|
Nu esti logat.
Vaginita#1 2011-08-30 01:21:34
vaginitabuna seara...sunt bucuroasa sa descopar acest forum si am speranta ca voi gasi ajutor si pt problema mea aici. De aprox 5 ani am vaginita....timp in care am consultat multi doctori si am facut la fiecare tratamente dar fara rezultat.Unii spuneau ca e nespecifica altii bacteriana si am tratat-o cu antibiotice, ovule, pastile, creme, supozitoare de fiecare data imi dadeau alt tratament si degeaba. De asemeni am incercat si cu iaurt si tot fara rezultat.Acum vazand aici multe persoane care se confrunta cu diferite probleme poate este cineva care a reusit sa gaseasca un doctor bun care sa poata scapa de aceasta vaginita, sunt din iasi. Este cineva care a reusit sa trateze eficient aceasta infectie? Offline #2 2011-08-30 10:47:58
Re: vaginitaPoti incerca la doamna profesor Aldea, daca nu ai fost pana acum. Eu am mare incredere. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|