homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum mai pot afla cand e perioada fertila?

#1 2011-08-31 17:16:00

Maria Luciana
New member
Inregistrat: 2011-08-31

Cum mai pot afla cand e perioada fertila?

Buna ziua,

As avea si eu o serie de intrebari. Am fost plecata din tara 3 luni si am intampinat unele schimbari . In prima luna mi-a venit ciclul in data de 5 aprilie, urmatoarea luna in  13 mai si m-a tinut 1 zi, apoi 15 iunie doar o scurgere si apoi m-am intors acasa si mi-a venit in 17 iulie si m-a tinut normal 3 zile, 23 august si m-a tinut 3 zile . Parca merge invers smile. Se pare ca s-a dereglat.(mentionez ca aveam un ciclu foarte regulat si stiam exact cand e perioada fertila si cand imi vine (aveam dureri inainte cu 1 zi)). Acum problema este ca nu-mi mai dau seama cand sunt in perioada fertila si cand imi vine nu ma mai doare nimic. Vreau un bebe, am facut dragoste in fiecare zi dupa 25, stiu ca se zice ca nu poti ramane dupa ciclu, dar merg pe ideea ca oricand e posibil. Ar trebui sa consult un medic  sau sa iau ceva ca sa se regleze menstruatia ?

Va multumesc!

#2 2011-08-31 19:20:57

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Cum mai pot afla cand e perioada fertila?

daca tu iti doresti un copil, eu iti recomand sa mergi la un medic inainte, sa te asiguri ca poti purta o sarcina fara probleme. acolo te va lamuri medicul in legatura cu intrebarile tale.. nu pot sa iti spun de la ce iti intarzie, dar e clar ca au fost modificari hormonale.
o vizita la medic ar fi benefica smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-08-31 19:29:19

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mergi la medic pentru un control, cere-i sa-ti faca toate analizele pre-conceptie si daca toate sunt in regula iubiti-va cand va va place si veti avea chef. nu te stresa asa din prima cu calcularea perioadei fertile. succes!

#4 2011-08-31 20:35:45

Maria Luciana
New member
Inregistrat: 2011-08-31

Multumesc frumos de raspunsuri, am tot evitat sa merg la doctor, dar cred ca cel mai bine este un control inainte sa fac pasul asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.