|
Nu esti logat.
Folosirea anticonceptionalelor#1 2011-08-22 13:56:20
folosirea anticonceptionalelorbuna.lamuriti-ma va rog!timp de 2 ani am folosit anticonceptionalele novynette pana acum 3 luni de zile cand nu le-am mai putut gasi,am inteles ca au fost retrase de p piata.farmacista mi-a recomandat mercilon spunand ca sunt unul si acelasi produs,difera doar firma de productie.am luat timp de 1 luna mercilon dupa care am facut pauza de 1 luna(medicul ginecolog mi-a recomandat pauza de o luna la fiecare 6 luni de utilizare).apoi a aparut problema,lipsa menstruatiei.deja a trecut o luna de cand trebuia sa imi vina si nici un semn,mentionez ca am facut deja 2 teste de sarcina dupa 2 sapt,respectiv 4 sapt si ambele au fost negative.nu am simptome de sarcina si ma incadrez in categoria femeilor care folosesc antic atat pt protectie cat si pt reglarea menstruatiei deci nu este prima data cand ma confrunt cu intarzieri.intrebarea mea este,pot sa incep sa iau anticonceptionale fara a mai astepta menstruatia?si dak da,cat timp trebuie sa ma protejez suplimentar pana incep sa isi faca pastilele efectul?va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns. Offline #2 2011-08-22 14:10:13
Re: folosirea anticonceptionalelornu iti vine pt ca ai facut pauza aiurea; acum ai 2 variante: ori astepti menstruatia (care poate intarzia si 2-3 luni), ori le incepi, si te protejezi suplimentar 7 zile; eu te sfatuiesc sa astepti menstruatia, daca tot ai facut pauza, iar data viitoare iti recomand sa nu mai faci decat in momentul in care vrei bebe sau ai probleme de sanatate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-22 15:22:50
Re: folosirea anticonceptionalelormultumesc pt raspuns Offline #4 2011-08-22 15:24:58
Re: folosirea anticonceptionalelorn-ai pt ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|