homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie o zi!urgent!

#1 2011-08-21 09:40:22

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

Menstruatie o zi!urgent!

Buna fetelor..am si eu o problema..am luat anticonceptionale vreo 8-9 luni,dar am facut o pauza de o luna(iulie-august)in kre am avut cateva contacte sexuale din kre 2 neprotejat(la primul nu a ejaculat deloc si la al 2 el asigura k a ejaculat inafara cam pe 28-31 iulie)in luna august ,dupa cum luam pastilele,trebuia sami vina pe 14,dar mia venit pe 19 dar sunt cateva scurgeri maronii..tin sa precizez k am avut niste mankrimi puternice d marti sa am fost la farmacie si mia dat spalaturi si vreo 6 ovule dar am facut doar 3 pentru k a aparut acele scurgeri..am facut un test de sarcina miercuri(marti miam pus primul ovul) si a iesit negativ iar d vineri am inceput sa iau iar pastilele..ce credeti k ar putea fi?va rog frumos sa ma ajutati

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#2 2011-08-21 09:59:35

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Menstruatie o zi!urgent!

cel mai probabil,din cauza pauzei,s-a produs o mica dereglare.eu zic ca acele scurgeri sunt de fapt menstruatia si ti-a venit mai putin din cauza ca ai facut acea pauza. referitor la mancarimi,probabil ai facut candida.
dar de ce ai facut pauza?si ce ovule ti-a dat?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2011-08-21 10:11:04

d3vildelia
Hero member

Spalaturile leam facut cu tantum rosa si ovulele gynozol200mg..am facut pauza pentru k am crezut k nu voi mai avea contacte dar na..mie imi e frica d sarcina..acele scurgeri deja dispar si e abia a 2 zi..maine imi mai fac un test dar imi e frik..

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#4 2011-08-21 12:58:17

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

delia, scurgerile se pot reduce cantitativ si datorita schimbarilor ce au aparut in organismul tau odata cu intreruperea anticonceptionalelor.

testul este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc, sau 1 saptamana de la intarzierea menstruatiei (ceea ce tu nu ai patit pentru ca eu tind sa cred ca acea sangerare este de fapt, mesntra)

oricum, tu fa un test ca sa te linistesti si continua cu pastilele normal. De asemenea,sfatul meu este sa nu intrerupi pastilele asa... de fiecare data cand crezi ca nu o sa ai contacte pentru ca te dereglezi.

Succes.

#5 2011-08-21 14:08:47

d3vildelia
Hero member

Poi maine am 3 sapt si ceva..multumesc.mam mai linistit.va anunt maine ce sa intamplat

Publicitate

loading...

#6 2011-08-21 22:38:41

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

testul pe care il vei face maine cu siguranta va arata un rezultat corect big_smile! oricum si eu cred ca si fetele ca acele pete maronii sunt de fapt menstruatia ta luna aceasta care a fost dereglata datorita pauzei de la AC. Multa bafta big_smile!

#7 2011-08-21 23:27:03

d3vildelia
Hero member

Si eu sper sa fie totul bine..apropo eu ink mai am cateva scurgeri maronii in cantitati mici.sa fac maine testul sau sa astept sa dispara scurgerile?

#8 2011-08-22 08:15:21

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

sa mergi la ginecolog ar fi cel mai bine daca zici ca ai si mancarimi si scurgeri.. tratamentele inadecvate pot face mai mult rau decat bine.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#9 2011-08-22 08:20:22

d3vildelia
Hero member

Urmeaza sa ma duc saptamana viitoare dar acum nu stiu dak sami fac sau nu testul

#10 2011-08-22 08:27:06

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mare dilema.. iei un test, il faci, iese negativ si gata. scapi de un stres care nu te lasa sa te bucuri de viata linistita
inveti din greseala si pe viitor te protejezi eficient. apoi mergi la medic sa te tratezi.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#11 2011-08-22 08:39:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

din moment ce esti la fel de stresata ca si ieri,fa testul ala,sa scapi de-o grija,desi nu ai de ce sa te ingrijorezi.fa-l pentru linistea ta. ar fi indicat sa mergi la un ginecolog,mancarimile alea pot avea diverse cauze.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#12 2011-08-22 08:45:52

d3vildelia
Hero member

Deci nu apar rezultate eronate din kuza scurgerilor k asa auzisem

#13 2011-08-22 09:53:07

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

scurgerile nu au cu ce sa influenteze testul, urina tot urina e.

#14 2011-08-22 12:58:37

d3vildelia
Hero member

Am facut testul a iesit negativ.va multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.