|
Nu esti logat.
Renuntare la anticonceptioanel si electrocauterizare rana pe colPagini: 1
#1 2011-08-30 12:16:51
renuntare la anticonceptioanel si electrocauterizare rana pe colAm facut o electrocauterizare, am avut o rana foarte adanca. Dupa electrocauterizare, am inceput sa iau cervugid ovule si am renuntat la anticonceptionale. Offline #2 2011-08-30 12:40:01
Re: renuntare la anticonceptioanel si electrocauterizare rana pe colSa iti zic unele chestii poate te ajuta: O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-30 12:47:28
Re: renuntare la anticonceptioanel si electrocauterizare rana pe col
Pai am asteptat sa treaca pauza de 7 zile, cat a tinut ciclu si cat am facut si pauza de ovule (atat mi-a spus medicul sa fac pauza intre 2 cutii de ovule).Dar dupa ce au trecut cele 7 zile, ciclul nu pare sa se termine, sunt niste scurgeri putine, galbiicoase, uneori rosietice, alteori cu putin sange. Ovuul il pun in fiecare seara pentru ca medicul a zis ca trebuie sa fie mediu uscat ca sa se duca rana de pe col. Offline #4 2011-08-30 12:49:35
Re: renuntare la anticonceptioanel si electrocauterizare rana pe colDeci clar nu e menstra. Nu pot sa iti spun cand. E nevoie de timp sa se vindece acolo, sa se elimine tesutul mort in urma cauterizarii... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|