|
Nu esti logat.
Stafilococus epidermidis!#1 2011-08-28 10:06:32
Stafilococus epidermidis!Buna fetele. De aproximativ 4 luni ma confrunt cu o kerato- conjunctivita. Am urmat tratamente cu tot felul de picaturi, intr-un sfarsit m-am dus , de capul meu la laborator sa-mi fac un examen de secretie conjunctivala fara recomandarea unui medic. Acolo mi-a iesit acel stafilococ. Problema e ca nu mi-au facut antibiograma , laboranta invocandu-mi motivul ca nu se face la stafilococul care il am eu. Sincer n-am mai auzit sa nu ti se faca antibiograma atata timp cat iti gaseste stafilococ epidermidis in secretie. Cer parerea unui medic de pe forum daca este adevarat? Ma tot gandesc ca stafilococul asta mi-a afectat si corneea . Astept raspuns daca stie cineva. Multumesc anticipat. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2 2011-08-29 14:36:14
Re: Stafilococus epidermidis!cu adevarat nu se face. e o specie de stafilococ care se gaseste in mod natural acolo si in alte zone iasa la analiza stafilococi, streptococi care locuiesc la noi pe piele, mucoase si sunt inofensivi (bine, ca daca ii deranjeaza ceva, pot sa dea in forma neprietenoasa...depinde de predispozitia gazdei) Offline #3 2011-08-29 15:08:02
Re: Stafilococus epidermidis!mersi xyz29 dar la mine a devenit patogen ca am dat in kerato-conjunctivita. Vineri amprogramare la oftalmolog iar. Am citit pe niste prospecte de picaturi ca se adminstreaza si in caz de stafilococus epidermidis. What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|