|
Nu esti logat.
Usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntru#1 2011-08-24 00:21:06
usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntruBuna. Am inceput sa iau AC de o luna, acum sunt in pauza...si pana acum nu m avut probleme caci foloseam prezervativ. Dar de cand iubitul meu ejaculeaza in mine ( tin sa mentionez ca ultima data am fost foarte lubrifiata si excitata pe tot parcursul actului) am usturimi la nivelul vulvei , nu le simt si in interio doar in exterior. Si o usoara inflamatie. Am mai observat ca undeva in partea stanga la 1 mm 2 mai jos de orificiul vaginal ( cred ca in zona fosei vestibulare) am un fel de mic...nu stiu cum sa-l numesc ca o mica gropita, asemanatoare cu un orificiu. Nu doare, doar in momentul cand am aceste usturimi ustura si in acea zona. Numai ca nu a fost observat pana acum. Ideea este ca..ce credeti ca ar putea fi? Cand isida drumul afara nu prea am prolema asta. As putea fi alergica la sperma lui? Offline #2 2011-08-24 09:46:31
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntruM-am interesat in legatura cu acea mica gropita si din cate am vazut eu ar putea sa fie ceva in legatura cu glandele bartholin..dar ceva asimptomatic. Ar trebui sa imi fac griji? Offline #3 2011-08-26 23:14:27
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntruse poate sa imi raspunda si mie cineva va rog? Offline #4 2011-08-26 23:20:20
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntruusturime inauntru la ejaculare e candida sigur. Mergi si fa o lama si o antifungigrama si apoi mergi la un ginecolog cu ele pt tratament Offline #5 2011-08-27 15:14:53
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntruam avut candida si am facut 10 zile tratament cu lomexin si imi trecuse. Am facut atat eu ca si partenerul. Ma gandeam ca am intolerant la sperma, mai ales ca din ce in ce usuturimea incepe sa scada si presupun ca din cazua ca ma obisnuiesc Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-27 17:04:09
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntrupoti spune ca ti-a trecut candida doar daca ai repetat analizele, nu ca au disparut simptomele. Offline #7 2011-08-27 23:17:48
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntrucandida e pacatoasa, uneori revine chiar pe finalul tratamentului, sau la cateva zile dupa terminarea trat. Pe langa tratamentul medicamentos mai trebuie cateva chestii pt ca aceasta candidoza sa nu revina Offline #8 2011-08-27 23:40:22
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntru
nu am citit, auzit sau vazut nici macar un caz de intoleranta la sperma pana acum. Offline #9 2011-08-28 12:51:32
Re: usturime si inflamatie dupa ce el ejaculeaza inauntrumultumesc pentru raspunsuri. voi reveni cu informatii dupa ce merg la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|