homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o nelamurire

#1 2011-08-30 22:09:18

alina 1984
Membru
Inregistrat: 2011-08-30

Am si eu o nelamurire

Buna fetelor ,as vrea sa va intreb daca stiti cumva daca e bine sa se reia administrarea de anticonceptionale avand in vedere  ca am fost operata de colecist in iunie .Am primit diverse raspunsuri ,uni medici imi spun ca nu e nici o problema, alti sa le intrerup.As putea sa le iau in continuare si sa iau acum hepatoprotector? (nu luam inainte),asa mi-a recomandat unu din doctori .Indraznesc sa ma adresez voua in speranta ca poate una din voi a fost si ea operata si a continuat administrarea anticonceptionalelor .

#2 2011-08-30 22:41:04

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Am si eu o nelamurire

alina n-am fost operata dar eu, medical vorbind, gandind, nu vad de ce nu ai face-o?! Daca nu ai avut probleme de la ele,rezultatele la analize sunt bune eu zic sa le iei din nou. Ce ai avut? colecistita? Mult succes!!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-08-30 22:41:25)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-08-30 22:52:04

alina 1984
Membru
Inregistrat: 2011-08-30

Re: Am si eu o nelamurire

Da am avut ceva pietre la fiere,analizele sunt ok.Multumesc si tie la fel x-ynna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.