homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes genital de la sex oral?

#1 2011-08-27 16:31:58

ana902
New member
Inregistrat: 2011-08-27

herpes genital de la sex oral?

Buna ziua. As dori sa stiu in ce masura se poate contracta herpesul genital prin sex oral.

Ultima oara a fost editat de ana902 (2011-11-16 23:32:21)

#2 2011-08-27 19:45:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: herpes genital de la sex oral?

Daca persoana careia ii faci sex oral are herpes genital, tu vei face herpes oral.

#3 2011-08-27 20:44:46

ana902
New member

Si risc de herpes genital nu exista?
(multumesc, jeannie)

#4 2011-08-27 23:34:35

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

jeannie a scris:

Daca persoana careia ii faci sex oral are herpes genital, tu vei face herpes oral.

nu neaparat, de fapt teoretic chiar nu e cazul, pentru ca sunt tulpini diferite. dar pentru ca uneori se intampla sa se transmita incrucisat, mai bine e de evitat contactul sexual de orice fel.

ana, raspunsul la intrebarile tale este nu.

am si eu niste intrebari pentru tine. de ce nu ti-ai pus intrebarea transmiterii inainte sa faci sex? cum ai reusit sa faci sex cand se administrase aciclovir? smile sper ca nu faci si alt fel de sex neprotejat cu acest barbat, vreodata si sper ca ai clar de unde s-a infectat el.

succes si sanatate.

#5 2011-08-28 00:17:26

ana902
New member

Tipul e prietenul meu de mult timp si mi-a spus de problema lui inca de la inceputul relatiei, n-am facut-o niciodata neprotejat inainte. Ieri s-a-ntamplat pentru ca nu-l vazusem de mult timp, bausem si un pahar de vin inainte, m-am gandit ca nu se poate transmite doar prin sex oral si m-am lasat purtata de val. Stupid lucru, stiu
Cum de am reusit cand se administrase aciclovir? Pai a fost doar oral, mi-am dat seama pana la urma ca nu ar fi intelept sa continuam, dar imi faceam o sumedenie de griji si doar pentru asta.

Multumesc frumos. Multa sanatate si succes iti urez si eu

Ultima oara a fost editat de ana902 (2011-08-28 00:19:17)

Publicitate

loading...

#6 2011-08-28 00:58:29

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ana902 a scris:

Tipul e prietenul meu de mult timp si mi-a spus de problema lui inca de la inceputul relatiei, n-am facut-o niciodata neprotejat inainte. Ieri s-a-ntamplat pentru ca nu-l vazusem de mult timp, bausem si un pahar de vin inainte, m-am gandit ca nu se poate transmite doar prin sex oral si m-am lasat purtata de val. Stupid lucru, stiu
Cum de am reusit cand se administrase aciclovir? Pai a fost doar oral, mi-am dat seama pana la urma ca nu ar fi intelept sa continuam, dar imi faceam o sumedenie de griji si doar pentru asta.

Multumesc frumos. Multa sanatate si succes iti urez si eu

daca nu avea vezicule nu se va transmite nimic, mai mult ca sigur.

ai grija de tine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.