupa 4-6 ani. Avantajul e ca din cate am citit, nu doare atat de tare pentru ca acul nu perforeaza atat de adanc, iar locul se anesteziaza inainte. Dupa 4 ani sau ceva de genu, tatuajul incepe sa se elimine uniform, datorita regenerarii celulelor. Despre pret nu pot sa-ti spun prea multe, presupun ca e relativ, in functie de orasul in care stai si salonul la care mergi Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #3 2011-08-21 00:29:51
Re: tatuajmai e un topic pe acelasi subiect. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2011-08-21 00:41:33
Re: tatuajtu ai tatuaj mihaela?? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #5 2011-08-21 00:53:52
Re: tatuajEu am un tatuaj,o initiala,pe inelarul de la mana stanga. Si acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti...deci fiti atente ce tatuaje/unde le faceti. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-21 00:57:37
Re: tatuajdc iti vine sa te dai cu capu de pereti? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #7 2011-08-21 01:04:30
Re: tatuajPentru ca probabil e initiala unei persoane pe care a iubit-o si cu care acum nu mai e, si initiala e acolo ca sa ii aminteasca asta zilnic. Offline #8 2011-08-21 01:13:20
Re: tatuaj
exact Offline #9 2011-08-21 01:27:01
Re: tatuajda cinderela, am un tatuaj pe spate, aproape de fund, un tribal mic si finut. imi place si inca nu m-am plictisit de el si il am de 6 ani deja.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2011-08-21 01:47:52
Re: tatuajVa dati seama ca nici nu pot sa port vreun inel pe degetul ala,asa ca maschez initiala cum pot si eu...cu pudra,fdt Offline #11 2011-08-21 08:29:54
Re: tatuajcele semipermanente suck, nu se duc niciodata de tot, doar se strica in asa hal incat vei fi nevoita sa faci unul permanent peste ca sa arate si el a ceva. mihaela a spus ff bine. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-08-21 08:31:08) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2011-08-21 10:32:29
Re: tatuajEu nu uit niciodata ca la admitere la facultate, a fost o doamna profesoara la vreo 40-45 de ani, tunsa scurt, baieteste, cu un tribal destul de mare pe gat. Ai zice ca arata dizgratios cel putin, dar nu stiu, parca ei i se potrivea. Se vedea ca e mandra. Am aflat apoi si ca e una dintre cele mai bune profesoare din facultate pe un anumit domeniu. Totul e sa fii sigur ca-l vrei pentru totdeauna atunci cand il faci. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #13 2011-08-21 13:36:40
Re: tatuajCunosc un domn avocat foarte bun pe felia lui care, bineinteles, din cauza profesiei nu poate avea tatuaje... la vedere. Omul, insa, are un body suit minunat, care incepe de la gat, unde e gulerul camasii, pana la incheieturile mainilor, unde se termina manecile Si uite asa a rezolvat el treaba cu "the job does not allow tattoos". Tatuajele pe care le am si eu in plan sunt puse tot strategic, astfel incat sa poata fi acoperite cu haine, sa nu am probleme in viitor. Offline #14 2011-08-21 13:44:55
Re: tatuajeu una imi voi face pe sira spinarii. am par lung, la munca nu port spate gol, e clar acoperit. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-08-21 13:47:22
Re: tatuajDa,dar poate pune o bratara, un bandaj, se acopera cumva. Mai grav e daca iti faci pe gat, fata, si alte zone in care chiar nu ai ce face, ca nici machiajul nu acopera 100%. Offline #16 2011-08-21 14:12:13
Re: tatuajE un plan pentru viitor acoperirea tauajului,in 2-3 luni sper sa il refac. Dar eu sincera sa fiu,imi doresc din toata inima sa scap definitiv de el,dar nicio metoda nu este eficienta 100%,asa ca aleg sa il acopar cu un fluturas dragut,decat sa raman cu niste urme urate pe deget. Offline #17 2011-08-21 14:18:23
Re: tatuajEu am in plan ceva legat de mama, ca sa imi aminteasca de ea si ceva legat de orasul preferat, in care am petrecut sejurul perfect impreuna cu ea, dar presupun ca si daca e ceva specific, de amintirea mamei nu o sa ma satur niciodata. Offline #18 2011-08-21 14:19:54
Re: tatuajOmnia,foarte frumos Offline #19 2011-08-21 14:22:25
Re: tatuajEu am ceva cu religia, period Din principiu am ceva cu orice legat de religie, nu numai cu tatuajele. Iar tatuajele religioase mi se par niste statements care nu au nevoie sa fie atat de evidente, oricat de fanatica ar fi persoana in cauza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|