homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru cei din milano

#1 2011-08-28 19:56:13

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pentru cei din milano

Am si eu o mica intrebare pentru cei ce locuiesc sau cunosc Milano. exista pe acolo curatatorii de genul celor din filmele americane, de inchiriezi o masina de spalat si uscator? nu cele clean&clean de la noi.
daca da, cam ce preturi sunt? daca nu stiti, poate ma ajutati cu preturi la orice fel de curatatorie. o sa stau pe acolo ceva vreme si nu vreau sa imi spal rufele la hotel ca am inteles ca este foarte scump asa ca... incerc sa gasesc o varianta mai avantajoasa.

mersi big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2011-08-28 20:14:41

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: pentru cei din milano

deci mergi pana la urma!  goodluck

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#3 2011-08-28 22:02:05

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: pentru cei din milano

pai... merg tongue ce-o fi scris si pentru noi, bucurosi le-om duce toate tongue dar tre sa gasesc o curatatorie ca eu sunt maniaca cu spalatul hainelor lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.