homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida si chist ovarian

#1 2011-08-21 20:18:53

gaby24
New member
Inregistrat: 2010-12-07

candida si chist ovarian

Buna , am o intrebare ... am urmat un tratament de stimulare ovariana pt bebe care a urmat cu un chist de 4 cm, la control doctorul mi-a dat si un tratament pt candida, urmand ca dupa o luna sa merg la control pt chist. Am uitat sa-l intreb pe doctor daca pot sa fac acuma tratamentul pt candida: mi-a dat clotrimazol ovule si giniel tot ovule si sa fac spalaturi cu bicarbonat, ma gandeam daca pot face tratamentul, daca nu-mi afecteaza chistul...dar cred ca-mi zicea daca era sa nu-l fac acuma, nu? multumesc anticipat

#2 2011-08-21 21:17:41

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: candida si chist ovarian

gaby24 a scris:

Buna , am o intrebare ... am urmat un tratament de stimulare ovariana pt bebe care a urmat cu un chist de 4 cm, la control doctorul mi-a dat si un tratament pt candida, urmand ca dupa o luna sa merg la control pt chist. Am uitat sa-l intreb pe doctor daca pot sa fac acuma tratamentul pt candida: mi-a dat clotrimazol ovule si giniel tot ovule si sa fac spalaturi cu bicarbonat, ma gandeam daca pot face tratamentul, daca nu-mi afecteaza chistul...dar cred ca-mi zicea daca era sa nu-l fac acuma, nu? multumesc anticipat

nu iti afecteaza chistul, poti sa faci tratamentul pentru candida cand vrei.

sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.