homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila pierduta

#1 2011-08-31 16:13:58

mihaela tinky
New member
Inregistrat: 2011-04-06

Pastila pierduta

Luni la ora 9 trb sa iau pilula dar am scapat-o si am pierdut-o. Am luat urmatoarea pilula, de marti.astazi le termin, dar nu mai am. Imi cumpar o cutie noua si incep din ziua de azi,miercuri?

#2 2011-08-31 16:16:22

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Pastila pierduta

da smile
si folia respectiva sa o tii de rezerva, pt situatii de genul asta, si dupa pauza sa incepi una noua.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-08-31 16:17:05

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Iei o folie noua din care inlocuiesti acea pastila. Apoi ori lasi folia asta de rezerva ori, dupa pauza, incepi pastilele si la sfarsit mai iei inainte o folie din care iei o pastila. Asa cum ai facut acum. Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2011-08-31 16:34:56

mihaela tinky
New member

Va multumesc puss

#5 2011-08-31 17:12:44

Arcika
New member
Inregistrat: 2009-05-21

Buna fetelor.
Am si eu nevoie de un sfat.
Luna aceasta, in saptamana 3 de pastile, am uitat sa iau o pastila, pastila 15 (chiar luni la ora 20.00) si am realizat asta abia a doua zi la ora 20.00 cand trebuia sa iau in mod normal pastila (deci au trecut 24 de ore). Marti am luat decat pastila de marti, nu si pe cea de luni. Ar fi trebuit sa o iau si pe cea de luni?
Am citit prospectul pastilelor unde spunea ca daca uit o pastila din saptamana 3 sa continui sa iau pastilele pana la terminarea blisterului.
Marti am luat pastila normal, iar azi mergand la toaleta, am observat o mica sangerare, ca de inceput de menstruatie.
Aveti idee de ce a aparut aceasta sangerare? In mod normal stiu ca desi am uitat o pastila, menstruatia ar trebui sa apara normal, dupa terminarea blisterului de luna aceasta.
De asemenea, eu incep un blister nou de pastile lunea (asa s-a nimerit). Acum ca am uitat pastila 15, cum trebuie sa iau in continuare pastilutele? Trebuie protectie suplimentara? Cum pot sa fac sa nu schimb ziua in care incep un blister nou?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
O dupa-amiaza placuta.

Publicitate

loading...

#6 2011-08-31 17:33:45

mihaela tinky
New member

Trebuie sa te protejezi 7 zile. Vezi ca scrie pe prospect despre pastila omisa. Pup

#7 2011-08-31 19:02:03

Arcika
New member
Inregistrat: 2009-05-21

merci pentru raspunsul rapid mihaela tinky.
in prospect spune sa iau comprimatul uitat (dupa cum ziceam eu nu l-am luat pe cel uitat, de luni, l-am luat doar pe cel de marti), sa termin blisterul, sa sar peste perioada de pauza si sa incep blisterul urmator.
problema e ca nu as vrea sa fac pauza accea pentru ca deja am luat doua blistere fara pauza pt ca am fost la mare si am vrut sa imi aman menstruatia.
sunt putin confuza. nu prea stiu cum sa procedez acum

#8 2011-08-31 19:18:04

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

arcika te sfatuiesc sa iei in continuare pastilele, sa faci pauza si sa te protejezi atat pana termini folia, cat si in pauza si in primele 7 zile din noua folie, pana se restaureaza protectia. tu cum nu ai luat pastila de luni, protectia s-a pierdut si in timpul pauzei.

sau poti sa opresti acum pastilele, faci pauza 7 zile in care te protejezi suplimentar, apoi incepi o folie noua, si te protejezi la fel, primele 7 pastilute.
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.