Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-53-53
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-53
green asa o sa fac,o sa astept cuminte
fete,io mai stau un pic la tv sa-mi vina somn si ma culc.va pup.noapte buna
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-09-01 22:49:08)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Onutza23
- Insomniac member
- De la: Neamt
- Inregistrat: 2007-07-09
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- mayya06
- Insomniac member
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
- mayya06
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
hello!
onu, mayya, mădă pentru aseară
muco eu am făcut toate analizele enumerate de tine
mădă eu știu fete care după HSG n-au avut menstruație 40 săptăm?ni și la finalul celor 40 de săptăm?ni și-au văzut visul ?mplinit c?nd faci test?
ioana bun venit! te primim ?n club, cum să nu ?mi pare rău că a trebuit să treci printr-o astfel de pierdere.. important este că acum ești ok și mergi mai departe eu sunt una dintre persoanele care nu era de acord cu ?ntreruperea sarcinii ?n general.. mereu spuneam că dacă voi fi ?nsărcinată și voi descoperi că bebe este cu probleme nu voi renunța și probabil spuneam asta pentru că nu am trecut prin situația respectivă.. cu siguranță să te vezi ?n situația aia g?ndești total diferit.. probabil g?ndirea mea era egoistă (?n sensul că mă g?ndesc să nu renunț la bebele cu probleme ca să nu mă chinui eu făc?ndu-mi păcate).. ?n ultima vreme ?nsă, am ajuns să mă g?ndesc mai des la astfel de situații, cu at?t mai mult cu c?t aud tot mai des de ele: copii cu risc mare de malformații, copii cu malformații severe etc.. și parcă nu mai g?ndesc așa.. cu siguranță dacă aș trece printr-o astfel de situație, aș proceda cum ai procedat tu c?t despre testele de sarcină.. nu-ți doresc să te potolești să le mai cumperi ?n modul ?n care am făcut-o eu, că nu-i deloc ok.. ?ți recomand să iei teste ieftine de sarcină și dacă iese unul ieftin pozitiv bine (adică fără umbre și chestii de genul) să-l repeți cu unul mai calitativ.. dar per ansamblu, rezumă-te la teste ieftine, cele mai ieftine.. pentru că nu există metodă care să te facă să renunți la a mai da bani pe ele.. e ceva ce vine din instinct pentru că-ți dorești să vezi II.. știi că singurul cel mai la ?ndem?nă mod de a afla dacă dorința cea mai mare a vieții se va ?mplini ?n luna respectivă este testul ăla care zace pe raftul farmaciei și de aici p?nă la a-l cumpăra e un mic pas
mika
sonish iar te bagi la băute cu copiii?
anca bună (parcă așa mai merge ) văd că ți-au răspuns fetele cu analizele
elena bine ai revenit
mayya ?mi pare rău pentru test.. la ciclul următor
fetelor eu mă bag la tura din decembrie-ianuarie.. mă bate g?ndul să ?ncerc prima IA atunci
angeluș mulțumim nu știu c?nd ne sincronizăm online.. azi am avut treabă acasă, apoi am vrut să vă citesc dar a trebuit să plec.. am ajuns la 23:15 ?n casă.. și ați scris mult și abia acum am reușit să termin.. sper ca m?ine să stau mai mult cu voi că va fi C la pescuit nu pot promite nimic..
somn ușor și pupici tuturor
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-09-02 00:29:27)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- deya
- Sr. member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2011-07-13
fetelor eu am disparut pt ca am avut niste musafiri mi-am gasit bluzita
va de noapte buna recuperez maine din urma
8.10.2012 — Eduard Cristian 16.02.2014 - Alexandru Valentin
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna dimineata!
