|
Nu esti logat.
Analiza BETA HCG !!#1 2011-08-24 14:18:47
Analiza BETA HCG !!Buna fetelor,sunt foarte noua aici,sper sa ma primiti cu mare caldura ! Am si eu o problema,care se datoreaza in cea mai mare parte lipsei de informatii...Pe data de 19 am facut dush impreuna cu prietenul meu,in urma caruia lichidul lui seminal a ajuns in apropierea vaginului meu...Mentionez ca sunt virgina,iar de un act sexual nu s-a pus niciodata problema,dar am inteles ca in ciuda acestui fapt se poate instala o sarcina,deoarece acel lichid contine spermatozoizi. In urmatoarea zi,la 11 ore,am luat Postinor 2 (ambele tablete,conform prescriptului). In continuare sunt foarte nelinistita,si vreau sa trec direct la analiza medicala de sange BETA HCG,care are o eficacitate de 100%,fara sa ma mai complic cu testele obisnuite de sarcina. Intrebarea mea este,cand pot sa fac aceasta analiza?? Cat este relevanta? Mai exact,cand este vizibl in sange hormonul respectiv? Dupa cate zile? Am fost chiar azi la un cabinet,sa intreb,iar doamna de la informatii,mi-a raspuns ca la 3 saptamani dupa intarzierea menstruatiei. Bine bine,si daca totusi,ciclul meu imi vine regulat?? In plus,stiam si de niste efecte secundare ale Postinorului (intarzieri ale menstruatiei).Dupa cum,cred ca va puteti da seama,in capul meu e o varza totala,si chiar vreau sa fiu lamurita,si imi pare foarte rau ca nu m-am informat de dinainte ... Offline #2 2011-08-24 14:21:02
Re: Analiza BETA HCG !!doamne sfinte... cine te-a pus sa te indopi degeaba cu hormoni? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-24 14:22:47
Re: Analiza BETA HCG !!Yoyolina,nu imi pot permite sa risc,am doar 19 ani..Vreau sa stiu sigur ce prostie am facut,nu peste cateva luni sa ma trezesc cu...picioruse in burta !!!! Offline #4 2011-08-24 14:26:17
Re: Analiza BETA HCG !!pentru a ramane insarcinata este nevoie de un cotact sexual. tocmai de asta a spus si yoyolina ca te-ai indopat degeaba cu hormoni. din cauza postinorului este posibil sa iti intarzie menstruatia. teste nu are rost sa faci pentru ca este imposibil sa ramai insarcinata. cel mai bine ar fi sa te informezi, eventual mergi la un cabinet de planning. iubesc si sunt iubita Offline #5 2011-08-24 14:27:48
Re: Analiza BETA HCG !!pai tocmai pt ca ai 19 ani ar trebui sa stii cum se fac copiii... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-24 14:32:12
Re: Analiza BETA HCG !!Parca parca o idee m-am mai linistit,dar fetelor,tot asa informandu-ma (ce-i drept,prea tarziu),am descoperit linkul acesta : Offline #7 2011-08-24 14:34:42
Re: Analiza BETA HCG !!chiar si cateva luni poate dura intarzierea, nu zile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-08-24 14:42:15
Re: Analiza BETA HCG !!cat despre minunatul si preaslavitul lichid pre-ejaculator, acesta contine spermatozoizi doar daca a existat o ejaculare anterioara; si hai sa-ti explic de ce: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-08-24 14:46:17
Re: Analiza BETA HCG !!Yoyolina,m-ai speriat cu dereglarile de la medicament ! Chiar asa grav poate sa fie? Ma asteptam la 1 saptamana,2 intarziere. Pana acum nu am prezentat nicio reactie adversa (greturi,stare de voma,dureri de cap etc). Care is totusi sansele sa raman insarcinata,chiar daca am luat contraceptia de urgenta,cu tot pesimismul implicat...? Offline #10 2011-08-24 14:49:07
Re: Analiza BETA HCG !!hmm... vreo -1578631% sunt sansele daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-08-24 16:08:13
Re: Analiza BETA HCG !!@Ioana II : in afara de ceea ce ti-au spus fetele aici incearca sa te informezi mult mai mult, sincer citind ce scrii pur si simplu am ramas uimita, nu te supara ca zic, dar e culmea sa fii atat de dezinformata la varsta ta! imi amintesc ca mama in prima zi cand mi-a venit menstruatia in scoala generala a inceput sa-mi vorbeasca despre viata sexuala si tot ce inseamna ea nici nu intelegeam prea bine ce spune atunci. Deci nu se poate sa ajungi la varsta asta fara sa stii lucrurile astea iti poti face rau cu mana ta. Pentru ce ai patit tu nu se ia postinor! postinor nu e tic-tac de-aia se si numeste "pilula de urgenta" se ia numai in cazuri in care nu ai alta iesire nu pentru ca ai facut dus cu iubitul. Ultima oara a fost editat de sweeeeety (2011-08-24 16:09:24) Offline #12 2011-08-24 21:25:07
Re: Analiza BETA HCG !!Fiti sigure ca voi merge,dar vorba vine,nu ne nastem invatati-si nu,nu incerc sa-mi caut nicio scuza ! Inca nu sunt pe deplin linistita,la cate cazuri absurde am auzit,unul in plus sau in minus nu mai conteaza.Am luat Postinor,gandindu-ma la ce e mai rau,incercand sa previn ceea ce ar fi dus la o situatie extrema ! Nu-ti imagina ca am crezut ca is bomboane pentru copii !! Am citit de nenumarate ori prospectul,am inteles care sunt riscurile,si mi le-am asumat. Acum trebuie doar sa astept... Offline #13 2011-08-24 23:33:44
Re: Analiza BETA HCG !!
deci chiar e IMPOSIBIL sa fi ramas insarcinata Offline #14 2011-08-25 00:38:03
pana sa ti se explice clar erai doar inca o femeie de 19 ani neinformata. acum ca ti s-a explicat si tu insisti cu ideile paranoide, se cheama atac de panica, anxietate sau pur si simplu ignoranta. Offline #15 2011-08-25 10:03:34
Re: Analiza BETA HCG !!Moksha,e numai problema ta cum judeci oamenii - ideea e ca eu nu mi-am facut cont pe acest site ca sa mi se spuna ca nu mai sunt virgina.Parca totul e destinat schimbului de informatii,pareri,si eventual sfaturi. In fine,e parerea ta si atat. Offline #16 2011-08-25 10:07:24
Re: Analiza BETA HCG !!Pai s-a referit la faptul ca virginitatea nu tine doar de faptul ca ti s-a rupt sau nu himenul. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #17 2011-08-25 11:41:31
cu placere pentru sfaturi, desi nu mi-ai multumit. Offline #18 2011-09-02 00:48:31
Re: Analiza BETA HCG !!buna fetelor! am si eu o intrebare.. am facut HCG-ul si mi-a iesit 1.23...ce sa inteleg din rezultat? este posibila o sarcina? astept un raspuns. multumesc Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #19 2011-09-02 08:47:22
Re: Analiza BETA HCG !!compara cu intervalul de referinta; n-avem de unde sa stim care e intervalul utilizat de laboratorul respectiv. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|