Doctoressa, te rog, ajutor!
- Alecsa_andra
- New member
- De la: undeva in vest
- Inregistrat: 2011-07-19
Doctoressa, te rog, ajutor!
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, astazi am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Problema este ca eu am urmat un tratament medicamentos. Pana in data de 24 august dimineata, am luat cloramfenicol, apoi, datorita candidozei aparute si bucala si vaginala, mi s-a dat ketoconazol pastile 5 zile cate 2 o data. Tratamentul l-am incheiat in 29 august. Mi le-a dat aceste medicamente cu toate ca i-am spus ca vreau un copil si poate sunt insarcinata, insa a zis ca daca e testul negativ, nu e problema, insa s-a pozitivat azi Nici nu pot sa ma bucur de el Prima zi a ultimei menstruatii a fost in 3 august, iar in 20 august am avut ovulatia, va rog sa-mi spuneti daca este grav, daca au afectat copilul aceste medicamente si ce as mai putea face, pana ajung la alt medic.
Va multumesc.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Re: Doctoressa, te rog, ajutor!
Parerea mea e sa nu te necajesti degeaba. ca ai fi putut astepta sa vina menstra, nefiind deloc o urgenta tratamentul impotriva candidozei, e la fel de adevarat.... mai intreaba si un ginecolog(altul decit acesta) insa personal nu cred ca sarcina ta, foarte la debut, a fost afectata in vreun fel
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- ioanana
- Membru
- Inregistrat: 2011-09-16
Buna seara.Am si eu o mare nelamurire te rog doctoressa sa-mi dai si mie un raspuns.In urma cu un an am facut un avort la o clinica particulare dupa care am ajuns la urgenta la sf ioan deoarece nu eliminasem sange deloc dupa avort.acolo m-a chiuretat inca o data pe viu fara anestezie nimic.Acum am observat ca pe fisa de externare scrie:,,hemoragie severa sau intarziata urmand avortului si sarcinii ectopice si molare" ce inseamna asta?ca m-am cam speriat dupa ce am citit pe net ca ar fii din cauza la o boala..te rog mult sa-mi raspunzi
- ioanana
- Membru
- Inregistrat: 2011-09-16
asta este ecografia transvaginala uter pozitie-anteversoflexie,contur regulat diametru longitudinal=49,9mm diametru transvers=42,8mm diametru antero-posterior=21,7mm endometru=1,29mm faza proliferativa,cavitate uterina virtuala miometru cu structura omogena col uterin lungime 36,7mm,canal endocervical virtual ovar drept dimensiune =26,2/20,2mm ecostructura prezinta aspect micropolichistic ovar stang dimensiune =31,6/16,8mm ecostructura prezinta aspect micropolichistic vezica urinara in semirepletie fund de sac douglas fara lichid Dupa ecografia asta mi-a dat tratament pt ovare polichistice cu diane 35 le iau de 7 luni .intrebare mea este:Uterul,ovarele au dimensiunea normala?Multumesc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|