Ioana, bine ai venit si sa nu stai mult pe la noi . Nu stiu cum sa te dezvat de a cumpara teste, eu demult nu mai practic asta, am in caza 2 teste , nu le-am folosit, pt ca mie nu-mi intarzie niciodata...la fix vine. testele alea le-am cumparat la insitentele fetelor, cand intr-o luna prin feb-martie mi-a intarziat un pic, si cand sa fac test in dimineatat resp mi-a si venit . Eu zic sa te iei si dupa simptome. Daca cu 2-3 zile inainte de a venit ciclul ai sanii f tensionati si durerosi si umflati, ai ceva intpaturi prin burtica, si te simti obosita, atunci cumpara, daca nu astepata ciclul. Fetele aici au tot incercat ele sa ma convinga ca exista cazuri in care nu ai nici un simptom, dar sincer eu nu cred asta, si mai cred ca instinctul de mama iti zice ceva...iti da un semn..sa crezi macar.
Si imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa experienta neplacuta. Imi inchipui cat de greu v-a fost sa luati decizia, mai ales ca va doreati foarte mult.
azi am aflat ca o cunostinta de-a mea care a incercat in zadar 10 ani de zile sa aiba bebe, inseminari, fiv nereusit, a ramas are 2 luni acuma si a facut fiv la sibiu
Muco, Mi-ai umplut sufletul de speranta. Inca o dovada ca am facut alegerea buna. Doamne ajuta sa reusesc si eu! Si felictari cunostintei!
Si eu sunt f impieduicata, daca nu dau cu capu de ceva, nu ma impidic sau cad pe jos nu ma simt bine . Sotul rade tot timpul de mine
Onu, exact, si eu am IGG poz la CMV si nu tin minte cand am avut, si cand am avut probabil nici n-am stiut ca am vreun virus. Eu banuiesc vara resp cand aveam febra din senin, si m-a tinut asa vreo 2 saptamani. Cine stie de pe unde l-am luat . Din cate am inteles daca il ai cand nu esti insarcinata nu e f periculos, se manifesta prin febra si oboseala. problema e daca il capeti cand esti insarcinata, de aia se si cere a se face analiza in sarcina in caz ca nu exista anticorpi.
Eu m-am intepat aseara pentru prima data . Am facut diphereline-ul, nu m-a durut injectia, insa asta noapte n-am puttu sa dorm pe buca respectiva pt ca a inceput sa ma doara. Si acu ma mai doare. Am vb cu asistenta dr de familie, a zis ca ne invata cum sa facem injectiile subcutanat si sa vin cand tb sa o fac pe prima la ea. I-am zis si de reteta compensata pt heparina si a zis ca dupa ce vin cu scrisoarea medicala de la hematolog imi da si de aia. Mi-am luat si trimitere la gineco, pt ca dupa ce imi trece ciclul tb sa merg la un eco, si unde vreau eu sa merg cica tb sa platesc si consultatia pe langa eco, iar daca vin cu trimitere platesc jumatate de pret. Deci am rezolvat ceva probleme ieri la dr de familie. De acum asteptam menstruatia si ne punem pe treaba serioasa. Incep sa am emotii mari si sa nu mai am rabdare, abia astept sa treaca astea 2 sapt.
Sonia, bafta la dentist azi!
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mucoasa
- Insomniac member
- dirida
- Insomniac member
neata muco.
O sa ne dea Doamne Doamne la toate pana la urma. Sunt bucuroasa ca am ales Polisano, sunt sigura ca n-o sa-mi para rau.
Injectiile in burtica nu le incep azi. Aste menstra pe sapt viitoare, apoi merg la eco, si dupa eco sun dr sa-mi zica cand incep trat hormonal
- mucoasa
- Insomniac member
- dirida
- Insomniac member
da, am prins raspunsul
multumesc Doamne ajuta!
- sonia30
- Moderator
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
neata dragelor! diri, succes cu tratamentul sa se finalizeze cu un bebe! eu am fost ocupata, nu am timp sa citesc din urma...dar va imbratisez!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- sonia30
- Moderator
poke neata si spor la treaba!da ai grija de bebe.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|